Egyre több pletyka, hír merül Erling Haaland jövője kapcsán, amire az Unibetnél fogadhatunk is a Labdarúgás - Speciális - Átigazolások menüpont alatt. Te hogy látod a helyzetét, menni fog a nyáron tovább vagy még kivár a következő igazolással?

Bennem azért merült fel, hogy talán most nyáron nagy dobásra készül, mert eddig nem voltak a klub vezetésével kapcsolatos nyilatkozatok és ellentétek. Haaland a következőt nyilatkozta idén januárban: "A klub elkezdett nyomást gyakorolni, hogy döntenem kell a maradásról. Én csak futballozni akarok, de ők terhet raktak rám azzal, hogy minél előbb hozzak döntést a jövőmről" - mondta a norvég játékos. Természetesen jött a klubvezetés válasza is az ügy kapcsán. "Erling szavai megleptek engem és a vezetőséget, mert nincsen semmilyen határidő, amíg döntenie kellene. Még nem történtek tárgyalások a jövőjéről, de mindenképp meg szeretnénk tartani, ezért le kell ülnünk vele beszélni" - reagált Michael Zorc, a Borussia sportigazgatója. Szóval valami zsongás azért csak van Haaland körül!

Tegyük fel tényleg eligazol, jön a kérdés, hogy hova? Gyorsan végigszaladva, azt láthatjuk, hogy a Real Madrid nagyon akarja Kylian Mbappét, ráadásul van egy még csúcson lévő Karim Benzema, ráadásul Vinícius Júnior is berobbant, szóval még rámenni Haalandra, az már túlzásnak tűnik. Nagyon emlegetik a Manchester City-t, a szorzó is jelenleg erre a legkisebb, de ahogy eszembe jutnak a Pep Guardiola csapatok, ott nem szoktak ilyen típusú játékosok lenni. A lassú támadásépítésben nem tudná kamatoztatni a sebességét Haaland, és lehet még mindig nem mondtak le a Harry Kane szálról sem, ráadásul az angol csatár teljesítményével hozzájárul, hogy eladja a Tottenham esetleg nyáron. Maradt nálam a PSG, mely könnyedén elveszítheti Mbappét, és akkor húzni kell egy nagyot a helyére, és erre a szerepre tökéletes lehetne a norvég. Ha esetleg valami csoda folytán a Bayern München eladná Robert Lewandowskit, akkor simán azt mondanám, hogy a bajorok elviszik bármi áron, de még így is meglepő, mennyire nem kezelik lehetséges célpontként a Dortmund legnagyobb riválisát.

Erling Haaland klubcsapata 2022. szeptember elsején:

  • Manchester City - 2.50
  • Paris SG - 4.00
  • Manchester United - 5.00
  • Real Madrid - 5.00
  • Borussia Dortmund - 6.00
  • FC Barcelona - 6.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, a szorzók is onnan származnak, és 2022. február 18-án 13:00-kor voltak érvényben.

Szavazz!

Szavazás

Haaland nyáron eligazol?


Igen, otthagyja a Dortmundot10 (90%)

Nem, marad még egyelőre1 (9%)


Összes szavazó: 11

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: Erling Haaland (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)