A film a Marvel képregények szuperhősök csapatán alapszik, és a Végtelen háború közvetlen folytatása. Bemutatója az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban is 2019. április 26-án lesz, míg Magyarországon egy nappal korábban (2019. április 25-én) kerül a mozikba. 

A főszerepekben mindenki visszatér, aki szerepelt a Végtelen háborúban, továbbá Jeremy Renner, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Paul Rudd és Brie Larson is látható lesz (Clint Barton / Ronin, Hope van Dyne / Darázs, Harold "Happy" Hogan, Scott Lang / Hangya, valamint Carol Danvers / Marvel Kapitány szerepében). Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban. A Wikipédia és Port.hu szerint ezeket érdemes tudnunk a filmről, melyre az Unibetnél fogadhatunk! Lássuk mire is pontosan!

Amire tippelhetünk: a Végjáték megdönti a bemutató utáni hétvége legmagasabb bevétel rekordját az USA-ban és Kanadában? Az "Igen" lehetőség annyira egyértelmű, hogy 1.03-as szorzót kínálnak rá, miközben a "Nem" opció tízszeres pénzt érne. Az Unibet volt annyira jófej, hogy a kínálat felé odaírta a jelenlegi rekordot: 257.698.183 dollár, amelyet a Bosszúállók: Végtelen háború tart 2018-ban.

Az előjelek egyértelműek, hiszen néhány napja lehet csak elővételben jegyet vásárolni a bemutatóra, de az első hat óra alatt több jegyet adtak el, mint az értékesítés első napján bármely korábbi mozira. Több helyen az értékesítő rendszer is lefagyott a hatalmas érdeklődés miatt. Egy kis buktató azért van a történetben, mégpedig a film hossza. Az ign.com szerint egy nap alatt, egy adott teremben a Végjátékot a hossza miatt eggyel kevesebbszer fogják tudni vetíteni, mint a Végtelen háborút.

Megdönti a nyitóhétvége rekordját a Bosszúállók: Végjáték?

Igen 1.03  Nem 10.00

Borítókép: Fotó: Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org