A new yorki versennyel elköszöntünk az idei Grand Slam-tornáktól, de az idény az folytatódik még sok rangos teniszbajnoksággal.

Quebecben például azt az Aryna Sabalenkát is láthatjuk játszani, aki egy nagyon jó amerikai kemény pályás idényt futott be. New Havenben megszerezte első tornagyőzelmét, majd a US Openen a nyolcaddöntőig jutott és a folyamatban többek között Petra Kvitovát is verte. A 20 éves ígéretes fehérorosz a 20. helyet foglalja el a világranglistán jelen pillanatban és nem akarja megszakítani a sikeres játékát. Kanadában első ellenfele Varvara Lepchenko lesz, akit eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzésükön 7-5, 6-1-re győzött le még a tavasszal Indian Wellsben.

Aryna Sabalenka (Fotó: Andrew Makedonski / Shutterstock.com)

Most is esélyesként indul (1.20) a 32 éves amerikai játékossal szemben. A bukik szerint a tornagyőzelemre is ő a legesélyesebb 3.40-s szorzóval. Varvara a világranglista 110. játékosa és legutóbbi jelesebb szereplése még az áprilisi hónapra tehető, ahol Andrea Petkovicot sikerült legyőznie. Azóta a szürke eredmények hosszú sora következett, és nem igazán látszik úgy, hogy ezt a jó játékformában lévő Sabalenka ellen fogja megszakítani (4.60). Szintén a keddi napon láthatjuk Quebecben Petra Marticot, aki a második a tornagyőzelemre esélyesek listáján (6.50), Lucie Safarovát , aki a harmadik (9.00) és Monica Puigot, aki a negyedik (10.00).

Az új amerikai remény

A hiroshimai torna egyik különlegessége Amanda Anisimova, aki 17 évesen az idén roppant ígéretes játékot mutatott. Indian Wellsben hangzatosan búcsúztatta Petra Kvitovát és Cincinnatiban pedig Babos Tímeát és Petra Marticot is verte. A fiatal játékos jelen pillanatban 134. a világranglistán, de több mint valószínű, hogy hamarosan top 100-s játékos lesz.

Amanda Anisimova (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Kiemelt keddi mérkőzések a két torna versenytáblájáról:

  • Beatriz Haddad Maia - Monica Puig: 3.20 - 1.35
  • Naomi Broady - Petra Martic:             4.00 - 1.25
  • Lucie Safarova - Ons Jabeur:              1.40 - 2.95
  • Nao Hibino - Eugenie Bouchard:        2.60 - 1.50
  • Magda Linette - Johanna Larsson:    1.83 - 1.98


Fogadj teniszre!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.09.10. (08:19)

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.