Játékok, melyekben Milan szerepelt

Tippjáték
Milan közösségi adatai

Milan statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Felett 0.5
Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt
Oroszország - Szaúd-Arábia
Foci / Világbajnokság 2018
2.20
2018 jún 14. 14:07 Tippjáték
Milan
Milan hozzászólt a Re:Filmek témához
2020 jan 10. 19:00
Tobb, mint harminc eve jarok moziba, egyszeruen imadok filmeket nezni. A gimiben volt filmklubbunk - ott ismerkedtem meg igazan a filmtortenet klasszikusaival es a legnagyobb rendezokkel. Mindig is szerettem a vizualis muveszeti agakat.
A tinikorom kornyeken jelentek meg a multiplexek Budapesten, de a kozonsegben mindig jelen voltak a szekrugdosos, csamcsogos, hangosan beszelo mozibajarok a helytol vagy akar filmtol fuggetlenul is. Ezek engem annyira nem zavartak, a kozossegi elmeny reszenek tekintettem (pl. mint amikor egy rockkoncerten oldalba konyokolnek stb.)
Meg mindig elmegyek evente 3-4 alkalommal, de amiota mindenhol standard lett a digitalis projektor azota valahogy sokat vesztett a varazsabol a dolog. Egyszeruen olyan mintha dvd-t neznek csak a tevemnel 50x nagyobb kepernyon. Tul steril, tul szep, tul hibatlan.
Szoval ha filmekrol van szo nekem a celluloid hianyzik a legjobban.

Annyit elfelejtettem megjegyezni, hogy nálunk a filmek eredeti nyelven mennek, feliratozva. Azért is fontosnak tartom, hogy csend legyen a teremben, mert elvesztődik a lényeg.  ;D
Milan
Milan hozzászólt a Re:Filmek témához
2020 jan 9. 22:14
Jó hogy írtad a Marriage Story-t mert nem tudtam róla, meglátszik hogy enyhén szólva nem követem ma már napi szinten, hogy mi újság a filmiparban:-) Ez elég jó filmnek ígérkezik, azt nem tudom hogy itthon moziban már ment, menni fog, vagy egyáltalán nem is vetítik.
Scarlett Johanssont kifejezetten kedvelem, az Elveszett jelentésben szerettem meg igazán, elég régen láttam filmben egyébként.
A mozi mint olyan fenntartását viszont támogatom. Nyilván csökken a jelentősége, nyilván rengetegen HBO-n, Netflixen néznek filmet meg letöltik a filmeket, de a moziélményt semmi nem adja vissza, legalábbis szerintem.
Ez persze különösen egyes filmekre érvényes, pl. egy Star Wars vagy éppen egy olyan film mint a Gravitáció soha nem lesz olyan élmény tv-n mint moziban. Más tészta egy szűkebb rétegnek szóló művészfilm mondjuk ahol nem a látványvilág a lényeg.
A másik, hogy a mozi az szerintem egy komplex élmény, vagy nem is tudom hogy mondjam mit gondolok róla. szóval ott maga a film csak egy része a dolognak, előtte megbeszélitek mit nézzünk, mikor nézzük, jegyvétel, popcorn, kóla, elmenni, hazajönni, esetleg utána beülni egy kávára, akármire. Nem mondom hogy ezeket én mindet csinálom/szeretem mozizás esetén, de részei az egésznek valahol többé-kevésbé. És így ad az egész egy élményt amit én pl. nagyon szeretek.
Nyilván a jelentősége nagyban csökken a mozinak az ismert okok miatt, de megszűnni ( remélem ) soha nem fog.

A mozi király dolog, viszont nekem személyesen van 2 bajom vele:
1. elmész filmet nézni, s körülötted csámcsogják a kibaszott kajájukat, mint akik pár hete nem láttak kaját (szerencsére 20 perc alatt elmúlik a feeling, mert elfogy az adag)
2. rúgja a széked a hátsó kolléga, vagy a veled egy sorban ülő idegbetegen rázza a lábát, amitől az egész sor egy különleges élményben részesül

Én öregszem, vagy más is küzd ezzel a szindrómával?  :D
Milan
Milan hozzászólt a Re:Game-Set-Match témához
2019 dec 10. 18:27
Ugyanitt eladó szabadkártyát keresek!  ;D

Az a szomorú, hogy engem még egy ilyen is simán kioktat.  ;D
Milan
Milan hozzászólt a Re:Zene témához
2019 nov 27. 22:04
Én rakok újra zenét, tegyetek ti is így, lehet valakinek épp az fog megtetszni, amit hoztok.

Ehhez írok sztorit is. Alapjáraton is szép szám, élőben is hallotam már, miután lement, percekig néma csend volt a teremben. De nem is ezért érint meg, hanem édesanyám miatt, aki rákban halt meg. Tüdőből indult, végül agyi átéttek vették el az életét. Ha volt már melletted betegség miatt halálra ítélt, tudhatod, hogy nem egyszerű vidámságra deríteni, de akarod, mélyről jön és mindent megpróbálsz. Le se írom miket csináltam, mert butyi a cseten röhög majd rajta. Próbálkoztam kártyával, az nagyon bevált, nagyobb zsugás volt anyám nálatok, mint amekkorák bármikor is lesztek, ezt lefogadom, ulti, öt lapos póker, holdem, filkó, snapszer, zsigerből jött minden első próbálkozásra (pont mint Várda64 mesternél, legalábbis ezt érzem nála is így megy, akire nagyon felnézek), de az agyi áttétek miatt elvesztett valamit, ami miatt nem ment a kártya, sőt az írás sem neki. Gondoltam filmet vetek be, nem egy Dr. Dolittle-t érted, azért nem lett hülye szegény ;D Szóval az utolsó film, amit életében látott, az az Életrevalók volt. És erre a zenére mondta, hogy csodálatosan felemelő. A film is jó volt, de ez a zene, valamit beindított a több mint 10 csomókával teli agyában, úgy gondolom, erre mondhatjuk, hogy hatásos zene.


Moziban láttam először ezt a filmet. Mikor vége volt, kijöttem, s kellett egy jó kis idő ameddig helyrerázódtam.
Kötelező mindenkinek! A betétdal meg a csúcs.  :ok:
Milan
Milan hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 19:00

Ezt mi azzal a licenszel és keretrendszerrel használjuk amivel vásároltuk, ergó nem tudjuk eladni.

Kár, pedig biztos akadna egy pár vevő rá.
Milan
Milan hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 18:51
Jaj nem, én sem fejlesztő sem készítő nem vagyok ilyen szinten ezekhez nem értek azért. Mi is csak használjuk, de kicsit személyre tudtuk szabni. A neten szerintem találsz róla elég jó leírásokat. Így keress rá hogy : oddsfeed, vagy API feeder.

Röviden a lényege annyi egyébként hogy minden weblapnak van egy kódolot formátuma. XML JSON vagy bináris. Ezeket az adatokat a fogadóirodákról a rendszer valós időben összegyűjti, értékeli (itt ugye a látható tartalom van ebben a formában) és bizonyos elvek szerint szelektálja. Ez itt ugye az hogy ha egyezőséget talál (pl csapatnevek esetében) akkor a hozzájuk tartozó oddsokat összeveti és ha azok a többi oldal adataihoz képest meghatározott pozíciókban és értékben eltérést mutatnak szelektálja. Sajnos ebben rengeteg hiba lehet és mivel ezek az "oddshibák" csak rövid ideig élnek ezért mi a lehető leggyorsabban megnézzük és összehasonlítjuk ezeket hogy ténylegesen megfelelnek-e a feltételeknek, fogadhatóak-e stb. De mondom nagyon jó leírásokat találsz róla neten nem akarom egyiket vagy másikat ajánlani. Vannak különböző arb applikációk de azok nem sokat érnek és borzalmasan lassan dolgozzák fel az adatokat többynire hibásan és még drágák is.

Az hogy melyik irodával szemben mekkora az előnyünk az attól függ hogy saját oddsképzése van, vagy sem illetve ha nem akkor honnan feedelik ők az oddsaikat. Bár ezekben az esetekben ameddig ez utóbbi nem történik meg opening line-on ugyanúgy verhetőek. Az előny kb 2-80% irodától függően.

Az rendben van, viszont én a ti továbbfejlesztésetekre kérdeztem, hogy mennyibe kerül és hogy csoportosan vásárolható-e?
Vagy az csak a tiétek és nem adjátok tovább?
Milan
Milan hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 18:16
Nyilván attól függ hogy pontosan mire van szükséged. Mindig van mit tanulni és hova fejlődni, de természetesen azért megtérül. Ha pedig többen foglalkoztok ezzel akkor úgy nem tűnik soknak. Persze ez még önmagában nem elég de rengeteget segít hiszen valóban ennyi iroda atatait eszméletlen sok lenne feldolgozni.

Megvásárolhatjuk csoportosan? Arra értem, hogy kifizetjük a havi díjat, s használhatja több személy?
Milan
Milan hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 18:08

Ez egy API feeder rendszer amit saját tulajdonságokkal "vérteztünk fel" és magunk fejlesztettük tovább. Nyilván maga a keretrendszer licenszelt, az egyéb progikkal egyetemben úgy mindennel együtt véve kb havi szinten a teljes monotoring rendszer olyan 70-80ezer.

Huh, azért havi szinten 70-80ezer nem kevés, de biztos megéri.
Milan
Milan hozzászólt a Re:Fogadószámla korlátozása. Miért? témához
2019 nov 18. 17:46
Köszi szépen :D  Nem maunálisan, vagyis többnyire nem :) Napi 10-12 órában meg ráérek :)

Mennyibe kerül az automata rendszered?
Milan
Milan hozzászólt a Re:Premier League 2019/20 témához
2019 okt 20. 19:43
A PL fanok mind azt mondják, hogy itt keményebb a játék, a bírók nem fújnak le minden kis faultot.

Jogos!  :beerchug:

Más dolog.
Már meg is van az indok egy esetleges Liverpool PL-győzelem esetén: bírói segítséggel történt ez a katasztrófa.  ;D
Milan
Milan hozzászólt a Re:Premier League 2019/20 témához
2019 okt 20. 19:28
Na végre korrekt bíráskodás egy Pool meccsen  :ok:, ezt is megértük... Kb 2 évet kellett várni rá.

A Manchester gólja is korrekt volt?
Milan
Milan hozzászólt a Re:ATP Moszkva, Antwerp, Stockholm témához
2019 okt 20. 19:16
Sima volt ez a meccs. Megmondtam itt (lásd a hozzászólást a végén): https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/272820

Az emberfeletti műtétek Istene megmutatta, hogy mekkora bajnok. Ezek után biztosan behúzza az Ausztrál Opent, majd jöhet Budapestre.
Milan
Milan hozzászólt a Re:Magyar Labdarúgó Válogatott 2019 témához
2019 okt 14. 13:36
Azért ha ez a bírói ítélet ellenünk születik, akkor mi lenne most a fórumokon? Égne Hollandia.
Milan
Milan hozzászólt a Re:Nobel-díj fogadások témához
2019 okt 9. 14:37
Ha már erre a jelenséggel kapcsolatban felmerült a Nobel-díj kérdése, akkor nem a kislánynak kéne odaadni, hanem annak, aki őt kitalálta erre a szerepre...  :) :)

Ott egy teljes marketingcsapat lesz a nyerő, nem csak egy személy. Mondjuk én a szüleit is elővenném, hogy miért vették el a lányuktól a babát kicsi korában, amitől ilyen agresszívá vállt.  ;D
Milan
Milan hozzászólt a Re:Olimpia 2020 témához
2019 okt 7. 11:13
Jövőre lesz, de már most fogadhatsz az olimpiára!

Az Unibetnél már most fogadhatsz, hogy a régi telefonokból készült érmekből melyik ország szerzi a legtöbbet! A favorit az Egyesült Államok 1.10-es szorzóval, nyomában Kínával és Nagy-Britanniával. Magyarországra is tippelhetünk 1001-es oddson! Döntetlen esetén a győztes kiléte a következő sorrend alapján dől el: 1.) legtöbb ezüstérem; 2.) legtöbb bronzérem.

A legtöbb aranyérmet nyerő nemzet

• USA  1.10
• Kína  8.00
• Nagy-Britannia  9.00
• Japán  12.00
• Németország 36.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod az Olimpiai Játékok - Érmék speciális részen!

Öröm lesz követni, ahogy az újrahasznosított Huawei telefonokból készült érmék csüngnek az amerikai versenyzők nyakában.  ;D

A felhasználó összes hozzászólása