Olyan jól ment az Ajaxnak eddig a Bajnokok Ligájában, hogy igazából simán belefér egy vereség Dortmundban. A hollandok háromból hármat nyertek, gond nélkül, hiába van itt Haaland meg a Borussia, a nagykutya Haller!

Biztos volt aki várta Haller nagyszerű teljesítményét, én nem tartozom közéjük. Olyat odavert, amit ha esetleg Haaland csinál, akkor tele lenne vele sajtó, a közösségi média és a többi, de Haller nem annyira népszerű celeb. A hollandok 4-2-3-1-es játékrendjében az élen tartózkodik, három forduló után 6 gólnál és 2 asszisztnál jár, nagyon jó a távoli lövésekben, hatékonyan értékesíti helyzeteit, védekező feladatokat sem hanyagol el, jó fejpárbajokban, szóval egy komplex, igazán veszélyes játékos, aki simán gólt szerezhet Dortmundban is 2.50 körüli szorzóért. Hogy mihez kezdett a holland rendszerrel, és az élen álló Hallerrel a német csapat legutóbb? Semmit, kaptak négy gólt és mehettek haza. Haller egyszer betalált a Borussiának, és adott két gólpasszt is. mögötte Tadic, Berguis és Anthony is nagyot játszott.

Dortmund-szurkolók. Fotó: CosminIftode/Shutterstock.com

Bevallom kevesebbet tudok a Dortmundról, kevesebbszer láttam játszani, de az előző körben a hollandok ellen sakk-mattot kaptak. Arra jöttünk rá a minap, hogy egész egyszerűen nem ismerjük vagy nem mérjük fel jól a német klubot. Az Elég az önbecsapásból: Dortmund-átok írásban 28 mérkőzést választottunk ki (29 tippünk volt), amiből 18 ment mellé, 4 esetében visszakaptuk a tétet és mindössze 7 volt nyertes. Egyértelmű, hogy ez óriási bukás. Szóval nehéz lenne most hitelesen megmondani a tutit erre a BL-meccsre, de a sok német sérült, és az Ajax meglepően "vérszomjas" hozzáállása azért eszembe juttat dolgokat. Ezek mindegyike a hollandok támadásaihoz köthető, miközben egy vérszegény találkozó is kerekedhet ebből a párosításból. Az rendben van, hogy a legutóbbi holland bajnokin 0:0-t játszottak a Heracles otthonában, de előtte 5 gólt rúgtak a rivális PSV-nek. Kegyetlen fickók ezek!

Legalább 5 kaput eltaláló lövése lesz az Ajaxnak - 1.60

  • Borussia Dortmund - Ajax Tipp

    Legalább 5 kaput eltaláló lövése lesz az Ajaxnak
    1.60 Unibet

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org