Játékok, melyekben Milan szerepelt

Tippjáték
Milan közösségi adatai

Milan statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Felett 0.5
Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt
Oroszország - Szaúd-Arábia
Foci / Világbajnokság 2018
2.20
2018 jún 14. 14:07 Tippjáték
Milan hozzászólt a Re:Zene témához
2021 márc 30. 13:40
Mai nap zenéje (nálam) :)


Ezt élőben láttam Robi. Brutál élmény.  ;)
Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-21 témához
2021 febr 24. 13:42
Szóba sem kerül az a csapat, amelyikbe mostanában csak hálni jár a lélek? :D

A Bayern és a City szerintem is kiemelkedik, de a kupa az kupa; könnyebben tudok hinni most egy Bl sikerben, mint egy TOP4-ben :laugh:

Csak azért olyan alacsony (7.50) a szorzójuk, mert ők már majdhogynem biztos negyeddöntősek. A jelenlegi reális az valahol a 14-16 körül lenne.
Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-21 témához
2021 febr 24. 08:31
Manchester City?

Hányszor nyerték meg a BL-t?

Ezen kívül:
- 2019-20: Negyeddöntő
- 2018-19: Negyeddöntő
- 2017-18: Negyeddöntő
- 2016-17: Nyolcaddöntő
- 2015-16: Nem szerepelt
Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-21 témához
2021 febr 24. 08:07
A Bayern soha nem volt a szívem csücske, viszont ez a gárda jelen pillanatban tud alázni rendesen.

4.50-es szorzón lehet rájuk fogadni, hogy újra BL-győztesek lesznek. Nem igazán érzem, hogy melyik "nagy" tudná őket megállítani.

Nagyon össze van rakva.

Év végén távozik Alaba, egy BL-cím szép búcsú lenne.
Milan hozzászólt a Re:SPF Karácsonyi Freeroll - Jelszó témához
2020 dec 19. 21:01
Értem, de lemaradtak olyanok is, akik évek óta itt vannak! Azért az nektek is beszédes lehet, hogy csak ötven valahányan neveztek. Grat!

A jelszó idōben volt közölve. Nem kell szívre venni, boldog karácsonyt.
Milan hozzászólt a Re:SPF Karácsonyi Freeroll - Jelszó témához
2020 dec 19. 20:22
Lehet, ha gépről próbálkozom, akkor sikerül pár mp-el a reg zárása előtt bejutnom, de telóról ez most nem sikerült sajnos.

Mondjuk ebben igazad van, s utólag is elnézést a telósoktól.
Milan hozzászólt a Re:SPF Karácsonyi Freeroll - Jelszó témához
2020 dec 19. 20:20
Miért nem előzetes regisztrációhoz kötitek ilyenkor a jelszó kiosztást? Írjon üzenetet, aki kéri, lecsekkoljátok és tényleg csak az kap, akinek szánva van.

Azért nem jó az a megoldás, mert elküldöm pl. privátban neked, te meg mondjuk kihirdeted máshol.
Milan hozzászólt a Re:SPF Karácsonyi Freeroll - Jelszó témához
2020 dec 19. 20:19
Akkor basszatok meg ✌🏿 Akkor úgy hirdessetek a szarotokat hogy csak régi tagoknak ne basszuk at a népet, ritka undorito szarhazi húzás volt ez reszetekrol 🦾

Aki résen volt, annak sikerült bejutnia a végén is.
Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-21 témához
2020 okt 20. 22:25
GÓÓÓÓÓL!!! Karantén!!!  :redchug: :redchug: :redchug:
Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-21 témához
2020 okt 20. 21:50
OFF!

Miért van az, hogy a honfitársaink ennyire keserűen állnak hozzá egy ilyen csodálatos eseményhez? Nem mindennapos történet, amit most követhetünk. Erre mit látok amióta bejutott a Fradi a BL-be? Egy csomó károgás (minek kell ezeket pénzelni? nem magyarok! "építsünk még stadionokat" stb.).
Az az érzésem, hogy egy csomó embernek manapság már nincs élete. Minden a politika körül forog náluk, azzal kelnek, azzal fekszenek, nincs más!

Emberek! Gondok vannak mindenhol, mindig is voltak, mindig is lesznek. Viszont tegyétek félre 90 percig a frusztrációt. Legalább kilencven percig, és örvendjetek, hogy átélhettek hasonló pillanatokat. Egyesek 25 évet vártak erre! Volt aki meg sem érte.

ÉLJETEK!

OFF VÉGE!  :cya:
Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-2021 Selejtezők témához
2020 szept 29. 22:50
Szép volt fiúk! Szép volt fiúk! HAJRÁ FRADI!  :beerchug: :beerchug: :beerchug:
Milan hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2020 szept 25. 18:47
Nem a lánnyal van a baj, hanem ezzel a hülye médiával, hogy erről hírt jelenít meg.

Van rá pénzük, vegyék meg, vezesse majd egészséggel. De miért kell ezt megírni? Ezzel bántják úgy az olvasókat, mint hosszú távon a lányt is.
Milan hozzászólt a Re:OFFTOPIC témához
2020 szept 25. 17:04
16 évesen spórolt kicsit, és vett egy 4 milliós autót. Gondolom lesz pénze jogsira is.

Ezek a kurva fontos hírek, a világ legnagyobb gondjai. Ugye, kedves Lara?  :crazy:
Milan hozzászólt a Re:Csak egy kis politika... témához
2020 szept 25. 17:02
Anyósomék kemény fideszesek. Megbeszéltük, hogy nem politizálunk, mert ugye mi meg utáljuk a csúti cigányt,mint a szart.
Anyósék még érthetőek is. Van 15 hektár földjük (kukorica, legelő, szőlő, stb.)

Amit sokan nem tudnak, azért pénz jár neked, ha van földed. Minden évben. Jelenleg 75.000 Ft/hektár.Anyós minden évben szépen megkapja az 1,1 millát.

És amiért beírtam: Lehet tippelni, hogy Lölőnek hány hektár föld van a nevén....
38.000 hektár.
2 milliárd 850 millió Ft/év legális lopás. És van pár fideszes geci, aki strómanként vagy alapból hasonló elképesztő területet birtokol (Csányi pl: 33.000 hektár).

Sajna komolytalan az ellenzék, de szerencsére talán ha összefognak, és az 500 ezer fiatal harcosnak köszönhetően (ennyien töltik be a 18-at 2018 es 2022 között) el lehet venni tőlük első lépésként a 2/3-ot, aztán a következő 4 évben az újabb 500.000 fiatallal talán el lehet őket küldeni.  De észnél kell lenni, mert ennyi lóvéval és hatalommal bármit meg tudnak csinálni.

Az a baj, hogy ez is benne van:  Áder Jánosnak 2022. május 9-én lejár a mandátuma, tehát az alaptörvény alapján valamikor 2022. március 10-e és április 9-e között államfőt választ a parlament. Semmi sem akadályozza meg a NER-t, hogy – amennyiben a kormányváltásnak csak a legkisebb esélye is fölmerül – prezidenciálissá alakítsák át a mostani kancelláriális rendszert, és köztársasági elnökké válasszák Orbán Viktort. Ezt követően teljesen mellékes, milyen összetételű parlament alakul meg 2022 tavaszán, és ki lesz az új kormányfő, a főhatalom legalább 2027-ig Orbán Viktor kezében marad.

Az fasza.

Csak van egy kis baj. Hiába lesz kormányváltás, hiába lesz az ellenzéknek akár 100%-os képviselete a parlamentben (lehet, hogy ez pont baromság, és ilyent nem enged az alkotmány), a folyamat sajnos visszafordíthatatlan.
És az a baj, hogy ameddig itt jobb, meg bal oldalaztok, meg libsiztek, addig itt ezek kéz a kézben kivittek már mindent az országból (vagy akár legális utón szétosztottak), és mindezt oly módon, hogy elő sem lehet állítani őket, max. 1-2 balfékot. De hogy Döbrögi nem fog felelni ezért az tuti, úgy ahogy anno nem felelt Gyurcsi se tetteiért.
És a NER nem csak a kormánypártiaké, ezt se felejtsétek. Mindenki (aki a kása körül forog, legyen az kormánypárti, ellenzéki) jól jár, vagy járt a NER által.

Szóval: baszhatjuk. Szebb jövőt.
Milan hozzászólt a Re:Foci - Átigazolási hírek - 2020 nyár témához
2020 szept 5. 07:26
A kivásárlási ár szerintem egy ürügy volt csak, itt a nagyobb gond a pereskedés lett volna, ezt nem akarta Messi. Belekényszerítették ebbe a helyzetbe Messit, nem engedheti el őt Bartomeu, mert akkor vége az üzletnek. A 700 millió is nem azért gáz, mert rohadt nagy összeg, valószínűleg egy hosszabb távú tervvel (ahogyan a Juventus is hozzáfogott Ronaldo üzlethez) orvosolható lenne a befektetés. A nagyobb gond az FFP, ezért is lehetetlenség Messi távozása (ilyen módon). Nem tudnak annyi pénz generálni az ellenoldalon, hogy kivásárolható legyen Messi. Itt jött volna képbe az ingyenes távozás, esetleg 200-300 millió körüli megállapodás (kezdetbe még Barto is hajlott rá), de rájött a Barca vezetése, hogy megroppanna a klub, ha hagynák elmenni, inkább elmennének a pereskedésekig is. A gond az, hogy Messi pénzügyi értéke túlnőtte a csapatát.

Amikor Cristiano Ronaldo aláírt a Juventushoz, az Adidas és a Jeep egyből megduplázta az addigi befektetéseit a torinói csapatban, jöttek a mezeladásokból származó bevételek. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi értéke óriási, elég csak őket összehasonlítani Neymarral. Mikor Neymar a PSG-be ment, 10 ezer mezt adtak el az első 24 órában. Ronaldo átigazolásakor 520 ezer volt az első 24 órában, amiből 60 milliós bevétele volt a Juventusnak. Azt sem árt megemlíteni, hogy a PSG tényleg mindent bevetett, mikor a Neymar hozzájuk került, de csak az első 30 nap után tudtak felmutatni 100 ezer eladott Neymar mezt (azt hiszem, hogy ebből 6-10 millió euró profit volt mindössze...). A PSG leszerződött egy rakás pénzért a Jordan fémjelezte mezekért, minél inkább kelendő legyen a portékájuk. Kifizettek majd 300 millió eurót, nagy nehézségek árán bekerültek a top5 eladott mez közé a klubcsapatokat tekintve.

Ronaldo értéke azonban olyan magas a piacon, hogy mezek és a szponzori szerződések mellett a tőzsdén is rendkívüli emelkedést hozott a klubnak (40-50%). Azóta már a járvány miatt náluk is volt gond, de akkor elképzelhetjük, hogy milyen pénzügyi hatása lenne mondjuk annak, ha Messi Angliába igazolna. A legnagyobb piac, rengeteg mez, szponzor, óriási bevételek. Ez egy olyan presztízs veszteség lenne a Barcának, hogy év(tized)ek kellenének, hogy kiheverjék.

A focista az focizzon (azért fizetik), és ne avatkozzon be a klub döntéseibe. Ha Mari néni azt mondaná, hogy "jah, nem tudtam, hogy pereskedés lenne a dologból" azt még elhiszi az ember, de Messi esetében? Ingyen színház.

A felhasználó összes hozzászólása