Augusztusban sor kerül egy nehezen bekategórizálható bokszmérkőzésre, a veretlenül visszavonult Floyd Mayweather, és a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Conor McGregor között. Megnézzük mit gondolnak a hírességek az összecsapásról, melynek favoritja az Unibetnél Mayweather. Esetleges sikere mindössze 1.16-os szorzót érhet, miközben McGregor győzelmét ötszörös oddson kínálják.

Mike Tyson

A korábbi nehézsúlyú világbajnok a két sportág különbségére hívja fel a figyelmet. "Ez jó móka lesz, alig várom hogy lássam. Nem sok esélyt adok McGregornak, ő nem egy bokszoló. Tud bokszolni, nem ügyetlen, de amatőr szinten van benne, tehát nem egy bokszoló. Sokkal érdekesebb lenne, ha MMA szabályok között csapnának össze, az lenne az igazi harc, és találgathatnánk, hogy melyikük nyer. De bokszmeccs lesz, teljesen más szabályokkal. McGregor egy sokszínű bunyós, viszont így nem használhatja a UFC-ben mutatott képességeit, ez így nem fair. Conor igazi egyéniség, méghozzá nagy egyéniség, Floyd nem az, de ez az ő terepe" - mondta Tyson, majd hozzátétte, hogy ő nem lett volna képes visszatérni a visszavonulása után, még 100 millió dollárért sem, utalva ezzel Mayweather helyzetére.

 

 

Tony Bellew

Idén márciusban a brit ökölvívás legnagyobb meglepetését hozta össze Tony Bellew, aki idő előtt legyőzte David Haye-t. Imádja a UFC meccseket, de ő is papírformára tippel. "Egyszerű a helyzet. Csak egyetlen győztes lehet. Hatalmas MMA-szurkoló és masszív UFC fanatikus vagyok, és McGregort is nagyon kedvelem. Ugyanakkor Mayweatherért is odáig vagyok. Ha ez a két srác a ketrecben harcolna, egy percen belül vége lenne. De ez a két  srác nem a ketrecbe megy, hanem a ringbe, ahol akármi is lesz, Mayweather az esélyesebb. Ne gyertek nekem azzal, hogy egyetlen ütés is elég lehet McGregornak. Az elmúlt időszak legjobb bokszolói is bíztak ebben az egy ütésben, de Mayweather veretlen tudott maradni" - nyilatkozta Bellew, aki egyelőre új ellenfére vár, de ha úgy alakul, szívesen elveri újra Haye-t is.

Sugar Ray Leonard

Az öt súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Sugar Ray Leonard nem tartja túl komoly dolognak ezt az egészet. "Anyagilag nagy siker lesz, de sporszakmailag nézve ez egy értékelhetetlen meccs. Ha ettől eltekintünk és csak szurkolóként nézünk rá, akkor egy életre szóló bunyó lesz, mert két különböző világ találkozik. A kiváncsiság miatt eladható egy ilyen összecsapás, de nem a sport érdekeit szolgálja. A bokszolók teljesen máshogy ütnek, mint az MMA-sok, akik más pozíciókra törekednek, azért hogy rúghassanak, vagy épp könyékkel támadhassanak. Érdekes lesz, nehezen találom a szavakat. Mivel csak boksz lesz, ezért Mayweather hatalmas favorit" - mondta a legenda.

 

Joe Rogan és Jose Aldo

Ne csak az egyik oldal szólaljon meg a témában, következzen két vélemény a UFC világából. A kommentátor Joe Rogan nem írja le teljesen McGregor esélyeit. "Floyd sokkal jobb bokszoló, kétség sem férhet hozzá. A világ egyik legjobbja, ha nem a legjobb. Teljesen más szinten van, de nem teljesen esélytelen Conor sem, mert nagyon veszélyes, rosszabb ökölvívó, de k*rvára veszélyes. Megtévesztő és gyors a mozgása, és egyedi módon változtatja a távolságot, ami meglepheti Mayweathert" - foglalta össze véleményét. Jose Aldo nem ennyire pozitív MMA-s sorstársát illetően. "Nem látom hogyan tudna itt nyerni McGregor. Persze ez bunyó, bármi lehet, de nekünk MMA-asoknak ez teljesen különböző világ, ráadásul a boksztörténelem egyik legjobbja ellen. Nem tudok mást tippelni, csak Mayweather győzelmet".

Slyvester Stallone

Nem akartuk az írást teljesen egyhangúra elkészíteni, ezért hoztunk egy McGregor-párti véleményt is, hogy végre kicsit billenjen a mérleg. A bokszfilmek koronázatlan királya, Sylvester Stallone inkább az underdoggal van. "Tudjátok ki fog nyerni. Tudjátok ki fog nyerni. Szerintetek ki győz?" - válaszolt kérdéssel a kérdésre, a riporterektől pedig jött a Mayweather tipp. "Micsoda? Mindig az esélytelenekkel vagyok. Nagyon jó ez a boksznak, McGregor a valódi élet Rocky-ja. De... én álomvilágban élek. Mayweathernek baja fog esni. Na jó csak viccelek. Vagy nem is tudom. Oké, legyünk őszinték. Ilyet még soha senki nem csinált, szóval nem lehet tudni mi lesz" - vélekedett Stallone, aki tehát McGregornak szurkol.

15.000 Forint kezdő bónusz


Regisztrálj most a világ legnagyobb magyar nyelven is elérhető fogadóirodájához, töltsd fel a számlád és egy 100%-os kezdő bónusz vár rád, amely akár 15.000 Forintot is jelenthet!

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org