Kedves olvasóink!
Egy lejárt/inaktív oldalra érkeztettek. Az itt közölt információk lehetséges, hogy már nem érvényesek, és ennek tudatában kezeljétek. Aktualitásokért irány a főoldal! 

High Limit Baccarat

A játék

A High Limit Baccarat játék célja megtippelni, hogy a bank kezében vagy a játékos kezében levő lapok összértéke lesz közelebb a kilenchez, figyelembe véve azt, hogy minden tizet érő lap ebben az esetben nullának számít, az ászok pedig egyet érnek. Az a leosztás nyer, amelyik pontértéke magasabb.

A játék módja

Amenyiben Ön új asztalt nyit, akkor megkérjük Önt, hogy vágja el a paklit. Ehhez kattintson a kártyapaklira. A bal oldali egérgombbal kattintson a megtenni kívánt zseton értékére. Ezután tegye a zsetont a kívánt fogadási területre: PLAYERS (játékosok), BANKERS (bank) vagy TIE (döntetlen). Ha csökkenteni szeretné tétjét, arra a játék megkezdése előtt van lehetősége, úgy, hogy az egér jobb gombjával a feltett tétre kattint. Ha megtette a tétjeit, a játékkör elkezdéséhez kattintson a “KÉSZ” gombra. A korábbi tét megismétléséhez kattintson az “AZONOS TÉT” gombra.

Szabályok

Miután a játékosok tétjeiket megtették, a játék két lapot oszt a játékosoknak és két lapot a banknak. Ha Ön tette a legmagasabb játékos-oldali tétet, akkor három különféle lehetősége van a játékos oldalra osztott lapok megtekintésére. Ha mindkét lapot azonnal láthatóvá szeretné tenni, akkor kattintson a “FELÜTÉS” gombra. Meglesheti a lapokat ("LESÉS"), nézheti oldalnézetből (“OLDAL”), vagy választhatja a gyorsnézetet a “GYORS” gombbal. Ha a lesést, az oldal- vagy a gyorsnézetet választja, akkor dönthet úgy, hogy egyenként nézi meg a lapokat az “1. KÁRTYA” és a “2. KÁRTYA” lehetőségre kattintva. Miután a lapokat megnézte, nyomja meg a “FELÜTÉS” gombot, és így azokat már minden játékos láthatja. Ha nem Ön tette a legmagasabb játékos oldali tétet, akkor csak a bank oldalán lévő leosztást nézheti meg.

Mindig az a játékos fordítja fel a banknak osztott kártyákat, aki az osztódobozt birtokolja. A legmagasabb játékos oldali tétet megtevő fogadó pedig a játékos oldalra "üt fel". Az osztódobozt birtokló játékosnak azonban lehetősége van megnézni mindkét oldal lapjait. Az osztódoboz addig marad a játékosnál, amíg egy játékos oldali tét nem nyer. Az osztódobozt ekkor át kell adni a következő játékosnak.

A játékos és a bank egyaránt két kártya leosztással játszanak. Ezután a lejjebb ismertetett általános baccarat szabályoknak megfelelően egy harmadik lap osztható a játékosnak és/vagy a banknak.

Kártyalapok értékei

Ász = egy pont

Figurás lapok és 10-es = nulla

Minden egyéb lap a lapon szereplő pontértéket éri. Ha az osztott lapok összege több 10 pontnál, akkor 10-et ki kell vonni az értékből; az így kapott maradék az adott leosztás baccrat-pontértéke. Például: 8+8=16, a baccarat-ban 6-nak számít; vagy pl. 8+9=17, 7-nek számít.

A játékban úgy vehet részt, hogy fogadást tesz a bank leosztására, a játékos leosztására vagy döntetlenre. Döntetlen akkor áll elő, amikor a két leosztás pontértéke megegyezik. Ebben az esetben azok a játékosok, akik a bankra vagy a játékosra fogadtak, tétjüket visszakapják.

Harmadik kártya szabály

A következő baccarat-szabálytábla az irányadó, amikor a High Limit Baccarat játékban a játékos és/vagy a bank harmadik lapot kap (azaz húz).

Játékos:

Az első két kártyalap összértéke    
0-1-2-3-4-5   Húz egy lapot
7-8   Megáll
8-9   "Natural" leosztás, nincs több húzás

Bank:

Az első két lap összértéke:

 

Húz, ha a játékos harmadik lapja:

 

Nem húz, ha a játékos harmadik lapja:

0-1-2

 

Mindig húz lapot

 

 -

3

 

0-1-2-3-4-5-6-7-8-9

 

8

4

 

2-3-4-5-6-7

 

0-1-8-9 

5

 

 4-5-6-7

 

0-1-2-3-8-9 

6

 

6-7

 

0-1-2-3-4-5-8-9 

7

 

Mindig megáll

 

 -

8-9

 

A játékos nem húzhat lapot

 

A játékos nem húzhat lapot


Nyereménytábla

Nyertes tét

 

Kifizetés

A bankra vagy a játékosra (Azonban, ha Ön a bankra tett tippjével nyer, a bank 5 % jutalékot kap az Ön
nyereményébõl)

 

1 az 1-hez

Döntetlenre

 

8 az 1-hez

Gyorsbillentyűk

Az alábbi gyorsbillentyűk állnak rendelkezésére a Blackjack játékban:

Billentyű   Hatás
F1   Azonos tét
F2   Kész
F3   Nem használt
F4   Nem használt
F5   Nem használt
F6   Nem használt
F7   Nem használt
F8   Nem használt
F9   Beállitások
F10   Súgó
F11   Nem használt
F12   Kilépés