Játékok, melyekben Milán szerepelt

Tippjáték
Milán közösségi adatai

Milán statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék/
2.20
2018 jún 14. 14:07 Tippjáték
Milán hozzászólt a Re:Serie A 2021/22 témához
2022 máj 22. 20:55
Siamo noi, siamo noi, campioni d'Italia siamo NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :redchug:  :redchug:  :redchug:  :redchug:

Milán hozzászólt a Re:Foci hírek témához
2022 máj 6. 19:40
Izrael is lehet UEFA tag, így miért ne lehetne Oroszország is AFC-tag?  :)
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 4. 18:22
Idézetet írta: sleve Dátum április 04, 2022, 18:05:47MZP maga kérte, hogy a családja, a hét gyermeke és felesége álljanak csak fel a színpadra, hogy ezzel üzenjenek: ne költözzenek el a csalódottak az országból, így tehát ,,szó sincs arról, hogy senki se állna ki mellettem".

                                                                                      by portfolio

Ha valóban így volt, akkor ok, de egy közös fotó a végén? Jöhetett volna, nem?  ;)
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 4. 12:30
Még egy utolsót a témához:

Ne várjatok megváltást egy olyan ellenzéktől amely tagjainak nincs annyi gerince, hogy a vereség ellenére is oda álljon a színpadra Péter mellé. Legalább annyit megérdemelt volna. Bezzeg ha nem így alakult volna, akkor verték volna le egymást...ennyit az összefogásról.

Fel a fejjel, az élet megy tovább.  :cya:
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 4. 09:45
Lehet utálni Robit, de ebben igaza van:

Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 4. 09:27
Mindig a jó oldalát kell nézni a dolgoknak. Legalább nem visznek titeket háborúba.  :)
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 4. 08:30
Idézetet írta: grof19 Dátum április 04, 2022, 08:29:16Nagyon sokan nem vették komolyan a gyerekek érdekeit. Mikor majd baj lesz akkor sopánkodhatnak! Én gyerekeim már nagyok de vannak unokáim és vigyázni kell reájuk.

Így van, hisz ők a jövő.
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 4. 08:29
Idézetet írta: TiB Dátum április 04, 2022, 08:18:34Nem sok szó esik róla, de nem védtük meg a gyerekeinket, érvénytelen a népszavazás :(

Ez furcsa, nem? Most mi lesz szegényekkel?
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 3. 23:06
A bili még csak most fog kiborulni, mert eddig a választások miatt kőkeményen korlátoztak minden gazdasági mutatót. Infláció 10%+, euró négyszáz fölött, benzin 600 fölött...s a csirkefarhát sem lesz hamarosan kedvezményes áron.
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 3. 21:21
Idézetet írta: Milán Dátum április 03, 2022, 09:48:12Egy kis segítség (nem kell megköszönni):

https://www.bud.hu/indulo_jaratok

Ne keressétek, segítek. Holnap van egy jó pár érdekes úticél.  ;)
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 3. 12:51
Idézetet írta: Pozzato Dátum április 03, 2022, 12:09:56Kiegészítés:
Az is igaz, hogy most jóval szigorúbb a rendszer, nem lehet csak úgy besétálni okmányok nélkül szavazni, meg vinni az emberek körzetről körzetre, szóval lehet, hogy ezért is alacsonyabb a szavazatok száma (nehéz megtippelni, miért voltak ennyire kevesen).

"Kiakadt egy fideszes politikus azon, hogy balos delegáltak nem engedik szavazni, akinél nincs személyes okmány

Bányai Gábor (Fidesz) hatalmas választási csalást leplezett le. Bács-Kiskun megye 5. számú választókerületének fideszes jelöltje arról posztolt a Facebookon, hogy:

"Jelzések alapján sokaknál meghiúsult a szavazás, mert a balos delegáltak nem engedték szavazni, aki nem tudta bemutatni" - írta a politikus. Bányai arra kért mindenkit, hogy vigye magával a személyes okmányait.
"

Ugye ez csak egy vicc? Hogy a picsába akarsz szavazni zsebre dugodt kézzel? Ilyenre is volt példa? Mi alapján?
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 ápr 3. 09:48
Egy kis segítség (nem kell megköszönni):

https://www.bud.hu/indulo_jaratok
Milán hozzászólt a Re:Háború Ukrajnában témához
2022 ápr 1. 12:35
Idézetet írta: Pozzato Dátum április 01, 2022, 11:49:23Én ezt sosem értettem, miért írják, hogy nem mainstream források (amit az oroszok terjesztenek, az egy olyan történelmi irat, amit ők akarnak igaznak látni). Az elmúlt 20-25 évben Putyin megpróbálta megváltoztatni a történelmet, én ezt megértem. Ha megnézzük a magyar viszonyokat, nálunk is ez folyik, elég csak a 2006-os eseményeket megnézni és az elmúlt pár év narratíváját az eseményekről. Ukrajna kapcsán Putyin rendszerint azt hajtogatta, hogy oroszoké stb., de ez a szokásos I. Vlagyimir kijevi nagyfejedelem-effektus (azt hiszi magáról Putyin, hogy ő a következő nagy hódító). Ha tényleg történelmileg az eredetet kutatjuk, akkor még nekünk is több közünk van Ukrajnához, mint az oroszoknak, de Krím kapcsán még a görögnek is (nemhiába haltak meg ott görögök most is...). Putyin addig megy vissza időben és olyan pillanatok néz, ami épp neki kedvező. Ezek a politikusok a múltban élnek, megkeseredettek emberek, akik a saját népüket is azzá teszik, ahelyett, hogy a jövőre koncentrálnának.

Mainstream gondolom egyeseknek az Index meg az Origó, vagy Telex.  :D

A politikusok a múltban élnek, s magukkal rángatnak millió/milliárd birkákat.
Milán hozzászólt a Re:Háború Ukrajnában témához
2022 ápr 1. 10:48
Idézetet írta: sportbettorpro Dátum április 01, 2022, 09:43:38Zelenszkijnek csak le kéne mondania néhány orosz többségű területről.

Te érted is amit írsz, vagy ezt tanítják? Barátaid több, mint 100 éve nem tudnak lemondani egy olyan területről amely valamikor államukhoz tartozott (Trianon?). Ma adja a kisujját, holnap az egész kezét mi?

Idézetet írta: sportbettorpro Dátum április 01, 2022, 09:43:38Azon túl, hogy Putyin gonoszságból, ok nélkül megtámadta Ukrajnát, mert már nagyon unatkozott, szörnyű dolgok történnek mindkét oldalon, bár ezt a mainstream média sosem fogja leközölni.
Zelenszkijnek csak le kéne mondania néhány orosz többségű területről és megígérnie a semlegességet, vagy hogy esetleg nem akar atombombát, amivel a háború előtt az oroszokat fenyegette. És befejezni a háborúját az orosz nemzetiség ellen, amibe már vagy 10 ezren meghaltak e háború előtt. De az AZOV-hoz hasonló bizarr náci katonai szervezetek betiltása is konstruktív lépés lenne.
Az ukrán katonák sok esetben saját lakosságukat is terrorizálták, menekülő civileket lőttek le, máig tiltott a menekülés a férfiaknak. Besoroztak minden 18-60 év közti civil férfit. Most van egy törvénytervezet, mely szerint 5-10 év közti börtönbüntetést kapnak majd azok a férfiak, akik elmenekültek a háború elől (a határőröknél valami 5000 euró volt a megvesztegetési díj). Rendszeres a genfi konvenciók megsértése, orosz hadifoglyok kivégzése, a kínzások (nem csak az AZOV részéről). Mariupolban és máshol a főleg oroszajkú civileket bezárják, nem engedik elmenekülni, polgári intézményeiket használják harcokra. A kisebbségek elnyomása még mindig mindennapos. Zelenszkij agresszíven parancsolgat, zsarolgat az unió államaival szemben. Mindkét oldalra szükség van a békéhez. Nem tudom, egy ilyen fanatikus elnökkel hogy lehetne békét kötni, aki csak az erőből ért.

Forrás? mindigszenvedomagyarnep.hu?

Vagy ezeket mind láttad, személyesen?  :D
Milán hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2022 márc 26. 16:24
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 26, 2022, 15:33:49Mit lehet róla tudni? Rémlik valami tisztogatás, nem ő csinálta?

A román korupcióellenes hivatal élén volt kb. 5 évig (2018-ig). Úgy képzeld el, hogy egy adott pillanatban egy hivatal sem mert már semmit sem bevállalni (tenni), mert mindenki félt. Bementél bármilyen ügyet intézni a polg. hivatalba, s mondták, hogy bocs, de nem vállaljuk, mert jön a DNA (ez a rövidítése a hivatalnak).

https://en.wikipedia.org/wiki/Laura_Codru%C8%9Ba_K%C3%B6vesi

A felhasználó összes hozzászólása