Mondhatnánk, hogy az Euroliga duplaforduló majd megtöri a Partizan csapatát, de jelenleg az Euroliga legjobbjai, hihetetlen formában vannak, annyira feltüzelték magukat a játékosok, hogy most már bárkit képesek legyőzni. Retteghet a Barcelona?

márc 28. 20:30 Közvetítés: Unibet
Tipp: Partizan győzelem
Bet365
1.95

Fantasztikus hangulat Belgrádban

A szerbek általában fanatikus szurkolók, hihetetlen hangulatot tudnak csinálni a csarnokaikban (és a labdarúgó pályákon is), ha ehhez még jó játék is párosul, kialakul egy összhang a játékosok és a szurkolók között, akkor az ellenfelek joggal érezhetik úgy, hogy egy katlanba érkeznek, ahol biztos vereség vár rájuk. Az elmúlt hónapokban pontosan ez történt a Partizannal, akiknél a játékosok megtalálták az összhangot a szurkolókkal, ebben sokat segített, hogy Németországba is rengeteg drukker kisérte el a csapatot, szinte hazai pályát teremtve a Partizannak. 

Ilyen körülmények között látogatott az Euroliga éllovasa Belgrádba, ahol egy látványosan és hatékonyan kosárlabdázó Partizan fogadta őket. Erre nem volt felkészülve az Olympiakos, vagy legalábbis az gondolták, szokásos módon ezt is megoldják rutinból. A Partizan viszont olyan elánnal küzdött, hogy a mérkőzés érdemi része már félidőre eldőlt. Még Bartzokas mester megpróbált egy kemény védekezést ráereszteni a szerbekre, amivel csak egy negyedig tudta őket tartani, a végére viszont megint felpörögtek a hazaiak, kiütötték az Euroliga legnagyobb favoritját, a hangulat pedig elképesztő volt. 

A Barcelona hektikus

Ezek alapján, el lehet képzelni, hogy az a Barcelona, amely idén egyik héten legyőzhetetlen, másik héten bárkitől képes kikapni, hogyan fog játszani Belgrádban. Nekik nem igazán fekszik ez a mentalitás, hogy őrület van a stadionban, küzdenek a végletekig ellenük. Emlékezhetünk rá, hogy még 2019-ben pont ezért bukták el az Anadolu Efes elleni párharcot a rájátszásban, mert az ilyen helyzettel nem tudtak mit kezdeni. Idén is vagy nagyon megszenvedtek az olyan pályákon a győzelemért, ahol kiváló a hangulat (Crvena Zvezda, Maccabi Tel Aviv), vagy kikaptak. 

Legutóbb is a duplaforduló kapcsán írtunk a katalánokról, előbb az Olympiakos otthonába látogattak, ahol feszes védekezést vártunk, ez megvalósult, viszont a Barcelona nem tudott mit kezdeni az erőfelmérőn a görögökkel. Itt már látszott, ha nem hazai pályán játszik a csapat, ráadásul derbire kerül sor, akkor a Barcelona szokásos módon lemorzsolódik a hajrában. Pontosan ugyanez történt a Fenerbahce ellen is, ahol naivan győzelmet vártunk tőlük, de hiába a magabiztos kezdés az első negyedben, utána fokozatosan tűnt el az előny, végül simán kikaptak. 

A Partizan ellen sem lesz egyszerű dolguk

Egyelőre nem látjuk azt, hogyan nyerhetne a Barcelona Belgrádban, hiszen, ha egy kevésbé jó formában lévő Fenerbahcét nem tudtak idegenben megverni, akkor egy Partizan ellen nem lesz sok esélyük. Ennek ellenére az irodák a katalánokat tekintik favoritnak a cikk írásának pillanatában, amit mi kihasználnánk. Ha a szerbek simán legyőzték az Euroliga legjobbját, akkor valószínűleg a Barcelona sem fog nekik gondot okozni. 

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 27. 9:30 UTC.

  • Partizan Belgrád - FC Barcelona tipp

    Partizan győzelem
    Bet365
    1.95

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés