Kevés sportban szereplő ember vagy épp állat lesz úgy elképesztően nagy sztár, hogy egyszer sem nyert, tehát soha semmit! Ez mégis sikerült Haru Urarának, japán versenylónak, teljesen felbolygatva a lovis fogadások világát.

Sokat számít a vérvonal, vagy mondjuk egyszerűbben, a felmenők sikeressége a lovak esetében, és ezen a téren Haru Urara nagyon szerencsés volt. Az apja minden nagyobb japán versenyt megnyert, de a szélesebb felmenői között is több sikeres lovat találhatunk. Ennek ellenére nem váltotta be a reményeket, nem tudott győzni egyszer sem, sőt folyamatosan utolsó helyen ért célba, pedig jobb zsokék is hajtották, hátha az emberi tényező okozza a sikertelenséget. 2003 nyarán aztán bekerült a köztudatba, Haru Urara, sosem adja, minden vereség után rajthoz áll!

Mindenközben a japán lovi népszerűsége erősen csökkent, az átlagnéző szám drasztikusan visszább esett, ezáltal a fogadásokból származó bevételek is. Egészen hihetetlen, de a teljes szakágat egy folyamatosan vesztő ló, Haru Urara mentette meg. Mivel felkapta a sajtó, mindenki látni akarta, mert mindenki arra számított, hogy élőben ott lesz a folyamatosan küzdő állat első győzelménél. A legnagyobb zsokék is harcoltak érte, hogy megülhessék, így beírva magukat a sportág történetébe, mint akik nyertes lovat csináltak az örök vesztesből. Úgy változtatta meg a fogadásokat is, ahogy ritkán szokták sportesemények!

Hiába alakult ki körülötte nagy felhajtás, Haru Urara egyszerűen nem volt nyertes ló, ezért eleinte magas oddson kínálták a sikerét, de annyian fogadtak rá, hogy egy ponton levitték a szorzót. Félő volt, ha egyszer tényleg győz valahogy, nem lesz kifizetés. Ezért egy idő után már mindig esélyes volt, a fogadási kínálat alapján, pedig továbbra is csak a mezőny végén kullogott. Híres volt például a 106. versenye, amire 13 ezer ember volt kíváncsi úgy, hogy korábban 1500 is alig mentek ki a lovira. Ha igazak a hírek 120 millió jent tettek fel rá. Végül a 10. helyen futott be 11 indulóból. 2004-ben vonult vissza 113 versennyel a háta mögött, egyetlen győzelmet sem ért el.

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Haru Urara