Hétfőn este játszik egymással a Burnley és Tottenham csapata, ahol a vendégek egyik játékosára teszem a voksom ezúttal, de érdemes figyelembe venni, hogy rossz formában tippelek, szóval ellenem is lehet fogadni!

Jelenlegi forma. Nem áll jó helyen a tabellán José Mourinho alakulata, de a gólszerzéssel nincs gondjuk, a Liverpool mellett a legtöbb találatot ők szerezték. Min-Heung Son és Harry Kane a két legnagyobb ludas a dologban, összesen 12-szer voltak eredményesek. Az Európa-ligában is nagyot megy eddig Kane, a bajnoksághoz hasonlóan abban a sorozatban is 5-nél jár. Ahogy az alábbi képen is látható, a PL-ben július óta szinte mindig gólt szerez, többnyire duplázik.

Történelem. Talán nem hinnéd, de Harry Kane kedvenc ellenfele a Leicester City, mellyel szemben összesen 16 gólig jutott. Annyira azért nem megy neki rosszul a Burnley ellen sem, 9-szer találkozott ezzel a csapattal, és 8 találat mellett 2 gólpasszt osztott ki. Utóbbi nagyon fontos, mert Son talán veszélyesebb még nála is jelenleg az ellenfelek kapujára, de én most kitartok Kane gólja mellett. Te melyikre tippelsz?

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Harry Kane (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)