Több milliárdos veszteséggel járna, de menő titulus, hogy ötöslottó-nyertes!

Eleged van a majdnem nyertemből?

Az ötöslottónál 90 számból kell választani 5-öt, és ha mind az 5 számot kihúzzák, akkor tiéd a főnyeremény! Ilyen egyszerű az egész, és tele vagy pénzzel. Ha megnézzük matek oldalról, akkor viszont gyorsan elmehet a kedved akár egyetlen szelvény megvásárlásától is. Összesen 43 949 268 különböző számkombináció van, szóval ha biztosra akarsz menni, ennyi szelvényt kell feladnod. Nemrég emelték az árát, így ehhez a nem mindennapi akcióhoz kicsivel több, mint 13 milliárd forintra lesz szükséged. Ez egyben azt is jelenti, hogy amikor egy szelvényen megjátszod a család születési dátumait, akkor nagyon kicsi, szinte nem létező eséllyel szállsz harcba a nyereményért.

Fotó: szerencsejatek.hu

Jamaika balra van! Vagy jobbra?

2019-ben sem a lottozók nyertek, a Szerencsejáték Zrt-vel szemben, mindenesetre voltak, akik jól jártak. A szerencsejátékokkal több mint 3 ezren lettek milliomosok, ebből 1450 játékos ötöslottó segítségével nyert legalább 1 millió forintot. Hatan letten milliárdosok lottó feladásból, ebből ketten ötöslottóval, hárman hatoslottóval, és volt egy Eurojackpot nyertes is, aki a legjobban járt, hiszen bruttó harmincmillió eurót, azaz több mint tízmilliárd forintot nyert. Te mit tennél, ha nyernél a lottón? Michael Carroll 10 év alatt elköltött 10 millió fontot nőkre, piákra és bulikra, eközben Szemlédi "kitaláltkarakter" András fizetett magánhirdetésekért is fizetett, hogy hazaüzenjen, miközben kereste Jamaikát, amiből majdnem Kuba lett.

Vásárolj lottószelvényt otthonról!

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés