Szólhatnának már, hogy mikor lesz végleges a Juventus pontjainak száma, mert ez kicsit unalmas, hogy egyik héten levonnak, utána eltelik kis idő visszaadnak, majd megint levonnak. Nem csoda, ha ez már önmagában megtöri a torinói klub játékosait. A hétvégi derbi mindkét fél számára kiemelten fontos. 

2023 máj 28. 20:45 Közvetítés: Bet365

Folytatódik a Juventus vegzálása

Röhejes, ami Olaszországban zajlik, hogy egyik hónapban tizenöt ponttal kevesebbje van a torinóiaknak, majd utána visszaáll a régi kerékvágásba minden, hogy a legvégén megint levonjanak pontokat. Az embernek fogalma sincs, mikor épp milyen döntést hoznak, egyáltalán mely szabályok alapján, valószínűleg a Juventus játékosainak sem könnyű ez. Az első ilyen levonás után úgy mentek előre, mint a gép, dacból, de most az Empoli ellen beleszaladtak egy 4-1-es kiábrándító vereségbe. 

A Juventus kiesett az Európa-liga elődöntőjében nagy csata után a Sevilla otthonában, előtte elbuktak az Interrel szemben is az Olasz Kupában, majd utána jött a pontlevonás, amivel elintézték, hogy még a BL-indulás se legyen meg. Az Európa-liga vagy a Konferencia Liga helyezés talán még összejöhet, de ehhez nagyon össze kéne kapnia magát a csapatnak, mert nagyon visszaestek. 

A Milan megmentheti a szezonját

Míg a Juventus összeomlott, addig a Milan nem tört meg a városi rivális elleni BL-kiesést követően, sőt, inkább a következő célra kezdtek el fókuszálni, ami a bajnoki top4 helyezés. Valószínűleg Pioliék sem gondolták, hogy a februári válságstáb után majd BL-elődöntőig menetelnek, szóval ez összességében egy gyengén kezdődő szezon volt, de bőven akadt benne okuk az örömre is. 

Juventus Milan
Rafael Leao (Fotó: Raffaele Conti 88/Shutterstock.com)

A 36. fordulóban a Sampdoria ellen kiütéses sikert arattak, Giroud és Leao volt elemében, de összességében senkire sem lehetett panasz. Ennek megfelelően, minden bizonnyal Stefano Pioli marad az edző jövőre, pedig összességében nem sikerült jól a szezonja. Az új játékosokat nem tudta beépíteni, csak a Juventus pontlevonásának köszönhetik, hogy jövőre ebből Bajnokok Ligája lesz.

A támadójáték egész szezonban döcögött, egyetlen ellenféllel szemben tudtak maximálisan felkészülni: a bajnok Napoli. Ezért is érdekes a Milan helyzete, mert lehetne ez a gárda egy Rafael Leaóra épített masszív csapat, amely a kontrákat preferálja, amivel manapság sikereket lehet elérni, ilyen klubok szokták legyőzni a sztárcsapatokat. A Milan is lehetne ez a csapat, de ehhez nyáron még igazolások kellenek, illetve sokkal több munka és merészség Piolitól. 

Megtört az átok

Allegrivel szemben pont ez a merészség hiányzott 12 éven át, majd 19 nyeretlen meccs után, idén októberben végre nyert Pioli kollégája ellen, Milan 2-0-ra legyőzte a Juventust. Az sem véletlen, hogy utoljára 2018-ban kapott ki Pioli Allegritől, azóta eltelt három meccs, mindössze egyetlen gólra volt képes a Juventus ellenük, ez pedig egyértelműen szintlépését mutatja, ahogyan például Spalletti ellen is javulni tudott. Pioli képes tanulni a hibáiból, nem adja fel, ezzel pedig újra megtréfálhatja Allegrit és a csapatát. 

Juventus - AC Milan élő közvetítés

Az olasz rangadó TV-ben a Sport 1-en követhető vasárnap este 20:45-től, viszont amennyiben valakinek erre nincs lehetősége, akkor alternatívaként jól jöhet az Unibet élő közvetítése is. Csupán egy aktív Unibet számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában kötöttetek náluk minimum 1 fogadást, vagy egyenlegeteken van egy minimális pénzösszeg, bármennyi.

A fogadóiroda élő közvetítés részlegét azért is jó használni, mert ha van egy olyan pillanat (pl. szünet) amikor nem történik semmi a meccsen, akkor akár át is lehet kapcsolni pl. egy Valencia - Espanyol spanyol bajnokira, vagy megtekinthető az FC Barcelona idei szezonjának utolsó mérkőzése a Mallorca ellen, sőt ha extra izgalmat szeretnénk, akkor néha néha belenézhetünk a Kanada - Németország jégkorong vb döntőbe, amely ugyancsak az olasz derbivel azonos időpontban zajlik nagyjából.

  Unibet ÉLŐ közvetítés

Ingyenes fogadás a Juventus - Milan mérkőzésre

Amennyiben fogadnál a Juventus - Milan mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz.

Így működik a Betfair ajánlata:

 1. Regisztrálj a Betfairre!
 2. Igényeld az ingyenes fogadásod és fogadj a Juventus - Milan meccsre.
 3. Keresd meg a Juventus - Milan  eseményt, és lépj a Fogadásszerkesztő piacra.
 4. Egyszerűen add hozzá a neked tetsző választásokat, de ne felejtsd el, hogy legalább 2 választásnak szerepelnie kell a Fogadásszerkesztőben.
 5. A fogadásod létrehozása után látni fogod, hogy van egy felhasználható ingyenes fogadásod, amint a választás mezőkben megjelenik az „Ingyenes Fogadás”.  
 6. Adj meg 400 Ft-ot a fogadásszerkesztős fogadásban a fogadószelvényed tetején.
 7. Aztán görgess le a fogadószelvényen, ahol az „Ingyenes Fogadás Egyenlegének Felhasználása” látszik, és győződj meg arról, hogy be van kapcsolva ez a lehetőség – ez aktiválja az ingyenes fogadásodat.
 8. Ezután kösd meg a fogadásodat, és látni fogod, hogy az ingyenes fogadásod egyenlege 400 Ft-tal csökken.
 9. A jogosultsághoz legalább 2+ elem szükséges a Fogadásszerkesztőben a 2023.05.28-án kezdődő Juventus - Milan meccsre. 
 10. Az ajánlat 2023.05.28-án lesz elérhető a Betfair oldalán.

FOGADJ MOST a Betfairen!

 • Juventus - AC Milan tipp

  Milan DNB-vel
  Unibet
  2.18

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés