A napokban kezdődő új Premier League szezonjára tippelt a Newcastle United egykori legendás játékosa, aki azt gondolja egy-egy transzfer még sok mindent megváltoztathat, de jelenleg arra fogadna, hogy a Manchester City lesz a bajnok.

Az Unibet szorzói alapján is Pep Guardiola csapata a legesélyesebb, a cikk írásának pillanatában 1.90-ért fogadhatunk a manchesteri klubra, míg a Liverpool 3.25-ért szerepel a kínálatban. "Ha bárkinek bizonyíték kell, hogy egy igazolás mekkora különbséget tud jelenteni, nézzék meg Bruno Fernandest és a Manchester Unitedet. Ha az érkezésekor 17 meccses veretlenségi sorozatot jósolok a Unitednek, mindenki csak nevetett volna. A teljes csapatot átformálta, nem csak a saját képességeivel, remek passzaival, de minden más játékos teljesítményét is növelte" - vélekedett Alan Shearer.

"Úgy gondolom, a Manchester City reagálni fog az előző szezonban látható gyengeségeire. Nagy kérdés, hogy Guardiola mihez kezd a védelemmel. Fejlődniük kell, kíváncsi leszek hogyan oldják meg. Arra számítok, hogy igazolnak még védőt. Laporte felépült, Ake jó igazolás, de megértem hogy erősíteni szeretnék még ezt a csapatrészt" - elemezte a helyzetet.

Shearer tippje a top4-re:

  1. Manchester City  -  2. Liverpool  -  3. Chelsea  -  4. Manchester United

A bajnoki cím sorsa továbbra is két résztvevős verseny lesz, amelyet végül a City nyer meg Shearer szerint, a második helyre pedig a Liverpool futhat be. Kiemeli azt is, hogy a Chelsea jó igazolásokkal stabil dobogós lesz, és Frank Lampard bizonyíthatja tehetségét. Donny van de Beek fontos szerzemény, hasznos tagja lesz a Manchester Unitednek, mely a negyedik helyen végezhet. Shearer szerint jót tesz majd nekik, hogy a kapusok, David De Gea és Dean Henderson között egészséges rivalizálás alakulhat ki, az első számú hálóőr szerepéért.

A cikkben közölt szorzók az Unibettől származnak, és 2020. szeptember 13-án 11:50-kor volt érvényben. Sok szerencsét a fogadásoknál!

Borítókép: Fotó: lev radin/Shutterstock.com

Üdvözlő bónusz

Az első fogadásod értékével megegyező ingyenes fogadással üdvözöl a Betclic fogadóiroda maximum 100 euró értékig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org