Az angol torna elődöntőjében Beatriz Haddad Maia és Tereza Martincova újabb esélyt keresnek, hogy egy WTA-bajnoki címért játszhassanak miután mindketten elbukták eddigi döntőiket.

Beatriz Haddad Maia (Fotó: Jimmie48 Photography/Shutterstock.com)

A brazil Beatriz (WTA 48.) 2017-ben, Dél-Koreai kemény borításon volt egy lépésre a tornagyőzelemtől, a cseh Tereza (WTA 60.) pedig a tavaly Prágában ugyancsak kemény játékfelületen. Haddad Maianak a három nottinghami meccséből, kettő döntő szettet igényelt (beleértve az előző fordulót is), de ő volt az, aki az első kiemelt Maria Sakkarit ejtette ki a negyeddöntőben. Martincova szettvesztesség nélkül menetelt ezen a héten, az utolsó nyolc között a negyedik kiemelt Shuai Zhangot verte meggyőzően.

Elég kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, de mivel a brazil játékos az évek során már számos kisebb rangú tornát nyert a gyepnél lassúbb, de szintén gyorsnak számító kemény borításokon, esélyesebbnek vélhető ezen a mérkőzésen még akkor is ha az utóbbi időben inkább salakon teljesített jobban. Ezt a benyomást erősíti, hogy a világranglista ötödik helyén álló Sakkarit le tudta győzni, de ettől függetlenül, Martincova e heti remek játékformája jelentősen veszélyezteti tippünk zöldülését.

Szombat, 06.11.

Beatriz Haddad Maia - Tereza Martincova  1.73  2.07

Tipp Mérkőzés nyertese: Beatriz Haddad Maia @ 1.73

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Betclic fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.06.10., 21:11.