A francia labdarúgásban folyamatosak a botrányok. Ilyen körülmények között kéne megmutatnia az OM-nek, hogy képesek jó teljesítményre, de vajon a hétvégi balhé után tudnak a játékra koncentrálni? 

Galatasaray - Marseille

Az elmúlt forduló egyik nagy meglepetése volt, hogy a Galatasaray hazai pályán nem tudta legyőzni a Lokomotívot. Az orosz a mérkőzés hajrájában egyenlítették, így még van teendője a törököknek a továbbjutással kapcsolatban. Ha nyertek volna, akkor van két sima utolsó meccsük, így viszont oda kell tenniük magukat a franciák ellen is. Az a Marseille lesz az ellenfél, akiknél megint botrány volt a hétvégén. 

Valószínűleg Payet sérülés nélkül megúszta a hétvégi incidenst, de a csapat már megint benne az események közepében. Ez sokat elmond róluk, hogy mindig történik velük valami, nem tudom, hogyan lehet így a játékra koncentrálni. Az Európa-ligában négy döntetlen értek el, mintha nem akarnák látványosan leadni a sorozatot, de nem is erőltetik meg magukat, pont az átmenetet képviselik. 

Az OM-nek ideje eldönteni, hogy mit akar: bajnoki dobogó vagy Európa-ligában pár kör még az egyenes kieséses szakaszban? Mind a kettőre nincsen erejük, így bölcsebb lenne utóbbit elengedni. Amikor a Galatát fogadták (ezen a meccsen is botrány volt, francia szurkolók alkottak...), akkor is csak meddő mezőnyfölényt sikerült kiharcolni, mindössze 2-3 nagyobb helyzetig jutottak. A törökök kontrákra rendezkedtek be, így is sokkal nagyobb lehetőségeik voltak (köztük egy véleményes tizenegyes szituáció is). Ha hazai pályán jobban koncentrálnak, akkor a Galatasaray be fogja húzni a mérkőzést. 

Lokomotiv - Lazio

Hiába a Rangnick-féle átalakulás Moszkvában, idő kell, míg ennek látható jelei lesznek. Pár hete azt jósoltuk, hogy vereséggel biztosan elengedik a sorozatot, de végül lehozták 0-0-val a találkozót a Galatasaray ellen. Így még van esélyük a továbbjutásra, de továbbra is az a kérdés, mennyire akarják ezt? Hiába áll jobb erőkből a Lazio, Immobile hiánya miatt nem erőltetném ezt a találkozót!

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel

Kövesd élőben az Unibet TV-n az izgalmas sporteseményeket és légy résen, mivel minden héten kijelölt meccsekre 25%-os élő nyereménynövelővel köthetsz fogadást.  

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tipp

    Galatasaray DNB-vel
    1.98 Unibet