Ligue 1: Tovább nehezítik az életüket?

Bence
1 tipp
2019 ápr 21. 12:39
Szólj hozzá!

Foci PSG Ligue 1 as monaco

Bajnok lesz már végre a PSG? Rezeg a léc, hiszen már csak egy győzelem hiányozna a végső sikerhez (vagy egy Lille botlás), de sorba kapja a pofonokat a párizsi klub. Monaco is legyőzi őket?

PSG - Monaco

A párizsi csapatot már a bajnokság rajtjánál bajnoknak tekintették, annyira kiemelkednek a mezőnyből. Nyáron kaptak egy jó edzőt is, így egy könnyed ujjgyakorlat volt a szezon, amit viszont nagyon nehezen zárnak le. Mióta kiestek a BL-ből a csapat teljesítménye is visszaesett, Tuchel sem találja a megfelelő taktikát. Mintha elfogyott volna a motiváció, rengeteg a sérüléssel küszködő játékos, szóval van gond bőven a regnáló bajnoknál. Közben sorra jönnek a vereségek és talán a legrosszabb pillanatban fogadják a Monacót. 

Leonardo Jardim visszatért egykori sikerei helyszínére, jó eséllyel bent fogja tartani a hercegségbeli klubot, szóval túl van a krízisen a Monaco és már a jövőt építik. Egyértelmű, hogy a védekezésük sokkal stabilabb lett, ezt nagyon összerakta Jardim. Csatársorban akadnak gondok, Falcao gyengébben teljesít mostanság, Gelson Martins kezdeti lendülete is megkopott. Ha nincsen kiszolgálás, akkor viszont nehéz dolga lesz a kolumbiai támadónak.

Ezt könnyítheti meg a PSG védelme, ahol Thiago Silva sérülésével szétesett minden. Hátvédek nem találják a helyüket, széleken könnyű mögéjük kerülni, egy gyors kontrából könnyedén betalálhat majd a Monaco. Jelen helyzetben tényleg egy csoda kéne a kiütéses hazai sikerhez, de még a győzelem is nehézkessé válhat. Mbappé az egyedüli olyan támadó, aki képes értékesíteni a helyzeteket, de ő volt klubja ellen még nem szerzett gólt. Érdekes lehet még Neymar helyzete, akinél egyre közelebb a visszatérés, Tuchel is beszélt róla, hogy akár már a hétvégén bevethetik őt. 

Neymar elvileg 10-15 percet kaphat a mérkőzésen, Tuchel elmondása szerint már a csapattal edzett, jól mozgott, de nem fog kockáztatni vele. Mi viszont megtehetjük, mert fogadhatunk arra, hogy a brazil betalál, illetve arra is, hogy nem. Mi utóbbit választjuk, ugyanis, ha nem kezdőként lép pályára, akkor a tétünket visszakaphatjuk, még akkor is, ha betalál a Monaco hálójába (1.84). 

Borítókép: Thiago Silva (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Paris SG - Monaco Tipp

    Neymer nem szerez gólt
    1.84 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Bence

ROI -19.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Ligue 1 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 15:17
Ligue 1: Búcsúzik Genesio?

A Lille és az Olympique Lyon számára nem létfontosságú az utolsó bajnoki.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 23. 10:09
Ligue 1: Rudi Garcia távozik

Nyártól új korszak kezdődik az OM-nél, Rudi Garcia utolsó mérkőzésére készül a dél-francia városban! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 18. 11:03
Ligue 1: Meglesz a tagsági?

Meglepetést okozhat hétvégén az Amiens és a Caen! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek