Játékok, melyekben Milan szerepelt

Tippjáték
Milan közösségi adatai

Milan statisztikái

-100 %

ROI

1

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Felett 0.5
Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt
Oroszország - Szaúd-Arábia
Foci / Világbajnokság 2018
2.20
2018 jún 14. 14:07 Tippjáték
Milan hozzászólt a Re:Foci - Átigazolási hírek - 2020 nyár témához
2020 szept 5. 07:26
A kivásárlási ár szerintem egy ürügy volt csak, itt a nagyobb gond a pereskedés lett volna, ezt nem akarta Messi. Belekényszerítették ebbe a helyzetbe Messit, nem engedheti el őt Bartomeu, mert akkor vége az üzletnek. A 700 millió is nem azért gáz, mert rohadt nagy összeg, valószínűleg egy hosszabb távú tervvel (ahogyan a Juventus is hozzáfogott Ronaldo üzlethez) orvosolható lenne a befektetés. A nagyobb gond az FFP, ezért is lehetetlenség Messi távozása (ilyen módon). Nem tudnak annyi pénz generálni az ellenoldalon, hogy kivásárolható legyen Messi. Itt jött volna képbe az ingyenes távozás, esetleg 200-300 millió körüli megállapodás (kezdetbe még Barto is hajlott rá), de rájött a Barca vezetése, hogy megroppanna a klub, ha hagynák elmenni, inkább elmennének a pereskedésekig is. A gond az, hogy Messi pénzügyi értéke túlnőtte a csapatát.

Amikor Cristiano Ronaldo aláírt a Juventushoz, az Adidas és a Jeep egyből megduplázta az addigi befektetéseit a torinói csapatban, jöttek a mezeladásokból származó bevételek. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi értéke óriási, elég csak őket összehasonlítani Neymarral. Mikor Neymar a PSG-be ment, 10 ezer mezt adtak el az első 24 órában. Ronaldo átigazolásakor 520 ezer volt az első 24 órában, amiből 60 milliós bevétele volt a Juventusnak. Azt sem árt megemlíteni, hogy a PSG tényleg mindent bevetett, mikor a Neymar hozzájuk került, de csak az első 30 nap után tudtak felmutatni 100 ezer eladott Neymar mezt (azt hiszem, hogy ebből 6-10 millió euró profit volt mindössze...). A PSG leszerződött egy rakás pénzért a Jordan fémjelezte mezekért, minél inkább kelendő legyen a portékájuk. Kifizettek majd 300 millió eurót, nagy nehézségek árán bekerültek a top5 eladott mez közé a klubcsapatokat tekintve.

Ronaldo értéke azonban olyan magas a piacon, hogy mezek és a szponzori szerződések mellett a tőzsdén is rendkívüli emelkedést hozott a klubnak (40-50%). Azóta már a járvány miatt náluk is volt gond, de akkor elképzelhetjük, hogy milyen pénzügyi hatása lenne mondjuk annak, ha Messi Angliába igazolna. A legnagyobb piac, rengeteg mez, szponzor, óriási bevételek. Ez egy olyan presztízs veszteség lenne a Barcának, hogy év(tized)ek kellenének, hogy kiheverjék.

A focista az focizzon (azért fizetik), és ne avatkozzon be a klub döntéseibe. Ha Mari néni azt mondaná, hogy "jah, nem tudtam, hogy pereskedés lenne a dologból" azt még elhiszi az ember, de Messi esetében? Ingyen színház.
Milan hozzászólt a Re:Zene témához
2020 szept 4. 16:14
#MerájjaKerrinkiégtem ;D Nekem ma ez pörög nagyon.


Ez még az a korszak, amikor Tiesto nem volt buzi.  :D
Milan hozzászólt a Re:A koronavírus és hatásai témához
2020 szept 4. 16:10
A vakcinakat eveken keresztul tesztelik es tobbfele tesztelesi szinten kell vegigmenni es megfelelni, amig forgalomba kerulhet... :)

És meglátod meglesz az a réteg, mely fog rohanni, hogy beadassa magának. Szerintem fejetlenül, média által hülyítve.
Milan hozzászólt a Re:Sportfogadók Kocsmája témához
2020 aug 18. 15:55
Remélem, hogy újabb öt év múlva még több belső kulisszatitkot tudok majd meg.  ;D

Várom majd a kérdéseidet.  ;D

Én meg majd úgy kb. 20 év múlva írok egy könyvet, s leírom a nagy titkokat.  :D
Milan hozzászólt a Re:Idiótaságok témához
2020 aug 18. 15:38
Szokták mondani, hogy az Egyesült Államok a "minden lehetőségek országa". Egy lószart.

Gyulafehérvári temetőben úgy gondolta Marika, hogy egy kis D-vitamin nem árt:

Milan hozzászólt a Re:Bajnokok Ligája 2020-2021 Selejtezők témához
2020 aug 18. 15:28
De gyanítom, hogy ez nem mai kép!  ;)  Egyrészt, bűncselekmény lenne COVID-pozitívként kimenni strandolni, bárhol is készült a fotó (bár ha jól tudom, Romániában zárva is vannak a strandok). Másrészt Ő sem olyan hülye, hogy kirúgassa magát a klub-tól.  ;D Szerintem a nyaralásból maradt még a fotó... aztán ki tudja...  ::)

romániában nincsenek zárva a strandok. Nem is lenne értelme, főleg ezek mellett (román tengerpart):

Milan hozzászólt a Re:Sportfogadók Kocsmája témához
2020 aug 18. 15:19
@HT : szuper dolgokat írtál, és milyen jó lenne ha többen is megosztanák gondolataikat, néha.  ;)

Köszönjük, hogy már 5 éve erősíted a Sportfogadas.org közösségét.

A pénzbeli jutalékot/nyereményeket sok helyen azért is kerülik szerintem, mert ugyebár az "extra jövedelem". Ezért is preferálják inkább a tárgyi nyereményeket. Köszönjük az elismerő szavakat.

Ami pedig a kérdéseidet illeti, én a következőket oszthatom meg veled:
- egy teljes csapat dolgozik a háttérben (egy páran közülük főállásban), akik nyilván meg vannak fizetve  :D , és ők készítenek majdnem mindent, ami látható az oldalon
- ami a fogadóirodákat illeti, ők exkluzív ajánlatokkal támogatják a weboldalt, s annak látogatóit, illetve bizonyos esetekben sor kerül 1-1 tippjátékra, vagy egyéb lebonyolítású akcióra, ahol ők biztosítják a bónuszokat, ingyenes fogadásokat stb.  :cya:
Milan hozzászólt a Re:Befektetés ilyenkor de mibe? témához
2020 aug 18. 15:02
Többször elgondolkodtam, hogy mire érthetted, de csak addig jutottam, hogy biztos pszichológusként való praktizálás, CBD vagy masszázs szolgáltatás. Egyszer lesz kedved meg időd, kifejthetnéd. :ok:

Pszichoterápiára gondoltam, és minden ami vele jár. Elég sokan igénybe vették eddig is, de szerintem ezek után még több igény lesz rá.
Milan hozzászólt a Re:Utazás - beszámolók, tippek, javaslatok témához
2020 aug 6. 16:04
Még szerencse hogy a bet az örök nem?  :laugh:

Fogjuk rá, viszont megismerhettük most áprilisban, hogy milyen egy sportesemény mentes periódus. Annyira azért nem volt jó a beteseknek sem.
Milan hozzászólt a Re:Utazás - beszámolók, tippek, javaslatok témához
2020 aug 6. 08:18
Csoda történt. Megjött az utalás a WizzAirtől. Ettől eltekintve 90%-ban biztos vagyok benne, hogy nem utazom többet velük, csak ha valami SOS ügy lesz, és nincs alternatíva.
Milan hozzászólt a Re:Befektetés ilyenkor de mibe? témához
2020 aug 5. 10:37
Véleményem szerint manapság a lelki támaszt nyújtó dolgokba kell befektetni. Nagyon sok ember padlóra kerül pszichésen, és nem a vírus miatt.
Milan hozzászólt a Re:Utazás - beszámolók, tippek, javaslatok témához
2020 aug 5. 10:25
Kezdem én egy kellemetlenebb dologgal, de aminek köze van az utazáshoz: WIZZ-AIR!

Áprilisban volt egy oda-vissza jegyünk Angliába. Már jócskán az a periódus volt amikor alig lehetett kimozdulni a házból, viszont a kedves Wizz ennek ellenére véleményem üres géppel elutazott Angliába, csak hogy ne bukja a pénzt. Abban a pillanatban aki elutazott, arra 14 napos karantén várt, mi esetünkben ez egy hétre szóló dolog lett volna, így gyakorlatilag lehetetlen volt utazni.

A visszaútnál persze már esélyük nem volt trükközni, ugyanis addigra már "egy gép" sem volt a levegőben. A visszaútnak az ellenértékét, mivel nem mi döntöttünk úgy, hogy nem utazunk, Wizz-kreditként írtak jóvá a számlámon (sőt 100% helyett 120%-ot). A jóváírt kreditet felhasználhattam volna egy jövőbeli utazásnál, vagy ha kifizetést igényelek, akkor bukom a +20%-ot. Én utóbbi mellett döntöttem, a bizonytalan állapotok miatt. 

2020 május 27-én igényeltem az összeget. A mai napig nem érkezett meg a bankszámlámra!

Ők ezt ennyivel elintézték (még az eredeti e-mailben amikor jóváírták a kreditet):
"Tájékoztatjuk, hogy a kialakult világhelyzet miatt ennek a kérésnek a feldolgozása jelentősen hosszabb időt vesz igénybe, ezért kérjük a megértését és türelmét. "

Kíváncsi vagyok, hogy más is járt, vagy jár hasonló cipőben?
Milan hozzászólt az Utazás - beszámolók, tippek, javaslatok témához
2020 aug 5. 10:16
Utazás - beszámolók, tippek, javaslatok

Ebben a témában a kellemesebb pillanatokról beszélhetünk, például nyaralásról, szabadságról, de jöhetnek kellemetlenebb sztorik is, melyek akár tanulságosak lehetnek a többiek számára.

Ti hol szoktatok nyaralni? Gyertek jó tippekkel.  :ok:
Milan hozzászólt a Re:Premier League 2019/20 témához
2020 jún 26. 09:04
Milan szurkolóként tudom, hogy milyen a szenvedés.  ;D Szép volt Liverpool, és le a kalappal a kitartó szurkolók előtt.  :beerchug:
Milan hozzászólt a Re:Kézi-Aréna témához
2020 jún 24. 14:39
Ez a csaj a fenti képen pont úgy néz ki, mint egy terhelt pornós.  ;D

A felhasználó összes hozzászólása