Euroliga: Nehéz percek várnak a címvédőre?

Nagy Bence
2018 nov 5. 21:54
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga CSKA Moscow

Leszámítva a Barcelonától elszenvedett vereséget, nem rossz idén a Maccabi, most a címvédőt szorongatnák meg, míg a Milano a CSKA Moscow dolgát nehezítené. 

Maccabi Tel Aviv - Real Madrid

Nehéz kiigazodni a Maccabi Tel Aviv-on. Megszorongatták Görögországban az Olympiacos-t és a Panathinaikos-t, erre jött egy nagy zakó a katalánoktól a Palauban. Oké, hogy visszatért Hanga Ádám, de limitálták a játékpercet (10-et kapott mindössze), ezen felül újból pályára léphetett sérülése után az izraelieknél Scottie Wilbekin, akin a támadások sikeressége múlik. Most viszont inkább hátrány volt, mint előny az amerikai. Palánk alatt nagyon hiányzott Tarik Black és a kezdeti szoros meccs a harmadik negyedre simává vált. 

Tyus Alex (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Most egy újabb spanyol csapat lesz az ellenfelük, mégpedig a címvédő Real Madrid. Sokáig veretlenek voltak, majd épp múlt vasárnap jött az első zakó. Hazai pályán az Andorra verte őket, nem kell túlgondolni a sztorit, annyi történt csak, hogy túldobták őket. Dobópárbajt rendeztek (összesen 58 hármassal próbálkoztak a felek), de vendégek voltak a hatékonyabbak. A Maccabi számára viszont ez adhat egy kis reményt.

Ha Tavares teljesítménye a palánk alatti visszaesik, periméteren pedig nincs meg a szívósság, akkor bajban lehetnek a Maccabi otthonában. A Tel Aviv már párszor bizonyította, hogy képesek 80 pont felett dobni a legjobbakkal szemben is (Barca meccsig 82-őt átlagoltak). Sok minden függ Wilbekin formájától, hétvégén pihentették, elvileg csütörtökre 100%-os lesz, talán így nem verik meg nagyon a hazaiakat (+7 pont: 1.83).

Pénzvisszatérítés büntetők esetén


Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Olimpia Milano - CSKA Moscow

A negyedik erőpróba következik az olaszok számára. A Real Madrid elleni szoros zakót leszámítva kiválóan teljesítenek, köszönhetően a vezérüknek, Mike Jamesnek. Utóbbi két mérkőzésükön eldöntötte a találkozót egy kiváló clutch dobással. Küzdeni tudásban sincsen hiány az olaszoknál, végig oda kell figyelni az oroszoknak, ha meccset akarnak nyerni. 

A CSKA-nak sem kell a szomszédba mennie a küzdésért, elég csak az Olympiacos elleni győzelmet megnézni. Nando de Colo fejfájás miatt alig játszott, Sergio Rodriguez és Will Clyburn viszont megállíthatatlan volt. Akadozott azért az oroszok periméterjátéka, de összességében csakis a győzelem a fontos. Nando de Colo kisebb kihagyása rávilágított az oroszok erősségére: rutin, kiváló keret és az edző személye. 

Sok csapat pánikba esett volna, hogy legjobbjuk kidől egy ilyen fontos rangadón. Ekkor jött Rodriguez, aki addigi pocsék teljesítménye után vezérré lépett elő és Itoudis mester, aki nem ijedt meg egy ilyen szituációban. Rajtuk kívül talán csak a Real Madrid (Doncic nélkül is szépen megy a szekér) és a Fenerbahce lenne képes hasonlóra.

Emiatt is érzem azt, hogy behúzzák az olaszországi mérkőzést, viszont nem lesz akkora differencia a két gárda között, ez pedig a hazaiak formájának és lelkesedésének köszönhető. Nedovic visszatérhet (legutóbbi találkozón nem lépett pályára), vele pedig lekerül a teher Mike James válláról is. 

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -0.74 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 ápr 5. 15:47
Az Olympiakosnak kuka a szezon: harcban allnak a gorog szovetseggel, kaptak is egy finom kis pontlevonast a bajnoksagban, es amig Calathes igy tolja a Panat, kupara eselyuk sincs otthon. Az Euroligaban is elszalltak, a mai meccs mar tet nelkulive valt (Zalgiris tegnap elcsente az utolso helyet), ez latszik a szorzokon is, magasabb az o/u hatar, es a hazai is 1.04 -rol lett 1.14 kb.
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 27. 01:27
Euroliga: Közeledünk a végéhez

Elkapta a fonalat a görög csapat, legújabb áldozata pedig a címvédő lehet! Olvasd tovább

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...

Kapcsolódó cikkek