Számos alacsonyabb szintű tornagyőzelmek után, a huszonkilenc éves Zhu Linnek nemrég sikerült első WTA bajnoki címét megnyernie Hua Hinben.

Zhu Lin 002
Zhu Lin idén tizenegy meccset nyert és négyet veszített, Rebecca Marino mérlege 8/6. (Fotó: Mai Groves/Shutterstock.com)

Eddigi sikereit kivétel nélkül kemény borításon érte el és mexikói tornán negyeddöntős lehet ha legyőzi Rebecca Marinot. A kínai játékos a thaiföldi győzelme előtt az Australian Openen jelezte, hogy talán élete legjobb formájában van, ugyanis három fordulót pipált ki. Verte Maria Sakkarit, Jil Teichmannt és a következő kihívóját a mexikói tornán, Rebecca Marinot is. Victoria Azarenkának szetthátrányból kellett fordítania ellene ahhoz, hogy nyerje a Melbourne-i nyolcaddöntőt. Lin (WTA 41.) Monterreyben két szettes győzelemmel rajtolt Bondár Anna szomorúságára és negyedjére csaphat össze a harminckét éves kanadai játékossal.

Rebecca (WTA 74.) is a kemény borításon szokta a legjobbat kihozni magából, azonban eredményessége idén és általánosan nézve is, elmaradt a vetélytársáétól. A Monterrey-i nyitómeccsén Fernanda Contreras Gomez ellen szerzett győzelme csupán a második idei főtáblás megnyert mérkőzése. A 176. helyen álló, hazai játékost is nehezen, két tie-breakkel tudta csak búcsúztatni. Zhu és Marino egymás elleni mérlege 2-1 a kínai játékos javára, aki a jelenlegi helyzetkép szerint, másodjára verheti 2023-ban Rebeccát. Mindhárom eddigi összecsapásukon két szett elegendő volt a továbbjutó eldöntéséhez.

március 01., szerda

Tipp Játék hendikeppel Lin Zhu -2.5 @ 2.06

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 1. 6:23 UTC.