A torinói klub elszórakozta a párharc első meccsét, de mondhatnánk azt is, hogy nem volt szerencséjük. A visszavágó Franciaországban már másképp alakulhat, de vajon képesek érvényesíteni a papírformát a Juventus játékosai? 

2023 febr 23. 18:45
Tipp: Ángel Di María gólt szerez
Unibet
3.95

A Juventus csak Di Maríában bízhat

A Nantes elleni odavágó első mérkőzését két veszélyes Ángel Di María húzással kezdte a torinói csapat, egyikből az argentin világbajnok eltalálta a kaput, míg a másikból egy kiváló mélységi passzt adott a védelem mögé Chiesának, aki Vlahovicnak továbbította a labdát és vezetéshez jutott a Juventus. Di María ihletett formában volt, egy távoli lövéssel próbálkozott később, amit bravúrral védett a Nantes kapusa, majd a másik argentin világbajnok, Paredes lőtt egy hatalmas szabadrúgást. 

Érezhetően megpróbálta eldönteni az első 45 percben a továbbjutás kérdését a Juventus, agilisak voltak, látszott rajtuk, fontos nekik az Európa-liga, tovább akarnak jutni. Első félidőben helyzetig is alig jutottak el a franciák, nyomozták a labdát, majd a második félidő elején szó szerint a semmiből egyenlítettek egy kontra után. A torinóiaknak ennyi kellett, újból felpörgött a csapat, Chiesa rúgott egy hatalmas kapufát, majd Di María szögletből csavart majdnem gólt, próbálkozása szintén a kapufán csattant.

Nantes Juventus
Angel Di Maria (Fotó: cristiano barni/Shutterstock.com)

Ezek után már semmi meglepő nem lesz benne, ha azt mondjuk, hogy a hétvégi bajnokin a Spezia otthonában betalált Di María, nagy gólt lőtt körülbelül 20 méterről laposan, ezzel 2-0-ra nyert a Juventust. A klub ugyan már a 7. helyen áll, de nagyon messze van az európai kupát érő 6. helyezés, ezért is különösen fájó a 15 pontos levonás a torinói híveknek, hiszen azzal a második helyen állnának. 

A Nantes a csodában bízik

Olyan szinten nem volt közük az odavágóhoz a franciáknak, hogy tényleg csak abban bízhatnak, megint elhibáznak egy csomó helyzetet az olaszok, ők pedig találnak egy gólt kontrából. Nincs meg a csapatuk hozzá, hogy domináljanak a Juventus ellen, ráadásul a kettős terhelést egyáltalán nem bírják, hétvégén komoly pofonba szaladtak bele a Lens vendégeként. Lehetett volna nagyobb arányú győzelem is, mint 3-1, de a Lens is helyzeteket hibázott. A Nantes nem tudott felpörögni a mérkőzésre, erősen kérdéses, hogy a Juventus elleni találkozóra milyen állapotban érkeznek. 

Ez csak Allegriéken múlik

Elsőre talán meglepetés lehet, hogy 2.00 alatt van a Juventus győzelme, de tényleg csak rajtuk fog múlni, hogy nyernek-e. Érvényesíteni kell a papírformát, de ehhez minden bizonnyal megint egy kiváló Di María teljesítmény kell. Az argentin játékos olyan intenzitással játszik, hogy bármikor benne van a játékában a gól, így végül nem is a szimpla Juventus győzelmet erőltetjük, hanem a megdöbbentően magas Di María gólban reménykedünk. 

"Segíteni akarom a csapatot, akár kezdőként lépek pályára a mérkőzésen, akár csereként állok be. Nagyon örülök, hogy gólt szereztem, mert fel akartam iratkozni a góllövők közé Rabiot passza után is a Nantes ellen."

Az argentin játékos ezt a Spezia elleni győzelem után nyilatkozta. Ha megint beakad egy távoli lövése, azzal akár a továbbjutást is eldöntheti, az biztos, nála nem lesz hiány a motivációból!

  • Nantes - Juventus tipp

    Ángel Di María gólt szerez
    Unibet
    3.95

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: ph.FAB/Shutterstock