Pár extra pihenőnappal számolhat Nicolas Jarry, ha kikap.

Nagyon sima véget érhet a hallei füves tenisztorna pénteki negyedöntőjében a Zverev - Jarry csata, amelyen a hazai közönség előtt szereplő német játékos győzelme helyezhető kilátásba. 

Zverev, az első két meccsén sem szakadt össze a megerőltetéstől, előbb Thiem ellen nyert két szettben 80 perc alatt, aztán Shapovalov búcsúztatója következett szintén két játszmában 76 perc alatt.

Az amerikai teniszező sem bukott még szettet a tornán, de játékidőben több, mint egy órával hosszabb ideig tartott Moutet és Tsitsipas legyőzése.

A két játékos egymás elleni mérlege 2-2-re áll, de mind a négy meccset salakos borításon került sor, amiről ugye tudni lehet, hogy egy picit szemcsésebb, mint a fű.

A hallei tenisztorna pénteki programja:

június 23., péntek

Zverev - Jarry Stream

A péntek délutáni Zverev - Jarry találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Nicolas Jarry (Fotó: CP DC Press / Shutterstock.com)