Amikor arra vetemedünk, hogy a Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen találkozóval "szemezünk", akkor valami váratlant kell húzni, ez a meccs ugyanis kiszámíthatatlan. 

Meglepő győzelmek és vereségek

A Borussia Mönchengladbach az a csapat, akinél fogalmad sincsen, mire számíthatsz az adott találkozón. Az egyik hónapban 6-0-ra kikapnak a Freiburgtól otthon, előtte és utána egyaránt legyőzik a Bayern München (5:0 és 2:1). Ki érti őket? Az biztos, hogy van potenciál a csapatban, de rendkívül ingadozó a formájuk. Legutóbbi fordulóban kihasználták a bajorok helyzetét és nyertek, de mennyit tudnak ebből a Leverkusen ellen átmenteni?

A vendégeknél a védelemből és a középpályáról is hiányoznak meghatározó játékosok. Valószínűleg ezért nem tudták az Union Berlin elleni bajnokit behúzni. Mezőnyfölényben voltak, két gólt szereztek (ők szereztek vezetést), Schick hozta a szokásos gólját, de a védelem nem volt a helyzet magaslatán. Hradecky ugyan erőn felül teljesített (egyenlítő gól előtt 2 óriási védése volt), de még ez is kevés volt. 

A mérkőzés végén a Leverkusennek kellett szenvednie a döntetlenért hazai pályán. Gerardo Seoane csapatában is a kettősséget érzem, egyik pillanatban leigázzák az ellenfelet és rúgnak nekik 4-5 gólt, majd következő mérkőzésen buta védelmi hibák miatt kapnak kettőt vagy hármat. Az mindent elmond a Leverkusenről is, hogy volt 7-1-re és több 4-0-s sikerük is, de akadt 5-1-re vagy 5-2-re elbukott rangadójuk. 

A mindkét csapat gólt szerez opció reális (1.40), de önmagában ebben akkora érték nincsen. Ellenben Patrik Schick góljait nehéz elengedni, ahogyan azt is, hogy minimum 3 találatig eljutnak a csapatok. A cseh játékos az Európa-bajnokság után is kiváló formában maradt, Bundesligában mindössze négy találkozó volt, amikor nem szerzett gólt. A 'Gladbach védelme sem acélos, ráadásul a szezon első felében Schick betalált ellenük a 4-0-ra megnyert meccsen. 

Borítókép: Sportfogadas.org

  • Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen Tipp

    Patrik Schick gólt szerez + 2,5 gól felett
    3.10 Unibet

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org