Jégember nem tudatosan kreálta a laza és őszinte stílust, egyszerűen nem látja értelmét a felesleges beszédnek. Sokaknak tűnhet nyersnek, de ez a tiszta őszinteség.

2004 elején megkérdezték mit gondol az új autóról, válasza finnül az volt, hogy egy rakás sz*rnak tartja. Ez végül finomítva jelent meg a sajtóban, úgy hogy nem felel meg a várakozásainak. De mi történt ezután? A szezon második felére megérkezett fejlesztések javítottak a helyzeten, de Kimi összességében 8 futamról esett ki, tehát nem mondott hülyeséget, még ha saját stílusában is jellemezte az autót.

Ingyenes részvételű tippjáték pénznyereményért! Tovább a tippeléshez

Heikki Kulta a Turun Sanomat finn lap állandó F1-es tudósítója mondhatni közel került a Jégemberhez, szerinte meg kell találni a megfelelő pillanatot, hogy bővebb választ adjon Kimi. "A lehető legrosszabb, ha közvetlenül a futam vagy az időmérő után próbálsz interjút készíteni vele, esélyed sincs. Én inkább megvárnám a megfelelő időpontot, sőt napot, hátha mondatokkal válaszol, de ez általában a soha napja" - mesélte Kulta. Jöjjön néhány interjúrészlet!

Töltsd ki a kérdőívet és 16 ezret nyerhetsz!

Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org
Sportfogadas.org

Borítókép: Kimi Raikkonen. Fotó: ZRyzner/Shutterstock.com

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org