Ajla Tomljanovic Isztambulban és Rabatban jutott el az utolsó nyolc közé salakon, ezen a héten viszont gyepen is elérheti ezt a szakaszt ha le tudja győzni a hazai Katie Boultert.

Ajla Tomljanovic (Fotó: Mai Groves/Shutterstock.com)

Miután legjobb idei eredményeit salakon érte el, az ausztrál játékos (WTA 45.) az első meccsén a gyors füves borításon Xinyu Wangot búcsúztatta két játszmában. A papírforma szerint a következő meccsén is ő a favorit, amelyet a selejtezőből induló, brit játékos ellen fog játszani. Bár februárban nyert egy ITF bajnoki címet Grenobleban kemény borításon, Katie (WTA 136.) egy WTA-torna főtábláján sem tudott egy meccsnél többet megnyerni 2022-ben.

Teljesen kihagyta a salakos részét a szezonnak és otthoni környezetben próbál jobb eredményeket elérni majdnem három játék nélküli hónap után. A selejtezőket elég simán kezdte, de már a második meccsén döntő játszmára kényszerítette Maddison Inglis, majd a főtáblán való bemutatkozásán ismét szetthátrányból kellett fordítania Tatjana Maria ellen is. Boulternek ezek az eredményei azt sejtetik, hogy még időre lehet szüksége, amíg veszélyes lesz egy top 50-es játékos számára.

június 09., csütörtök

Tipp Mérkőzés nyertese Tomljanović, Ajla @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.09., 07:23.