LaLiga: Újra izgalmas a katalán összecsapás

Nagy Bence
2018 dec 6. 19:23
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona Sevilla FC Valencia CF

Egy Espanyol - Barcelona meccs mindig parázs csatát ígér, ahogyan érdekes lehet a Valencia - Sevilla és az Atlético Madrid - Alavés is. 

Espanyol - Barcelona

Folyamatossá váltak a sérülésekről szóló hírek a Barcelona háza táján. Umtiti helyzete talán a legfontosabb, hiszen a francia belső védő hiába tért vissza egy meccs erejéig, most úgy néz ki, hogy mégis műteni kell őt, amivel hat hónapos kihagyás járna. Elutazott ugyan Katarba egy kezelésre, de erősen kétséges a beavatkozás sikeressége.

Biztosan nem bevethető az Espanyol ellen Luis Suárez, Malcom, Sergi Roberto, Rafinha és Arthur játéka is kérdéses. Szintén a negatívumokhoz sorolható, hogy Philippe Coutinho formán kívül van, pedig rá nagy szüksége lenne a támadósornak. Ellenben Dembélé bizonyítja, hogy miért került ennyibe, illetve Arturo Vidal is folyamatosan helyet követel magának a kezdőbe, parádés a középpályán, amolyan Paulinho utód. 

Ousmane Dembele (Fotó: Anton_Ivanov / Shutterstock.com)

Az 1.50-es vendég szorzóban viszont sok érték nincsen. Lionel Messi visszatérésével sem annyira meggyőző a Barca, hogy a rossz formában lévő ősi riválist 2-3 góllal kiüsse. Ha másra nem is, erre az egy meccsre rendre felszívja magát az Espanyol. Három vereségből érkeznek, többet van náluk a labda, mint a ellenfeleknél, lehetőségeik is megvannak, még sincsen győzelem. A helyzetek kihasználása nem az erősségük. 

Miért érdemes mégis ázsiai hendiben rájuk fogadni? A Barca kevés alkalommal tudta őket nagyon megverni hazai pályán. Messi kikapcsolásával Dembélé egyedül marad elől. Az előbbit nehezebb lesz kivitelezni, de nem lehetetlen. Az Espanyol biztos próbál agresszívan játszani, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy jönni fognak a büntetőlapok tömkelegével.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Az Espanyol úgy a liga egyik legtöbbet szabálytalankodó csapata, hogy mellé alig kap lapot. Egy ember miatt szabadulhatnak el az indulatok: Arturo Vidal. Ő simán kiválthat egy olyan dominóeffektust, amiből létrejöhet egy "véres csata". Kérdéses, hogy Valverde berakja-e a kezdőbe, amolyan elrettentés gyanánt. Mivel Messiék idén nem remekelnek idegenben, könnyedén lejöhet az egygólos ázsiai hazai pluszos hendi (1.98).

Valencia - Sevilla

A forduló mérkőzése papíron, ami könnyen unalomba fulladhat. A Valencia nagyon a védekezést helyezte előtérbe, szinte teljesen beállnak a kapujuk elé, de a Sevilla sem remekel támadójáték tekintetében. Év elején még nagyon ment André Silvának és Ben Yeddernek, de azóta nagyon hullámzó a teljesítménye mindkét támadónak. Elsőre az volt a megérzés, hogy ebből könnyedén lehet egy döntetlen, de mivel a Valenciában egyáltalán nem lehet látni a győzelem lehetőségét, ezért az X2 sem rossz. 

Atlético Madrid - Alavés

Egy szerencséje van az Alavésnek: jövőhéten még téttel bíró mérkőzést vív a BL-ben az Atlético Madrid. Diego Costa sérült, Diego Godín sem bevethető, de Filipe Luis, José Giménez és Juanfran játéka is kérdéses. Ezek Simeone szemszögéből a kevésbé jó hírek és az sem ad okot a bizakodásra, hogy Griezmann gyengén teljesít a bajnokságban. Legutoljára november elején játszott képességeihez méltóan, helyettese nincsen.

Gólszerzés tekintetében szenved a Tico, de az Alavés sem remekel. A Vallecano alázását leszámítva idegenben ők is maximum egy találatot tudnak összehozni. Adja magát a 2,5 under (1.68), ahogyan az is, hogy a hazaiak kapott gól nélkül hozzák le a mérkőzést. 

Részesülj extra nyereményben hetente a League of Legends-el!

Nézd élőben a legjobb csapatorientált stratégiai játékot és fogadj az eseményekre nyereménynövelővel minden héten. 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Sevilla vagy döntetlen
    1.68 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -45.20 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Részesülj extra nyereményben hetente a League of Legends-el!

  • Nézd élőben a legjobb csapatorientált stratégiai játékot és fogadj az eseményekre nyereménynövelővel minden héten. 

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 febr 18. 11:56
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védek
oakland23 hozzászólt
2019 febr 18. 09:23
Kommentátor mondta a Real-Girona meccs közben, hogy (most fejből nem tudom pontosan idézni, de kb-re) ha Marcelo játszik a védelem bal szélén, akkor 57 percenként kap gólt a Madrid átlagban, Raguillónnal ez 120 perc fölött van  ;D
Sokan már korábban is ekézték, hogy mennyire balfasz a védekezést illetően. Én, aki inkább a támadó foci szerelmese, fel sem tűnt, de most, hog
Milan hozzászólt
2019 febr 17. 15:17
Florentino Pérez dörzsöli a markát. Van amiből finanszírozni Kassait és társait. Bundás Margit.  ;D

Kapcsolódó cikkek