Simán el tudok képzelni olyat, hogy másoknak hosszabb a feketelistájuk, vagy éppen személyek szerepelnek rajta, például teniszezők, nekem szerencsére egyetlen klubot kell kerülnöm. Neked van ilyen egyáltalán? Írd le a cikk alatt!

Szilvia papnőt egész nap csicskáztatta Vesta istennő, egyszer fullra elfáradt meló közben és elbóbiskolt. Ki tudna rá haragudni, bárkivel előfordulhat. Az viszont már elég ritka, hogy álmában teherbe ejtette Mars isten, végül ikreket szült, Romulust és Remust. Durva a sztori, mert Amulius király tartott a csecsemőktől, ezért halálba küldte őket, végül egy nőstényfarkas csecsén kötöttek ki. Az ilyesmit nem támogatja a WHO, talán az állati vér hatása miatt, de Romulus megölte Remust, egy város alapítása során, amit manapság Rómának hívnak. Álomban szex, csecsemőgyilkossági kísérlet, nem hőkezelt tej fogyasztása, huhh kemény dolgok.

Benne van, hogy Remus totál idegesítő arc volt, de kicsinálni a saját tesód, az nem jelent jót. Azért érdekes a történet, mert a két srác meg a nőstény farkas ott díszeleg az AS Roma címerén is, becenevük is innen ered, a Farkasok. Megalakulások pont olyan szövevényes, mint a városé is volt, fúzióra készültek a Lazióval, akiket manapság utálnak, meg másik két klubbal, de végül nem jött össze a dolog. Ilyen előtörténetek után tudhattam volna, hogy nem szabad rájuk fogadni, de jó formában voltak, és gyenge ellenféllel meccseltek. Aztán buktak egyszer a BL-ben is, amire senki sem számított, így én sem. Többször léptem római hibába, bár nem hiszek az átokban, de rajtam velük kapcsolatban átok ülhet.

Neked van olyan csapat, melyre már nem mersz fogadni?

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org