Ha akar valamit kezdeni az angol ligakupával a Chelsea, akkor bizony ezt a meccset meg kell nyernie. Nem simán egy góllal, hanem több találattal és dominálva. Az ellenfél azért adott, hiszen a Middlesbrough nem egy világverő alakulat. Az egy gólos hátrány ledolgozható, kérdés, hogy erre képes lesz a londoni alakulat vagy sem. Vágjunk bele, fogadásra fel!

Chelsea hullámzása az óceánba is elférne

Összességében túlzás a cím, hiszen a Chelsea alapvetően jó formában, bár becsúszik néha egy-egy vereség neki. Péládául a Middlesborough elleni meccsen, ahol 1:0-s vereséget szenvedtek. Igaz hogy ligakupa meccsen történt, de akkor is érdekes hogy ezzel kellett megbirkózniuk. Többnyire nyertek előtte és közben is, de Wolves elleni bukásra nem sok magyarázatuk lehet. Akkor amúgy a Farkasok előnybe kerültek, és hátrányból felállva nyertek 2:1-re a meccsen.

Mivel olyan szakaszába ért az FA-kupa, így ezért újra meccselniük kell a Middlesborough csapatával. Az első mérkőzésen 1:0-ra kaptak ki, a Boro jobbnak bizonyult és meg is nyerte a meccset. Közel a végjáték az angol ligakupa mezőnyében, így aztán a Chelsea sem adja könnyen magát. Hiába az első mérkőzés, a második meccsen muszáj lesz visszavágniuk. Mert hátrányba kerültek, hiába a sokkal magasabb xG mutató, tehát várható gólok száma, ezen a meccsen egy gólos hátrányt kell ledolgozniuk.

Mykhailo Mudryk - Chelsea 002
Mykhailo Mudryk (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)

Mit csinál itt ez a Middlesbrough?

Három védős rendszerrel operál a Middlesrough, mely simán át tud alakulni 5 védős taktikára. Ez azért érdekes, mert a Chelsea nyilván támadni fog, le akarja dolgozni a hátrányt, amibe került. Két szűrő középen teszi a dolgát, előttük pedig három és egyes rendszerben dolgoznak a támadók. Négy játékosuk is 5 gólnál jár, így nehéz házi gólkirályt kiemelni. Alapvetően Marcus Fross lenne a kiemelt ék, akinek a gólokat kellene szerezni.

Valószínűleg védekezni fog a Boro, és ennek érdekében akár 5 védőt is be fog vetni. De azért támadni is fog, mint az első meccsen tette. Akkor a  mérkőzés egyetlen gólját Hayden Hackney szerezte. Az a durva, hogy ő egy kiegészítő ember, a házi gólkirály Latte, Jones, Coburn vagy épp Greeenwood. Jól védekezik a Boro, de közben a kevés helyzetét hatékonyan értékesíti a korábban említett nevek által.

Chelsea - Middlesbrough tippek és élő közvetítés

Az Unibet kínálatában a hazai győzelem mindössze 1.24-ért játszható, míg a vendégek sikere 11.50-es szorzó. Mindezek után nehéz jól tippelni, nekem leginkább a lapokra történő tippelések tetszenek leginkább. Például legalább 4 lap lesz, ha majd kiraknak rá kínálatot. De ez még képlékeny, ami jónak tűnik, az a hazai győzelem. A találkozót élőben közvetíti a Match4 sportcsatorna!

január 23., kedd

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Powbet fogadóirodánál.

Powbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Mykhailo Mudryk (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)