Copa del Rey: Erőlködés a köbön

Nagy Bence
2019 máj 23. 18:31
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona Valencia CF Copa del Rey

Sebezhető a Barcelona, ezt érzi Marcelino és a csapata is, nagy esély nyílik tehát, hogy 11 év után újból kupával gyarapítsa gyűjteményét a Valencia csapata. 

Barcelona - Valencia

A helyzet az, hogy a sztárcsapatok szurkolói elégedetlenek, ha éppenséggel nincsen meg a BL-győzelem, esetleg egy Európa Liga siker. Egy bajnoki cím közel sem akkora elismerés, mint évtizedekkel ezelőtt, egy nemzeti kupának pedig még kevesebb a megbecsülése. Evidensnek veszik ezeket. A katalán sztárcsapat egy duplázás küszöbén áll, de mégsem elégedett a szurkolók, mert nincs meg a triplázás. Egy olyan dolog, ami hosszú évtizedeken át elképzelhetetlen volt, az mára "kötelességé" vált, ha nem jön össze, akkor az bukás. 

Nem csak a Barcánál van ez így, sok másik klubnál is. Láthatóan a játékosok is leeresztettek a BL-ből való kiesés után, bajnoki meccsekre már fel sem tudtak pörögni. Kinek kedvezhet mindez? A Valenciának. Egy olyan csapatnak, mely 11 éve nem nyert semmit, úgy kéne nekik, mint egy falat kenyér. A helyzet az, hogy látva a szezon második felében mutatott teljesítményüket, hogyan fejlődtek Marcelino kezei alatt, erre minden sanszuk meg is van. 

Sergio Busquets (Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com)

A védekezés nagyon rendben van, jól zárják le a területeket, Marcelino alkalmazkodik az aktuális ellenfél támadóihoz. Az jelenthet csak problémát, hogy a védelemben Garay nem léphet pályára, de a katalánoknál komolyabb a hiányzók névsora: Marc-André ter Stegen, Luis Suárez, Ousmane Dembélé és Rafinha. Messire még nagyobb figyelem koncentrálódik majd valenciai részről, amit nem biztos, hogy a többiek ki tudnak majd használni. 

A német hálóőr idén már számtalanszor megmentette a csapatát, Cillessen sem rossz, de nincsen annyira meccsben, mint ter Stegen. Marcelino támadói viszont manapság nagyon érzik a kaput, Gameiro - Mina - Moreno hármas felváltva lövik a gólokat. A Liverpool ellen látható volt, hogy egy feltolt és agresszív presszinggel megzavarható a katalánok játéka, ahogyan a védelem mögé beívelt labdákkal is. A Barcelona amúgy is szenvedett manapság, Valencia pedig egy fegyelmezett védekezéssel és hatékony támadójátékkal még meglepetést is okozhat szombat este!

Borítókép: Gerard Pique (Fotó: imagestockdesign / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Valencia +1 góllal (AH)
    1.85 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -31.87 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Spanyol Kupa 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 18:31
Copa del Rey: Erőlködés a köbön

A csúfos Bajnokok Ligája kiesés után már senkit sem érdekel a duplázás? Olvasd tovább

SPF Admin hozzászólt
2019 febr 28. 22:55
Meglehetne ezt oldani személyeskedés nélkül? S ez most mindenkire vonatkozik.

Köszönjük.  :ok:
alexthebest hozzászólt
2019 febr 28. 22:38
Ahogy látom, te továbbra sem tudsz konstruktív vitát folytatni, hiszen ott van a szemellenződ. Mondjuk nem tudom, te mit szedsz, de azért az első Realos döntős lesgóltól amit írtál, hát maradjunk annyiban, hogy eléggé túltoltad.  ;D ;D Szokásos színvonal tőled hozzászólás terén, szerencsére megint

Kapcsolódó cikkek