Vajon ez idei lesz a Baskonia éve? Az újdonsült edző mindent megváltoztathat, végső győzelemre is esélyes csapat lehet az előre lesajnált baszkokból!

2022 dec 29. 19:05 Közvetítés: Unibet

Bőven lenne miért visszavágnia a Baskoniának

Legtöbb dobott pont átlagban, harmadik legjobb hatékonyság középtávolikból, míg második legjobb triplából, második legtöbb gólpassz és ötödik legtöbb leszedett lepattanó, ez mind a hazai pályán elért mutató. Nem egy klasszikus sztárcsapaté ezen adatok, hanem a Baskoniáé, akik a legjobb mérleggel rendelkeznek a hazai meccseket tekintve. Idén mindössze egyetlen vereség az Euroligában és szintén egy a spanyol pontvadászatban. Kellett ehhez olyan egyéni teljesítmény, mint amilyen Kotsaré vagy Howardé, ráadásul két olyan irányítójuk van, akik kiválóan mozgatják a csapatot (Henry és Thompson). 

Ez utóbbi lehet az egyik kulcs, ugyanis mindig van fent egy olyan irányító, aki jó formában van, megszabja a csapat tempóját és játékát. A Baskonia pedig szárnyal, ha idegenben kicsivel hatékonyabbak lennének, most ők vezetnék az Euroligát! Egy részletes cikkben írtunk a Baskonia sikereiről, akkor nem volt szerencsénk, de Peñarroya mester fiai idegenben léptek pályára, most pedig a rettegett hazai parketten fogadják a Real Madridot. Azt a csapatot, amely egyfelől ősi ellenfél, másfelől viszont idén idegenben sebezhető. Ritka volt az olyan meccs, amikor a királyi gárda idegenben parádézott volna. 

Az egyik ilyenbe sajnos belefutottunk, ott épp a sérülésektől sújtott Fenerbahcét tudták legyőzni. A Baskoniánál ilyen gond nincsen, sorra nyerik a meccseket, elvileg mindenki egészséges, így várják a Real Madridot. Ha nem számítjuk a törökök elleni 10 pont feletti sikert, esetek többségében szoros meccseket nyertek. A Baskonia olyan volumennel dob, amihez nem elég egy jó védekezés a madridiaktól, hanem kiemelkedő dobóteljesítmény is kéne a győzelemhez. Nem hinnénk, hogy a Baskonia épp most fog csődöt mondani, de nem is tennénk a győzelmükre, viszont nehéz elengedni egy hazai hendikep opciót. 

  • Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz - Real Madrid Baloncesto tipp

    Baskonia +4,5 ponttal
    Bet365
    1.71

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés