Az lenne a tippem, hogy a Helsingin Idrottsföreningen Kamraterna csapata, vagy ismertebb nevén HIFK, legalább egyszer eredményes tud lenni az FC Ilves otthonában.

Sokkal fiatalabb és papíron értékesebb kerete van az FC Ilvesnek, mely utóbbi négy mérkőzésén nyeretlen maradt. Kaptak 8 gólt és mindösssze csak kétszer találtak be. Jarkko Wiss mester a korábban megszokott 4-2-3-1-es játékrendszert az eredménytelen időszaknak köszönhetően fel is adta, és próbálkozott mindenféle megoldással, az FC Inter ellen például a támadó jellegű 4-3-3-nak az lett a vége, hogy kaptak 5 gólt. 2016 óta irányítja a csapatot, az 5. hely környékén végez az Ilves többnyire, talán mostanra fáradt ki ez a Wiss mester - Ilves koncepció.

Nemrég történt edzőváltás a HIFK-nél, a helsinki klubnál sem alakul idén minden rózsásan. Tor Thodesent a korábbi ifjúsági-, és segédedző, Teemu Kankkunen váltotta. Eddig két mérkőzésén a kispadon ülve, veretlen, ami azért nem olyan hatalmas teljesítmény. Úgy néz ki új lendületet hozott a csapathoz, 5 találatot is szereztek, ráadásul 4 különböző játékos. Ez a támadásbeli hatékonyság, és a hazaiak gyengélkedése vezetett arra, hogy a HIFK góljára fogadjak, amit a bet365-nél 1.57-ért kínálnak.

augusztus 01., szombat

A cikkben közölt szorzó a bet365 irodától származik, ekkor volt érvényben: 2020. július 31. - 12:30

Európai kosárlabda korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 18 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ilves - HIFK Tipp

    Vendég csapat szerez gólt
    1.57 Bet365