Serie A: Javuló Milan

Nagy Bence
2018 szept 21. 11:05
Szólj hozzá!

Foci ac milan serie a as roma

A Bologna pocsék kezdés után végre gólt szerezne, de pont a Roma ellen jön össze nekik? Tavaly a jó védekezéséről volt híres Di Francesco csapata, most viszont igazi átjáróház lett a gárda. A Milan vasárnap este az Atalantát győzné le, de ehhez lesz egy-két szava a vendégeknek is. 

Milan - Atalanta

Miután kiesett az Atalanta az európai kupákból, egy jó bajnoki nyitányt reméltek a drukkerek és a szakértők is tőlük. Josip Ilicic sérülése kicsit közbeszólt, de őket szerintem jobban megviselte ennél a római 3-3, amikor már egy megnyert meccset adtak le. Utána következett a Kobenhavn elleni égés, majd a két bajnoki vereség és három mérkőzés óta nem rúgtak gólt. Most ugyan Ilicic felépült, de Papu Gómez sérült meg. Rigoni szépen mutatkozott be a Roma ellen, de utána két gyenge produkciót tett le az asztalra. Egyáltalán nem működik elől az a Zapata - Rigoni páros. 

Duvan Zapata (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

Jöhet a Milan, amely megint a hullámvasúton ül, ahogyan azt már megszokhattuk tőlük. A karcsú luxemburgi sikerből sokat ne szűrjünk le, mert a fél csapat pihenőn volt. Az viszont már érdekesebb, hogy a bajnoki cím szempontjából kezdetben komolyabb tényezőnek gondolt Napoli és Roma ellen jók voltak. Az már másik lapra tartozik, hogy csak három pontot hoztak össze, de az összkép biztató. Higuain személyében végre van egy gólvágójuk, aki Serie A szinten igenis jó játékos. Mögötte van egy stabilnak mondható védekezés, ami csírájában elfojtja majd a vendégek támadásait.

A nagyobb kérdés inkább az, hogy az Atalanta három belső védős rendszere hogyan reagálja majd le a Milan három támadóját és a középpályáról a támadásokhoz felzárkózó két játékost. Simán benne van egy 2,5 gól feletti opció a találkozóban, pedig Gattuso csapata elsősorban védekezés orientált (1.95). Minden azon múlik majd, hogy a vendégek mennyire képesek lezárni a széleket, ahonnét sok beadás érkezik az argentin támadó irányában,.

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 

Bologna - Roma

Nincs mit szépíteni, pocsékul kezdte az évet a Bologna. Sok esetben kilátástalan játék, négy mérkőzésen nulla gól. Hiába lőnek viszonylag sokat kapura, ezek többsége távoli próbálkozás. Kaput eltaláló lövés jó, ha 1-2 sikerül egy mérkőzésen. Passzjátékuk is gyenge, Pippo Inzaghi próbál folyamatosan változtatni, de eddig semmi sem működött. Destro formán kívül, Palacio erőlködött egy meccsen, de ne várjunk csodát egy 36 éves támadótól. Federico Santander már a Kobenhavn csapatában is egysíkú támadónak számított, nem Serie A szint. Nincsen igazi irányítója a keretnek, emiatt hiányzik az elképzelés is a meccseken. Felívelt labdákkal dolgoznak, de ezt a Roma védelme könnyedén lefüleli majd. 

Azért a vendégeknek sem volt tökéletes rajtja idén. A Bajnokok Ligájában kaptak egy 3-0-ás zakót, ami a mutatott teljesítmény fényében még rájuk hízelgő, de a bajnokságban is borzalmasan akadozik a gépezet. Idén már két cikkben is foglalkoztunk részletesebben a Romával, legutóbb a BL kapcsán tértünk ki a megváltozott játékukra. A Madrid ellen próbáltak fegyelmezetten védekezni, de amikor egy csapatnál ilyen hirtelen váltás történik, akkor nehéz visszanyúlni a gyökerekhez. Hatványozottan igaz ez akkor, ha nincsen meg hozzá a megfelelő keret. Védekezést hanyagolják, támadószellemű lett a gárda. Pastore kiesésével újból nincsen irányítójuk, de már a robotoló középpálya is a múlté. A védelem összhangját mutatja, hogy a lesre állítás sem megy és sok gólt kapnak. Remek alkalom lehet ez az eddig pocsék Bolognának, hogy végre megszerezzék az első góljukat a bajnokságban. Egy fáradt Roma látogat hozzájuk (Bologna gólt szerez: 1.54).

5€-s kockázatmentes fogadás

Első Betfair Exchange részlegen elhelyezett fogadásod kockázatmentes, amennyiben annak értéke minimum 5€.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 11.67 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5€-s kockázatmentes fogadás

  • Első Betfair Exchange részlegen elhelyezett fogadásod kockázatmentes, amennyiben annak értéke minimum 5€.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Serie A 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 11. 17:18
Serie A: Belerondít a SPAL?

Pontot tesz a bajnokság végére a Juventus? Olvasd tovább

TiB hozzászólt
2019 ápr 8. 10:57
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-rakitic-igent-mondott-a-juventusnak-sajtohir-2693575

Ha igazak lennének ezek a hírek, akkor jövőre három Juventus is indulhatna komoly sztárokkal teli kezdővel. Amióta Ronaldo ott van, azóta minden játékost oda ad el a sajtó, előtte ingyen vettek meg ilyenek, annyira nem volt piacképes az ilyesmi hír velük kapcsolat
SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 7. 11:53
Serie A: Feljövőben az Atalanta

Az Atalanta tovább tapadna az élmezőnyre egy milánói pontszerzéssel.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek