Miközben a gaz és álnok külföldi üzemeltetőktől megvédik a magyar családokat a szerencsejátéktól és ezen belül is a kaszinótól, addig azért osztanak lehetőséget, például az LVC Diamond Kft-nek, melynek nettó árbevétele brutálisan nagy összeg. Engedélyek újultak meg!

Jelenleg ha ellátogatunk a Szerencsejáték Felügyelet weboldalára, akkor 11 legálisan működő kaszinót láthatunk. Megújult engedélyhez jutott az LVC Diamond Kft, melyet egykoron Andy Vajna birtokolt, de sajnálatos halála után sem állt le a biznisz, jött helyére Orbán Viktor jó barátja, Garancsi István (a Fehérvár FC és a Market Építő Zrt. egyik tulajdonosa) 60 százalékos és Szalay-Bobrovniczky Kristóf (a kormányszóvivő, Szentkirályi Alexandra férje) 40 százalékos tulajdonjoggal. A számok ahogy lentebb látható is, szépen nőttek, a járvány kicsit visszavett a lendületből, de éhezésre nem kényszerültek a vállalat vezetői így sem.

Szeptember első napján működési engedély bővítésre kerülhetett sor, mert a korábbi szerződés fele lejárt, tehát újításra volt lehetőség. Nem aprózták el, az LVC Diamond egységei 2056 március végéig kaptak engedélyt. Az indoklás nagyon tetszetős szöveggel jelent meg a szerencsejáték-felügyelet oldalán. "A szerencsejáték-felügyeleti hatóság engedélyezési eljárásának eredményeképpen hosszútávra biztosítottá válik az érintett hagyományos és online kaszinók átlátható, a játékosvédelmi és közegészségügyi szempontokat figyelembe vevő felelős működése".

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj és igényeld a 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Casinia fogadóirodánál.

Casinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Amnaj Khetsamtip/Shutterstock