Elődöntős szakaszához érkezett az EFL-kupa, ami azt jelenti, hogy oda-visszavágós rendszerre váltanak. Eddig egy meccsen dőlt el a továbbjutás, most már belefér taktikázás, és talán a finálé közelsége miatt már komolyan is veszik a csapatok. Épp kiesett az FA-kupából a hazai együttes, miközben a vendégek továbbjutottak. Osztálykülönbség van a klubok között, ez vajon majd az eredményen is meglátszik?

jan 9. 21:00
Tipp: Legalább 4 lapot kiosztanak a mérkőzésen
Betinia
1.83

Győzelmi formában a Chelsea

Ha a teljes eddigi szezont nézzük, akkor hullámzó a Chelsea formája, nem véletlenül szerepelnek az angol bajnokság középmezőnyében. Legutóbbi három meccsüket megnyerték, voltam olyan bátor, hogy legalább 4 gólt vártam a Chelsea - Preston mérkőzésen néhány napja. A sikeres tipphez elegendő gólmennyiséget megszerezte egyedül a Chelsea, és 4:0-ra nyerte a találkozót. Így aztán két győztes bajnoki után, az FA-kupában is sikernek örülhetett.

Jól sikerült a rotáció, hiszen szerephez jutott Armando Broja, és kihasználva magasságát, a Preston hálójába bólintotta az első gólt a meccsen. Közel 4-es volt a londoniaknál az xG mutató, tehát a várható gólok száma, teljes dominanciát hoztak. Arra azért figyeljünk a fogadásoknál, hogy két mérkőzéses párharc lesz, az első meccset január 9-én tartják tehát most kedden este, majd a visszavágót január 23-án. Szóval egy esetleges döntetlen sem lenne tragédia a Chelsea számára, melynél újra szerephez juthatnak a perememberek, mint például Armando Broja vagy épp Noni Madueke.

Mauricio Pochettino Tottenham 001
Mauricio Pochettino. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com

Kiesett az FA-kupából a Middlesborough

A ligakupában a Middlesborough egyik játékosa vezeti a góllövőlistát, Morgan Rogersnek ehhez 4 találatra volt szüksége. Ezen a meccsen nem fog pályára lépni, mert eltiltott, mellette van még 5 sérültje a csapatnak, és ha ez nem lenne elég, ott van az Afrikai Nemzetek Kupája kedélyeket borzolónak. Sam Silvera és Riley McGree is elutazott a kontinensviadalra, mindketten szereztek már gólokat, és jól jöttek, ha cserékkel kellett felrázni a csapatot támadásban. Fontos hiányzók, de azért a Chelsea sem panaszkodhat, 7 sérültje biztosan van, mellettük pedig 4 emberük játéka kérdéses.

Negatív gólaránnyal az angol másodosztály középmezőnyében szerepel a Middlesborough, és néhány napja kiesett az FA-kupából. Kevés labdabirtoklás mellett, egyetlen kaput eltaláló lövéssel, vereséget szenvedtek az Aston Villától saját környezetükben. Csordogál a szezonja a Boronak, de olyan semmilyen lesz eredmény szempontjából. Michael Carrick első menedzseri munkája, nem váltja meg a világot az biztos.

Middlesborough - Chelsea mérkőzés tippek

Habár a hazaiak nem annyira kemények, tehát nem kapnak túl sok lapot, azért én mégis a büntetőlapos fogadások irányába megyek el. Legalább 4 kártyát várok a bírótól, amire a Betinia kínálatában 1.83-ért lehet fogadni. Szorzók alapján egyébként a vendégek sikere tűnik valószínűleg, hiszen a Chelsea győzelme 1.58-as odds, míg a Middlesborough sikere 5.00-ért játszható.

január 09., kedd

  • Middlesbrough - Chelsea tipp

    Legalább 4 lapot kiosztanak a mérkőzésen
    Betinia
    1.83

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Thiago Silva (Fotó: Maciej Rogowski Photo/shutterstock.com)