Budapesten olyan szelvényt adtak fel, amitől milliomossá vált egy sorstársunk. Közzétették a tippsort a Szerencsemix legújabb számában, nézzük is hogyan jött össze a nagy nyerő!

Válogatott focit választott a kolléga, nem aprózta el a szorzókat. Kettesnél kisebb nem is szerepelt tippmixén, a teljes odds végül 3830 lett a szelvényeken. Kettőt adott fel, 520 forintos téttel, és mivel minden megérzése bejött, ezért a teljes nyereménye 3.983 millió forint lett. Mindenféle opciót láthatunk, vendég csapat nyeri mindkét félidőt vagy épp összevont lehetőség, melynél mindkét csapat gólja mellett, a legalább három gólra is szüksége volt.

Bosznia mint egy jó tanuló, minden félidőben rúgott egy-egy gólt, így teljesítve a tippet. Ukrajna az első félidőben összehozta a 2:1-es végeredményt, az írek viszont izzasztották kicsit a budapesti tippmixelőt. A találkozó végén nyerték meg a második félidőt, a 90. percben voltak eredményesek. Hasonló volt a helyzet a görög tipp estében is, a mérkőzés végén jött össze a győzelem. A svédek és osztrákok pedig mondhatni simán hozták, amire szükség volt a nyereményhez.

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés