Játékok, melyekben Pozzato szerepelt

Spf Kupa Spf Liga SfTotó SfScore
Pozzato közösségi adatai

Pozzato statisztikái

-100 %

ROI

2

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
2
Teljes játékidő - Mérkőzés
Real Sociedad - Girona FC
Foci / Spanyolország - LaLiga
3.95
2018 ápr 8. 18:11 Spf Kupa
2
Teljes játékidő - Mérkőzés
Real Sociedad - Girona FC
Foci / Spanyolország - LaLiga
3.95
2018 ápr 8. 18:10 Spf Liga
Pozzato hozzászólt
2019 ápr 16. 14:10
Nem gondoltam volna, hogy eljutok 5000. hozzászólásig, de csak sikerült. Sok volt közte a baromság, de azért ebben kitartóbb voltam, mint a naplóm vezetésében.  ;D Tisztelem azokat, akiknek ez megy, de talán még idén rászánom magam valami céllal, hogy újból elindítom a naplót.
Pozzato hozzászólt
2018 nov 25. 23:39
Összességében nem volt ez rossz hétvége. Négy tipp, fele jött, fele nem. Kezdés után rosszabbra számítottam. Még ott a hétfő, aztán pár nap szünet. Holnap este összesítek, mert tervben van egy olasz bajnoki. Amiket kinéztem vasárnap estére, azok közül végül egyik sem tetszett annyira, hogy megfogadjam (DNB Sampdoria és DNB Betis), lehet jobb is.

Holnapra egy Torino siker fogott meg. Ezt is DNB-vel, de ezen még átrágom magam. Legutóbbi négy évben háromszor nyert a Cagliari otthonában a Torino, idegenben még idén nem kapott ki! Viszont a Cagliari sem otthon..
Vendégeknél Rincón lesz eltiltott, hazaiaknál Klavan és Padoin nem játszhat elvileg. Holnapra is esőt mondanak, ma is ázott a pálya rendesen és 16 fok. Melegük nem lesz, futni nem árt majd. Cagliari szerezte a legtöbb gólt fejjel, elsősorban a beívelésekre koncentrálnak (nem hiába vannak a hosszú kulcspasszok tekintetében az élmezőnyben).

Az addig rendben van, hogy Pavoletti kiválóan fejjel (hat góljából ötöt így szerzett, jól használja ki a 188 centiméteres magasságát), de ki akadályozza meg őt a gólszerzésben? A Torino védői ugyanis alacsonyak. Nkoulou, Djidji és Izzo is alacsonyabb nála, közülük csak Nkoulounak jó a súlypontemelkedése. Moretti segíthetne ezen a problémán, de őt meg jegeli Mazzarri. Amiben lehet bízni, az a három belsővédős rendszer, ami mellől nem tágít Mazzari. Így ketten azért őrizhetik Pavolettit. Számomra pozitívum viszont, hogy hiába alacsony a hátvédsor, Torino nyeri a második legtöbb fejpárbajt a bajnokságban. DNB 1.70 környékén nem éri meg, bízok benne, hogy feljebb megy 1.90-re.
Pozzato hozzászólt
2018 nov 25. 14:50
Lehetett volna szebben kezdeni a naplót, mint két vesztes tippel?  ;D

Szerencsére a többire nem volt időm, na de majd ma!

Ligue 1: Montpellier - Rennes: 2 gól felett (1.83): 3800 HUF
Bundesliga: Freiburg - Werder Bremen: 2,5 gól alatt (2.00): 2500 HUF

Még estére van kinézve 1-1 olasz és spanyol bajnoki, aztán szünet. Eddig, ha jól számolom, akkor a hétvégére szánt br felét használtam fel. Holnap majd összesítek.
Pozzato hozzászólt
2018 nov 24. 12:33
Lássuk a szombati kínálatot, kezdjük a live szekcióval:
PSG - Toulouse
Nincsen Neymar és Mbappé. Mindketten a válogatott szünet alatt sérültek meg, Tuchel nem kockáztat a jövőheti sorsdöntő BL-meccs előtt. N'Soki szintén nem játszhat, ahogyan Bernat sem. Kurzawa sincsen, így eléggé karcsú a párizsi balszárny. Emlékszem olyan meccsre, amikor egy Kimpembe - Di María párossal próbálkozott Tuchel ezen az oldalon, abból egy hatalmas erőlködés lett, most is valami hasonló várható. A terv, hogy megvárom a kezdőket és a mérkőzés első 10 percét, aztán, ha jónak látom, akkor egy +2,5 góllal vendéget fogadok (1.85).

Inter - Frosinone
Vagyok gondban ezzel a találkozóval. Olvasgattam az olasz oldalakat és több helyen láttam, hogy Icardi nem fog kezdeni. Jövőhéten Bajnokok Ligája, Londonba megy az Inter, ahol a továbbjutás a tét. Icardi a válogatott szünet alatt hazáját képviselte, ráfér a pihenés. Lautaro Martinez azért közel sem az a szint. Védelemben is lesznek hiányzók. Megnéztem az Intert ilyen 1.20-1.30 körüli favoritként az elmúlt másfél évből, amikor Icardi nem volt kezdő (vagy nem játszott), alábbi dologra jutottam:
- Genoa 5-0
- Cagliari 2-0
- Benevento 2-0
- Crotone 1-1
Az Inter Icardival jóval kiszámíthatóbb, könnyebben felkészülnek belőlük a kisebb csapatok. Nélküle nem tudják, hogy kire kell figyelni. Egy kiugró eredmény volt, a Genoával szembeni 5-0. Emiatt gondolkodom egy +1,5-es vendég hendiben (2.26), de lehet megvárom vele az első 30 percet.


Jöjjenek a pre fogadások:
Augsburg - Frankfurt
Gondolkoztam, hogy ez legyen vagy a Hertha meccs, végül emellett tettem le a voksom under szempontjából. Idén nem kedvezett eddig a 2,5 gól alatti opciónak a Bundesliga, egészen magas százalékban jöttek az overek (64%). Ez majd szép lassan vissza fog menni, ennek egyik "előfutára" lehet ez a találkozó. A bukik kiegyenlített mérkőzést várnak, de a vendégeknél ott van az a Luka Jovic, aki ötöt vágott nem is olyan régen. Hazaiaktól a legnagyobb hiányzó Finnbogasson, nélküle azért nem jönnek annyira a gólok. Mindkét klub a három belső védős rendszerre esküszik, széleken univerzális játékosokkal. Gyakorlatilag 7-7 ember védekezik a csapatoknál egyaránt. Ha a hazai és vendég mutatókat nézzük, akkor 8 kaput eltaláló lövést várhatunk. A vendégek gyorsabb focit játszanak, de mi történik, ha egy defenzív gárdával kerülnek szembe? Nürnberg ellen 1-1. Az Augsburg esetében, mikor pörgősebb sokat futó csapattal találkoznak, akkor jön a védekezés (Leipzig 0-0; Gladbach 1-1). Ezekből következettem arra, hogy jó lehet ez a találkozó egy 2,5 underre.
Tipp: 2,5 under
Odds: 2.32
Tét: 2500

Nantes - Angers
Mindenki 2,5 undert vár, ahogyan én is azt várnék alapesetben. Ez a Nantes viszont megtanult gólt lőni. Visszatért a legenda, Vahid Halilhodzic, most edzőként. Azóta 3-1-1 a mérlegük, rengeteg helyzetet alakítanak ki, végre elkezdtek focizni és nem a biztos egy pontra törekednek. Sala mellé még feltoltak két támadót, mi lett ennek az eredménye? Nem egyedül kell szenvedni a védőfalban, négy meccsen pedig 7 gólt lőtt. Nagy húzás volt Boschiliát mellé tenni. Mióta Halilhodzic megtalálja a posztját (jobboldali támadó), azóta 4 meccs, 2 gól és 3 gólpassz. Én azt mondom, hogy a Nantes siker nem elképzelhetetlen, ahogyan a 2,5 over sem.
Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 2.30
Tét: 3500

Van még két esti mérkőzés, egyik a Huesca - Levante, másik a Tottenham - Chelsea. Előbbinél az tántorít el a DNB vendégtől, hogy a fél csapat sérült, két stabil kezdő pedig eltiltott. Nagyon hajlok viszont a Chelsea győzelmére, de ennek még jobban utána fogok nézni.
Pozzato hozzászólt
2018 nov 23. 23:35
Továbbra sem vagyok túl kitartó a naplóvezetésben, szóval ebből a szempontból is a lehetetlenre vállalkozom. Igyekszem írni, ha nem is napi (az túlzás lenne), de heti rendszerességgel. Másik "lehetetlenségi tényező", elsősorban Gorriaran kapcsán merült fel, de ezt számtalan naplóban észrevettem (sőt, még magamon is!).

Ez a következetlenség. Véleményem szerint, ez szinte minden sportfogadót érint, akiket nem (vagy akik leküzdötték/leküzdik), ők a profik. A kövezetlenség sok esetben abban nyilvánul meg, hogy eltervezünk egy taktikát, felépítünk papíron egy rendszert, ami az esetek többségében visszamenő adatokból/eredményekből áll, majd mikor elkezdjük élőben tesztelni és jön egy rosszabb periódus, amivel együtt a pánikolás is.

Nem csak előre eltervezett stratégiák mentén van ez így, hanem mikor kipécézünk magunknak egy sportágat vagy netalán egy fogadási opciót. Ha jön egy hullámvölgy, máris elkezdjük szórni másra a pénzt, igyekszünk visszanyerni. Ez egy teljesen érthető dolog, az ember nem szeret veszíteni, szeretné rögtön visszakapni a pénzét. Ilyenkor fontos a türelem. Én is rengeteg hibával játszottam és játszom továbbra is, de próbálom őket leküzdeni. Erre is szolgál majd ez a napló, ezért is a lehetetlenség, mert sok esetben láttam, hogy képtelenség tartani a saját magunk által megalkotott szabályokat.

Mikor elkezdtem gondolkodni, hogy milyen sportág, milyen fogadási stratégia irányában induljak el, rengeteg opció merült fel. Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy a bukik nagyon kevés bajnokság esetén tudnak nálunk kevesebbet. Ahhoz nagyon bennfentesnek kell lenni, hogy előnyünk legyen. Mit tudunk akkor kihasználni? A bukik (és egyben a fogadótársaink) egoizmusát. Ahogyan mindenkiben, úgy bennem is ott van, hogy jobban tudunk dolgokat. Ez az oddsok világában úgy valósul meg, hogy bizonyos csapatok túl, míg másokat alul értékelnek. Előfordul, hogy az irodák nem hiszik, hogy egy sztárcsapat lehet rossz is egy adott idény során, ahogyan azt sem, hogy Leicester nyerhet bajnokságot.

Mivel sosem rajongtam fogadás szemszögéből a kupasorozatokért, ezért a bajnokságok felé vettem az irányt. Olyan sportágat és bajnokságot kerestem, amiről viszonylag sok infó és kellő felkészülési idő adatik meg két esemény között. A major sportok alapszakaszai ilyen részről teljesen irrelevánsak, mert sokan már a rájátszásra készülnek rögtön az elejétől, nem veszik komolyan az egészet, pedig ott a 30 körüli csapatszám ideális is lenne. Sajnos egy bohóckodássá vált az egész. Maradt tehát a foci, abból is az öt elit bajnokság (spanyol, angol, olasz, német és francia).

Kritérium volt, hogy jól követhető legyen, lehessen mérkőzéseket nézni és visszanézni (ez utóbbi nagyon fontos), sok információ legyen róla, csapatoknak külön közösségi média felület, amelyet napi vagy heti szinten frissítenek. Megfelelő adatbázisok a játékosokról és a mérkőzésekről. Lehetett volna még kisebb bajnokságokkal is foglalkozni, de már egy törökhöz sincsen annyi adat, nemhogy egy macedón vagy albán első osztályú bajnokihoz. Az öt bajnokság első osztályában összesen 98 csapat van, mely elsőre soknak tűnik, de aki például teniszre fogad, annak sem árt 200-300 játékost "figyelnie".

Az elképzelés a következő:
- nagy szorzók lesznek terítenek (ez relatíve, így próbálom behatárolni: 1.80 felett, de még olyan 4-5.00 alatt)
- általában minden forduló között van egy hét felkészülési idő (ritkán, de akadnak hétközi fordulók is)
- hétvégét kész részre bontani: pre és live fogadások.
- pre fogadások esetén már előtte kapok valami "kihagyhatatlan" szorzót, mely a meccs napjára csökkenhet, esetleg "biztos" vagyok a sikerben
- live fogadásnál bizonyos taktikai elemek megvalósulása esetén fogadok
- általában 49 meccsem lesz egy hétre, nem tervezek 20-30-ra fogadni, próbálom limitálni ezt a számot és lehetőleg 10 alatt tartani

A legfontosabb viszont, hogy az előre meghatározott bankroll management-et próbáljam tartani. Ez sok esetben kulcsa a sikernek, de ezt szerintem mindenki érzi és tudja. Szóval van egy adott összeg, amit erre a kísérletre szánok (100 ezer HUF). Heti bontásban maximum a 25%-át fogom felhasználni. Gondolkoztam egységnyi dolgon is, de most a százalékok mellett teszem le a voksomat. Lépcsőzetesen fogom újraszámolni azt a 25%-ot, nem hetente (azaz, ha csökken mondjuk 75 ezerre az alap bankroll, akkor újraszámolás, ahogyan mondjuk 125 ezres rollnál is).

Természetesen lesznek preferált "stratégiák", ilyen egy rossz formában lévő "nevesebb" csapat veretése. Ezekre volt példa az elmúlt évekből, hogy valakire akkor is alacsony szorzót adtak, amikor nem ment nekik. 2015/16: Valencia: 22 bajnokin voltak favoritok, amiből csak 8-at tudtak megnyerni, igaz nem volt már sztárcsapat státuszuk (talán csak 2000-ben), de a nevük és a játékosaik miatt a bukik sok esetben túlértékelték őket, ahogyan a 16/17-es Manchester Unitednél is, akik favoritként csak a mérkőzéseik 51%-át tudták megnyerni, ami mondjuk 1.40-es szorzónál nem túl kifizetődő.

Hasonló eset, mikor egy csapatot nem akarnak a helyén kezelni és várják a bukását. Mint a Leicester esetében a bajnoki címnél vagy a bronzérmes Nice-t, akit 16/17-ben sokszor el lehetett kapni jó szorzón (egységnyi téttel körülbelül 20 egység profitra lehetett szert tenni, ha az összes meccsüket megfogadtuk). Próbálok majd a kettős terhelésből is hasznot húzni, meglátjuk milyen %-ban jönnek be ezek.

Nincsenek komolyabb célok, milliós nyeremények, először csak annyi, hogy éljem túl az első szezont. Ez jelen pillanatban 26 hátralévő fordulót jelent. Ha akkor is lesz a számlámon úgy, hogy mindig fogadtam, az már pozitívum, minden további pedig bónusz.

Kezdés szombaton, azaz 24.-én, meglátom milyen sikerrel.  ;D

Nézz be a fogadásnaplóba

Pozzato hozzászólt a Re:Vizes VB 2019 témához
Ma, 16:25
https://index.hu/sport/uszas/2019/07/23/kozma_kesely_vb_dontok/

200-on alapjáraton ritkán zárnak ki, de ez még így is érdekes... Kínának olyan erős a sportdiplomáciája a FINA-n belül, hogy azzal a többi ország nem bír (saját vélemény). Sun beszélt róla, hogy ezzel a viselkedéssel a népét sértette meg az ausztrál (meg most Scott). Utána ugye jöttek a halálos fenyegetések Horton részére a "kvalifikált" szurkolóktól, de számomra az inkább mérvadó, hogy az úszótársak megtapsoltak az ausztrált, meg a nézők is inkább a kínait fújolták. Ennek a faszinak már régóta semmi helye nem lenne a sportágban, de sajnos ő is tudja, hogy bármit megtehet. Valószínűleg ez a dolog is elcsendesedik, nem lesz eltiltás és megtarthatja az érmeit.

Két dolog érdekes a kínaival kapcsolatban:
- Egyszer már lebukott tiltott szerek használatával, amiből komolyabb dolog nem lett, eltiltását is hipp-hopp letöltötte
- Második alkalommal egy random ellenőrzés volt a lakóhelyén, ahol elvileg a WADA ellenőrei nem igazolták magukat megfelelően.

Oké, ez rendben van, még talán hihető is (bár ezt csak Sun állítja és a FINA rögtön elfogadta), de akkor kérdem én, ha tisztán versenyzek, akkor mégis miért töröm össze a már leadott mintámat kalapáccsal?  ::)  Nem teljesen mindegy, hogy van egy minta, amit nem használhatnak fel hivatalosan ellenem, ha az a minta tiszta? Vagy akkor ezek szerint mégsem volt tiszta?
Pozzato hozzászólt a Re:Kosár-Aréna témához
Ma, 14:52
Természetesen, egyénileg képzettek, tényleg még így is top favoritok, kiemelkednek a mezőnyből, de azért ennél lehetne bőven jobb csapatot is összerakni, ahol ezen játékosok többsége kerettag sem lenne (esetleg Lillard). Arra kíváncsi leszek, hogy Lowry milyen formába lesz műtétje után, meg mennyire tudnak felpörögni a szezon előtt. Mondjuk pár türhetőbb játékos eszembe jutott az USA-n kívüli vb résztvevőkből, akik lehet nem lennének annyira bénák és talán megszorongatnák az amcsikat: Giannis Antetokounmpo, Nikola Jokic, Bogdan Bogdanovic, Danilo Gallinari, Marc Gasol, Rudy Gobert, Nando de Colo, Jamal Murray, Jonas Valanciunas, Steven Adams, Ricky Rubio és Sergio Llull

Ami engem érdekel a vb-ről:
- Nurse mire képes Kanadával, azért ők messze nem olyan acélosak, mint a Toronto volt, szóval ez kemény meló lesz
- Mire mennek a szerbek? Nikola Jokic, Boban Marjanovic, Bogdan Bogdanovic, Milos Teodosic, Nemanja Belica, Vasilije Micić és Milan Macvan.. Elvileg a szupertehetségnek kikiáltott Mario Nakic is ott lehet a keretben, aki a spanyolokkal és a horvátokkal szemben választotta a szerb válogatottságot. Djordjevic asszem június végén eléggé kiosztotta az övéit (nem elég, ha csak a név megy fel a pályára), szóval lehet végre összekapják magukat.
- Pikáns lehet az a D csoport, olaszok is ott vannak a szerbek mellett (Gallinari, Hackett, Gentile, Della Valle, Datome, Belinelli), izgalmas lesz ott az első helyért a csata
- Az Antetokounmpo tesókra kiváncsi leszek, mit tesznek le az asztalra, kiegészülve az Olympiacos és a Panathinaikos játékosaival. Azért egy NBA MVP még ebből a mezőnyből is kiemelkedik..
Pozzato hozzászólt a Re:Vizes VB 2019 témához
Ma, 13:20
Gyengébb volt ez a döntő (mint vártam), sajnálom, hogy nem jött össze, pedig az elképzelés jó volt meg a tipp is.
Pozzato hozzászólt a Re:Vizes VB 2019 témához
Ma, 13:10
Olyan mókás, ahogyan a szakértő mindenáron próbálja minden adásban védeni Sun Yangot. Tudom, ki lett adva, hogy védeni kell őt a nemzetisége miatt, de azért mókás. Az meg várható volt, hogy neki nyernie kell, mindegy, hogy miként. Biztos valami szabálytalant csinált a litván, nem ártana majd tudni.. Lehet az volt szabálytalan, hogy beért a kínai előtt. Doma 7. lett, elfáradt a végére nagyon, majd legközelebb. Kár érte, pedig szépen fejlődött.
Pozzato hozzászólt a Re:Tour de France 2019 témához
Ma, 9:27
Akik még nem tippeltek a 16. szakaszra:
@Rwilla , @hossa81 és @sunik29
Pozzato hozzászólt a Re:Kosár-Aréna témához
Tegnap, 21:13
Jön majd a kínai vb, de az amcsik nem veszik igazán komolyan. Sorra mondják le a játékosok a szereplést. Ha nem Coach Pop lenne a vezető, akkor azt mondanám, ez még érem se lesz, de ő a középszerből is képes klasszist csinálni.
Ez a bővített keret, ebből lesz majd a 12 fős (vagy lehet még hívnak be valakit, mert a hátvédsor karcsú...
A Team USA jelenlegi 15 fős kerete:

Hátvédek: Kyle Lowry, Damian Lillard, Khris Middleton, Donovan Mitchell, Kemba Walker.

Csatárok: Harrison Barnes, Tobias Harris, Kyle Kuzma, Kevin Love, Paul Millsap, Jayson Tatum, PJ Tucker.

Centerek: Andre Drummond, Brook Lopez, Myles Turner.
Pozzato hozzászólt a Re:Napi tipp - Július 23. témához
Tegnap, 19:56
@Nezocsa mennyi a cashout most?  :) Ha jól számolom kettő körüli szorzó lehet. Lehetséges, hogy tényleg tartja magát Kozma a nyilatkozathoz, nagyon jól úszott az esti programban, azt mondjuk nem tudom, mennyi maradt még benne (és meglesz-e a 1.44-es idő), de bíztató volt.
Pozzato hozzászólt a Re:Napi tipp - Július 23. témához
Tegnap, 10:15
Poz, te láttad az úszását? Mit gondolsz erről a tippről? Nekem így full laikusként nem tűnik rossznak. Bár ahogy nézem, 1:45 közepe az egyéni rekord, az mennyire valós, hogy fél másodpercet javít rajta, mert 1:44-hez az kéne? Ha azt tudja, az elég lehet az éremhez, kérdés csak az, hogy tudja-e. Na mindegy, 1-2 ezret látatlanban is megér.

Bár ha valaki tökös, az elődöntőben meg úszik egy nagyot, akkor már a döntő előtt szép haszonra tehet szert.

Láttam a váltós teljesítményét, meg visszanéztem a mait. Szerintem az egyik érem tuti, hogy Sun Yangé. 400 után megint bevette a cuccokat, 200 is sima volt egy gyengébb kezdés után. A másik két érem már kérdéses.. Egyelőre még a döntő sincs meg Domának, de az biztató volt, hogy az első 50, meg a harmadik is erős volt. Utolsó 50-en magabiztosan ment elől, végére kicsit elfogyott, de talán ez annak is betudható, amit @Nezocsa írt. Pihenés volt, de nekem a váltóban egyáltalán nem tetszett. Lehetséges, hogy bemelegítés volt a 200-ra, benne van.

Szerintem nagyon erős a mezőny 200-on (is), én valahol ezt a szorzót reálisnak tartom rá. Drukkolok, hogy nyerjetek (meg Doma is). Vagy tényleg tökéletes a formaidőzítés (Ajnánál is az volt), vagy csak a duma volt jó. A többiekben is bőven maradt még szerintem. Tavalyi Eb Glasgowban csak bohóckodás volt, ott elég volt a dobogóhoz 1:46 eleji idő, most szerintem a döntőhöz is 1.45 vége kell minimum, de lehetséges, hogy már ott egyéni csúcs közelében kell úsznia. Azért két napon belül kétszer egyénit dönteni (vagy közelében úszni), nem lesz egyszerű.

Rapsys már két éve letette névjegyét a felnőttek között, idén második legjobb idő. Townley Haas bőven tud ennél jobbat (ráadásul a váltóban pihent az esti programban, nélküle nyertek), Malyutin szerintem kérdéses, mert döntőben 200-on még nem állt dobogón, nem lehet tudni, milyen versenyzőalkat, mennyire erős fejben. Guy-t ismeri mindenki, Chalmers meg tegnap behozta harmadiknak az ausztrálokat egy komoly utolsó 100-al. A második legjobb idő volt a mezőnyben, forma ott is komoly lehet. Kérdés, mennyire tudott pihenni.

Ahogyan így számolgattam, olyan 5-6 ember minimum pályázik a dobogóra.. És ebbe még nincsen benne Scheffer, aki tavaly ötször döntött kontinens rekordot, negyedik volt a világranglistán 200-on 2018 végén és egyéni legjobbat úszott. Aztán lehet teljesen vakon vagyok, rosszul matekozom és simán jön a dobogó Kozmának, az lenne a legjobb.  :ok:
Pozzato hozzászólt a Re:Napi tipp - Július 23. témához
Tegnap, 9:27
Végül is önbizalom rendjén
Volt olyan, hogy Kozmának nem volt rendben az önbizalma?  ;D
Pozzato hozzászólt a Re:Tour de France 2019 témához
2019 júl 21. 18:00
@Pozzato 2 pontom van nem 1.

@Bucak77 1 pontod van, nem 2.

Más dolog:
A sprinter szakaszoknál nem volt ilyenből gond, de a hegyekben előjöhet az alábbi probléma: névegyezés.
Van pár versenyző, akiknek a vezetékneve megegyezik. Szeretném, ha az alábbi versenyzőknél a verseny végéig mindig jeleznétek (hirtelen ennyit találtam, aki releváns lehet), hogy melyikre gondoltatok:
Yates: Simon vagy Adam
Martin: Dan vagy Tony vagy Guillaume
De Gendt: Thomas vagy Aimé

Ha a névegyezés megtörténik és nincsen egyértelműsítés, akkor nem jár pont, hiába a találat.

A tipped a mai etapra a következő volt:
15. szakasz  :o

1. Alaphillipe
2. Nibali
3. Yates
4. Pinot
5. Thomas

Nem volt megjelölve, hogy melyik Yates testvérre gondoltál, ezért a szabályok értelmében nem jár a pont.
Pozzato hozzászólt a Re:Tour de France 2019 témához
2019 júl 21. 17:30
15. szakasz végeredménye: https://www.procyclingstats.com/race/tour-de-france/2019/stage-15
1. Simon Yates
2. Thibaut Pinot
3. Mikel Landa
4. Emanuel Buchmann
5. Egan Bernal

Szakasz eredménye:
1. @BvB_09 , @RedMunchen , @Ghastly , @oakland23 és @peshark 5-5 pont
2. @Nezocsa , @Assassin és @LuckyBeny 4-4 pont
3. @Noppyka , @firgabácsi , @Agot PSF , @MessiÁs és @Rwilla 3-3 pont
4. @Coutinho 2 pont
5. @Bucak77 1 pont

Többiek nem szereztek pontot!

Összetett állása:
1. @peshark 62 pont
2. @Ghastly 61 pont
3. @hossa81 56 pont
4. @Rwilla 55 pont
5. @oakland23 52 pont
6. @Noppyka 51 pont
7. @LuckyBeny és @Agot PSF 50-50 pont
8. @MessiÁs 48 pont
9. @BvB_09 47 pont
10. @firgabácsi 46 pont
11. @Assassin 40 pont
12. @sunik29 , @Bucak77 , @Coutinho és @prigioni1 38-38 pont
13. @Nezocsa 33 pont
14. @RedMunchen 21 pont
15. @monet 12 pont
16. @olics és @Szabcsi151 9-9 pont
17. @Punter 8 pont
18. @Gorriaran 3 pont
19. @Greipel 2 pont

Gratulálok a szakaszgyőzteseknek, akik most rekordszámúak és jól érezték a pihenőnap előtti etapot: @BvB_09 , @RedMunchen , @Ghastly , @oakland23 és @peshark  :ok:
Számoljátok át a pontokat, ha hibát észleltek, jelezzétek nyugodtan!
Holnap pihenőnap, izgalmas a Tour, ahogyan a tippjáték is. Kell az erő nektek is a jövőhétre, nemcsak versenyzőknek! :great:


16. szakasz: Nîmes - Nîmes, 177 km
Tippelési határidő: július 23. 11:00

Pozzato hozzászólt a Re:Tour de France 2019 témához
2019 júl 21. 17:01
Pinot szétszedte a többieket. Bárcsak kitartana a végéig  8)  Alaphilippe nagyon elfáradt, jó lesz neki az a pihenőnap..
Pozzato hozzászólt a Re:Sorozatok témához
2019 júl 21. 11:40
Ahogy látom fokozatos lesz a felirat a La Casa de Papelhez. Harmadik évad első részéhez már van a Netflixen. Nem tudom, hogy máshol gyorsabban haladnak-e.
Pozzato hozzászólt a Re:Vizes VB 2019 témához
2019 júl 21. 11:03
Nem tartozott a kedvenceim közé Cseh Lacika, de most már elengedtem vele kapcsolatban az eredményeket, inkább az interjúira koncentrálok. Innen nézve viszont hatalmas a faszi, gondolom viccnek szánja ezeket, mert ha nem, akkor viszont eléggé elkeserítő. Évek óta jön, hogy majd jövőre, majd legközelebb, most nem állt össze valami, majd a következő vb-n, olimpián. Ez a 32. hely megint erős, szerencsére nem ez a fő száma.  :)
Pozzato hozzászólt a Re:Tour de France 2019 témához
2019 júl 21. 09:59
Akik nem tippeltek a 15. szakaszra:
@Rwilla , @oakland23 , @Nezocsa , @sunik29 és @Bucak77

A felhasználó összes hozzászólása