Francia játékvezető tartja fenn majd a rendet a Real Madrid és Liverpool közötti BL-finálén, mellyel ingyenes részvételű játékunkkal egy iPad Air 5-öt is nyerhetsz! Mi a turpisság Turpinban?

Írásunk főhőse 39 esztendős, a francia pontvadászatban dirigál hétről-hétre, választották már az év játékvezetőjének is, tehát rutinosnak mondható szakmájában. 2008-ban a Ligue 2-ben kezdte karrierjét, aztán gyorsan állandósult szerepet kapott a Ligue 1-ben, ahol azóta is tevékenykedik. Gyorsan bekerült a FIFA bírók közé, franciák közül a legfiatalabbként, nyilván először negyedik játékvezetőként számítottak rá, utánpótlás tornákon, aztán a 2016-os Európa-bajnokságon már több mérkőzést is kapott, mint legfontosabb sípoló ember. Számít, hogy 175 centi magas és 65 kilogramm? Messi nem lesz a döntőn, szóval nem vált ki kisebbségi érzést senkiben.

Fotó: cristiano barni/Shutterstock

Ha már fogadás szempontjából nézzük úgyis a dolgokat, akkor lássuk mi a helyzet számszerűleg. Csak az aktuális szezont vegyük szemügyre, kit érdekel milyen hangulatban fújkodta a sípját emberünk 2020-ban vagy épp 2016-ban. Szóval összesen 18 francia bajnoki 64 sárga lap, 2 kiállítás és 8 büntető, az utóbbi vagy mondjuk úgy, aktuális Ligue 1 szezonban. Emellett ott volt a klubvilágbajnokságon, 2 meccs 5 sárga 3 piros lap, nem kevés pályáról leküldés, illetve ami még említésre méltó, hogy Európa Ligában 3 mérkőzésen ténykedett, 9 sárgát osztott ki és 2 büntetőt fújt ki. Szerintem ha úgy kívánja a helyzet, emeli a lapot, fújja 11-egyest, tehát szereti a rendet.

Lapok száma 3.5 felett - 1.64  Lapok száma 3.5 alatt - 2.15

május 28., szombat

Nálunk egy Apple iPad Air 5-öst nyerhetsz a BL-döntővel

Vegyél részt ingyenes nyereményjátékunkon, tippelj a mérkőzés első gólszerzőjére, valamint az első gól időpontjára, s tiéd lehet a főnyeremény!

Liverpool - Real Madrid mérkőzéstipp játék

A mérkőzéstipp játékba összesen 173 tipp érkezett be. Nem küldtél be tippet ebbe a játékba.

A verseny nyertese: curpy82
A nyertes tipp: Vinícius Júnior [Real Madrid], 51'.
A tipp beküldésének időpontja: 2022 máj 28. 20:18.

A tippelés lezárult erre a mérkőzésre. Nyeremények és részvételi feltételek

Tippek megtekintése

Borítókép: Fotó: cristiano barni/Shutterstock

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org