Klopp megint felsült Zidane ellen, brazil fiatal villant a madridi sztárcsapatnál, ezzel el is dőlt a továbbjutás?

Képes újabb csodára a Liverpool?

A 2019-es elődöntő a Barcelona ellen, mikor 0-3-ról jött vissza a Liverpool. Az ominózus BL-döntő Isztambulban, amikor szintén 0-3-ról jött vissza a Liverpool. Most is megvalósulhat? A helyzet az, hogy ez a Real Madrid mentálisan erős, sokkal erősebb, mint a két évvel ezelőtti Barcelona. A hétvégén El Clásicót nyertek, végre formába van Vinícius Jr. is, Benzemáról és Modricról nem is beszélve. Varane és Ramos nem bevethető, de a másik oldalon is problémákkal küzdenek a védelem összeállítása szempontjából. 

Azt se felejtsük el, ha Zidane csapata megnyerte az egyenes kieséses szakaszban az első meccset, akkor nem bukott el párharcot! Igaz, hogy voltak nehezebb mérkőzéseik, ki is kaptak, de ki egyszer sem estek! Hiába tűnik ledolgozhatónak ez a hátrány, Liverpool nincsen olyan állapotban, mint 2019-ben, ide egy oltári hiba kell a spanyoloktól. Az Anfield Road sem segít most olyan mértékben, mint a  Barcelona ellen. 

Nacho (Fotó: Sonia Arcos / Shutterstock.com)

Klopphoz valószínűleg mindenki egyetlen kérdése lenne: minek tartalékolni? Következő meccsük április 19-én lesz (4 nap pihenő), most mehet, ami a csövön kifér. A védelem pocsék, középpálya valószínűleg súlytalan lesz a madridi rutinos rókákkal szemben, szóval a Salah - Jota - Mané triónak minden szögből célba kell vennie a kaput. Azonban az 1.95-ért kínált hazai győzelemben semmi érték. A Real Madrid mentálisan most erősebb, Benzema talán élete legjobb formájában. 

Mi a tipp? Próbálkozik majd a Liverpool, jöhetnek a kaput eltaláló lövések, amiből 5,5-nél van a határ, erre érdemes egy overt bevállalni. Az elmúlt két Premier League meccsen ezt a szintet megugrották, ahogyan a Leipzig elleni visszavágón is. Ha megint ugyanazt a langyos focinak nevezett valamit hozzák, amit az odavágón, akkor a szurkolók nem biztos, hogy elégedettek lesznek Klopp munkájával, sérülések ide, sérülések oda. 

Borítókép: Jürgen Klopp. Fotó: Marco Iacobucci Epp / Shutterstock.com

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Liverpool - Real Madrid Tipp

    Liverpool kaput eltaláló lövései 5,5 felett
    1.80 Unibet