Most már végérvényesen kijelenthető, hogy az idei Világligát csak egy felkészülési tornának használják az olimpiai résztvevő csapatok. Nyugodtan lehet kísérletezni, keresni az ideális csapatot. Éppen ezért erőteljesen rotálják a kapitányok a válogatottjaikat, most már egyáltalán nem számít ritkaságnak, ha egy-egy tornára a legjobbjai nélkül utazik egy valamelyik ország nemzeti együttese. Ezt az irodák csak lassan szokták lereagálni, éppen ezért a múlt hetihez hasonlóan a pénteki játéknapon ismét találni 1-2 ajándéknak számító oddsot.1 hete már írtam éppen erről a párosításról, akkor sima argentín sikert jósolva. Most nem ez jön. Ugyanis erre a portugáliai tornára az argentínok is otthon hagyták legjobbjaikat, sőt még a szövetségi kapitány sem utazott el. Gyakorlatilag a teljes kezdősoruk fog hiányozni, márpedig a kispadon ülő játékosok más szintet képviselnek, mint a kezdőben lévő, Olaszországban edződő klasszisok. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ezt a tornát feláldozzák az argentínok a kísérletezés, tesztelés oltárán. A jelenlegi csapatuk 2 szinttel gyengébb az eddigieknél.

A bolgároknál ugyan áll a bál, egymást érték a balhék a csapat háza táján az elmúlt hetekben, ám láthattuk, hogy még ebben a légkörben, ebben az összeállításban is ütőképesek maradtak. A múlt heti argentín tornára már Stoychev szövetségi kapitány nélkül utaztak, és szintén nem tartott a csapattal a válogatottságot lemondó 5 játékos, valamint a 2 sérültjük. Azonban így is maradtak klasszisok a csapatban, elég csak a világ legjobbjának számító Trentinoban légióskodó Sokolovra, a 2 Bratoevre, Skrimovra vagy Yosifovra gondolni. Gyakorlatilag a teljes kezdősort felsoroltam. Ők jóval magasabb szintet képviselnek, mint a mostani argentín kezdő, sőt a kispadjukon is több a rutinos, nemzetközi színteret is megjárt játékos. Ráadásul most a közönség sem lesz ott a dél-amerikaiak mögött. 1 hete 3-1-re győztek a legjobb összeállításában pályára lépő argentínok, de akkor is szépen helytálltak a bolgárok, megszorongatták Contééket. Sőt Sokolovék az utána következő 2 meccsüket be is húzták! A portugálok ellen simán diadalmaskodtak, a németek felett pedig egy 5 szettes nagy csatában arattak bravúros győzelmet. Most pedig itt van a revans ideje, a teljes kezdőjét nélkülöző argentínok ellen.

 Nálam ez a találkozó 1,40 körül mozogna, viszont az irodák még 1,7 körül kínálnak rá (tegnap még bőven 2 felett volt)! Minél előbb ki kell használni, mert lesz még ebből 1,50 is holnapra. Akár -1,5-ös szetthendivel is meglehet próbálni.

 

Tipp: Bulgária

Odds: 1,79

Iroda: Pinnacle Sports

5€-s kockázatmentes fogadás

Első Betfair Exchange részlegen elhelyezett fogadásod kockázatmentes, amennyiben annak értéke minimum 5€.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org