Második csoportmeccsén Caroline Garcia a varsói salakon mutatott bravúrját próbálja ismételni az az Iga Swiatek ellen, aki a Cincinnatiben zajlott augusztusi 1000-es torna óta csak egy meccset veszített el. 

Caroline Garcia (Fotó: Romain Biard/shutterstock.com)

A francia játékosnak is remek idénye van, hiszen mindhárom borításon nyert tornát, de azért nem hasonlítható ellenfelének idei sikereihez. Mindketten meggyőzően kezdték a vb-t a texasi Fort Worthban, Garcia (WTA 6.) két sima játszmában verte Cori Gauffot, Swiatek pedig átszáguldott Daria Kasatkinán. Idén begyűjtött nyolc tornagyőzelmével (melyből két Grand Slam - Roland Garros és US Open), Iga a WTA Finals megnyerésére is fő esélyes és jelen pillanatban nem a legtanácsosabb ellene fogadni, de a nyitókör után, úgy látszik, hogy Caroline az a játékos, aki a Tracy Austin Csoportban a legnagyobb veszélyt jelenti számára.

Bár meglepően kategorikusan elveszített US Open-elődöntője után, csupán egy meccset nyert az idényzáró tornáig, Carolinet nagyon nehéz volt legyőzni Tokióban, San Diegoban és Guadalajaraban is. Mindhárom bukott meccsén ellenfelei legalább egy tie-breakes szettet kellett nyerjenek. Garcia volt a győztese a Swiatek ellen játszott idei meccsnek, viszont a kettőjük mérlege 1-1, mivel a lengyel háromszoros Grand Slam-bajnok 2019-ben Cincinnatiben két játszmában verte őt kemény borításon. Meglehet, hogy a papírforma nem most fog borulni, de szorosabb meccs ígérkezik azoknál, amiket az első körben játszottak.

november 03., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Garcia, Caroline +5.5 @ 1.50

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.11.03., 07:24.