Győzelmet ért el hosszú idő után a londoni alakulat, ezért aztán bizakodhatnak a szurkolók. Persze nagyon nem szabad beleélniük magukat, mert az ellenfél folyamatosan nyeri a meccseket. Az első összecsapás a Dortmund 1:0-s sikerével zárult, jöhet a második felvonás!

márc 7. 21:00

Nyert a Chelsea a hétvégén

Kevés gólt vártunk igazán jó formában lévő támadók hiányában a Chelsea - Leeds összecsapáson, és be is jöttek a várakozásaink. Nyert egy góllal a londoni együttes, egy védő volt eredményes, Wesley Fofana révén. A támadók nem vitték túlzásba, Joao Félix kapufát talált, Kai Havertz és Raheem Sterling pedig csak kósza lövésekkel vetette észre magát. Mindenképp kellett már a siker, mert Graham Potter alatt nagyon rezgett a kispad, és hangolódásnak sem volt rossz ez az eredmény a Dortmund ellen.

Azért mindenképp tegyük hozzá, hogy egy tűzoltásra érkező Javi Garcia és szétesett Leeds, azért már csapat, mint az építkezéssel foglalatoskodó Dortmund. Többet birtokolt és dominált a Leeds ellen Potter alakulata, de tegyük hozzá, hogy a védelem azért átengedte az ellenfelet. Voltak bőven lövések mindkét oldalon. Az önbizalmaknak biztosan jót tett a siker, amire szükség is lesz, mert a dortmundiak nagyobb nyomást fognak rájuk helyezni, mint a Leeds.

Kai Havertz - Chelsea 004
Kai Havertz jó teljesítményére nagy szüksége van a Chelsea-nek. (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)

Megsérült a dortmundiak aktuális hőse

Karim Adeyemi zseniális szólójával tudott nyerni az első meccsen a Dortmund, a játékos ezen a visszavágón sem lesz bevethető. De összességében az utóbbi meccseken megszenvednek nélküle, nem olyan gördülékeny a támadójáték. Ettől függetlenül sorra jönnek a győzelmek, például Szoboszlaiék ellen is győztek, továbbá a Hoffenheim és a Hertha sem okozott gondot nekik. Így aztán csak nyertek, amióta a Chelsea ellen játszottak. Akkor egyébként a szurkolók is kitettek magukért, hatalmas élőképpel buzdították a csapatot.

Elég sok sérült van továbbra is mindkét oldalon, kell variálni a mestereknek. Hiányoznak fontos támadók, de a védelmek sem tudnak legjobb összeállításukban felállni. Az első meccsen Kobel 7 védést is bemutatott, a védelem egész jól működött, de azért akkor is kapufáig jutott Joao Félix. Nagyon közel jár tehát a gólszerzéshez, lehet ezúttal összejön neki? A bet365-nél fogadhatunk rá, hogy eredményes lesz, 3.25-ös oddson!

Mire fogadjunk a Chelsea - Dortmund mérkőzésen?

Az első találkozó tehát a dortmundiak egy gólos sikerével zárult, hiába volt vendégben a Chelsea, többet birtokolta a labdát. Több helyzetet alakítottak ki, mégis elvesztették a meccset. Az under továbbra is jó ötlet, mert sok a hiányzó és akik pótolják őket, nem a legjobb formájukban vannak. A kínálatban a 2.5 gólnál kevesebb 1.90-ért szerepel, inkább erre van nagyobb esély, mintsem az overre. Emellett én lapokra fogadnék, az előző összecsapáson is bőven voltak, és biztos jönnek a törlesztések. Eredményt illetően akár hosszabbítás is lehet, de a londoniak kiszámíthatatlansága miatt, én ezt a fogadási opciót kihagynám ezúttal!

Amennyiben fogadnál a Chelsea - Dortmund mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

március 07., kedd

  • Chelsea - Borussia Dortmund tipp

    4.5 lapnál több lesz
    Bet365
    1.66

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Kai Havertz (Fotó: sbonsi / Shutterstock.com)