Az SPF Klub a Sportfogadas.org weboldal hűségprogramja, s a célunk vele, hogy díjazzuk sportfogadó közösségünk aktív, sikeres tagjait, ezáltal megköszönvén a hűséget, a segítőkészséget.

Az évek során rengeteg hasznos információt megosztottak fórumtagjaink úgy egymás között, mint látogatóinkkal is, napi szinten jelentek és jelennek meg jobbnál jobb sportfogadás tippek, ezen kívül pedig a felmerülő kérdésekre is jó arányban érkeztek a válaszok.

A hűségprogram által minden hónap egy új kihívás tagjaink számára, ugyanis nulláról (tiszta lappal) indul mindenki, s a hó végén a legsikeresebbek (legtöbb ponttal rendelkezők) jutalékban részesülnek teljesítményük alapján.

Minden hónap elején közöljük az aktuális nyereményalapot, illetve a díjazottak számát (top10, top20, top30 stb.). A pontozási rendszerről, illetve a részvételi feltételekről az SPF Klub szabályzatában olvashatsz többet.

Csatlakozz te is, légy aktív a fórumon, vezess naplót, fejtsd ki véleményed, és nem utolsó sorban küldj be sikeres tippeket. Segítsd sportfogadó társaid, s mi mindezt megháláljuk. A részvétel teljes mértékben díjmentes (ingyenes).