Számos lehetőségünk van az Unibetnél fogadni a Bajnokok Ligájára. Nem csak a meccsek végkimenetelére tehetünk fel pénzt, hanem köthetünk hosszútávú fogadásokat, például hogy mely csapat nyeri a sorozatot, de emellett speciális kínálatra is tippelhetünk.

Giorgio Chiellini Vs Luis Suárez

A 2014-es világbajnokságon Luis Suárez kicsit belekóstolt Giorgo Chiellinibe, majd összeesett, ahogy a PSG ellen is tette legutóbb. Mint tudjuk, elég nagy port kavart az ügy, eltiltás is lett belőle. Eleinte tagadta, hogy harapott, majd egy meglehetősen diplomatikus üzenetben végül is bevallotta a dolgot. "Chiellini valóban elszenvedte egy harapás fizikai hatását" - írta közleményében, majd twitteren elnézést kért az olasz védőtől, aki nem haragudott rá már akkor sem. Mindenesetre azóta, ha összefutnak egy meccsen, a kínálatba bekerül, hogy újra lesz harapás. Mivel most összekerült a Barcelona és Juventus a BL-ben, így újra fogadhatunk rá: Suárez megharapja Chiellinit a meccs alatt (51.00). De kettejük párharcában arra is tehetünk fel pénzt, hogy az olasz védőt állítják ki az uruguay-i csatár elleni szabálytalanság miatt (81.00), illetve ugyanez fordítva is megtehető, a Barca támadójának kiállításval, ugyanekkora szorzóért. Suárezre van még egy érdekes fogadási lehetőség, nevezetesen, hogy lapot kap színészkedésért (21.00). Tekintve, hogy előszeretettel dobálja magát, ebben még akár értéket is találhatunk, bár kelleni fog hozzá egy éles szemű bíró is.

Nyertes csapat nemzetisége

A negyeddöntős fázisban még öt nemzet bajnoksága képviselteti magát a Bajnokok Ligájában, a spanyolok három, a németek kettő, míg az olaszok, franciák, és angolok egy-egy klubbal. A párosításról sorsolás döntött, mivel nem kerültek össze egy országból érkezők, így a spanyol (1.60), illetve német győztes (3.60) opció esetén több csapatra, ezáltal lehetőségre fogadunk. Már pusztán a matematikai esélyek alapján is érthető miért a spanyol a legesélyesebb végkimenetel. A LaLigának négyből három párharcban is van esélye az elődöntőre, ahol újfent sorsolnak majd, és ehhez a körhöz hasonlóan összekerülhetnek azonos nemzetiségű csapatok.

BL párosítás

A legkisebb esélyt az angolok, tehát a Leicester City kapta (41.00), de a Monaco győzelme is meglepetés kategória (15.00) a szorzók alapján. Ahogy lejátszották sok esetben a Manchester City-t, talán nem is lenne annyira meglepő. A Juventus végső győzelme 11-szeres pénzt fizet, míg a Dortmund esetében hasonló (10.00-es) odds szerepel a kínálatban. A legnagyobb esélyt a Barcelona kapta (3.85), a katalán klub mögött pedig szorosan ott van a Bayern München 4.25-ös szorzóval. A két madridi csapat esetében ötszörös, és hatszoros lehet a nyeremény, de eközben az Atleticónak adják a legnagyobb esélyt az elődöntő elérésére (1.18). Szinte biztosra veszik tehát, hogy a Leicesternek itt véget ér a dal.

Gólszerzők és passzkirályok

A jelenlegi BL-szezon legeredményesebb játékosa Lionel Messi 11 találattal, őt követi a még versenyben lévők közül Pierre-Emerick Aubameyang és Robert Lewandowski 7-7 góllal. Az élmenő argetinhoz képest jelentősen lemaradva Karim Benzema következik ezek után 5 góllal, majd Arda Turan 4-gyel. Mindezek fényében érthető, hogy miért Messi kapta a legkisebb szorzót a gólkirályi címre (1.12). Aubameyangra és Lewandowskira tízes oddson fogadhatunk, majd egy hatalmas szakadást követően jön a kínálatban Cristiano Ronaldo 51.00-es szorzóval. A portugálnak több esélye van a gólpasszoknál (3.75), ahol Neymar a favorit (1.28). A brazil 8 asszisztnál jár, míg a portugál 5-nél. Április elején folytatódnak a küzdelmek, addig kell megtenni a téteket!

Cikkajánló:

Norvégiában jártunk: Irány az Európa Liga! – interjú (II. rész)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org