Többféle promóció keretében kínálnak nekünk ingyenes pörgetéseket a szerencsejáték-oldalak, van hogy minimálisan megforgatott pénzösszeghez kötik, de előfordulhat az is, hogy befizetés mellé adnak tét nélküli játékköröket. Utóbbira kaptam lehetőséget az Unibetnél, jöjjön az egész folyamat!

Bónusz elfogadása

Első lépésben legyen számlád az Unibetnél, ha még nincs, akkor regisztrálj általunk, és egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz! A regisztrációhoz néhány személyes adat és email-cím kell, utána a megadott felhasználónévvel és jelszóval beléphetsz a frissen megnyílt számládra. Sokféle menüpont jelenik meg, először érdemes megnézni a Promóciók és a Bónuszok részt, hogy milyen ajánlatok érhetőek el számodra. Sportfogadásra, kaszinóra, bingóra, nagyjából mindenre van mindig aktuális promóció, de minket most a Bónuszok rész érdekel!

Így néz ki egy bónusz ajánlat az Unibetnél:

Vannak ajánlatok, illetve aktív bónuszok is, amikbe már korábban belevágtunk. Az egyes ajánlatoknál leírják, hogy meddig érvényes, hogyan juthatsz hozzá, és mik a pontos feltételek. A zöld plusz jel melletti Bónusz szabályai feliratra érdemes kattintani, aztán rendesen átolvasni az egyes pontokat, hogy ne érjen minket meglepetés. Ha mindennel tisztában vagyunk, és megfelelő számunkra, amit kínálnak, akkor az Elfogad gombra kell kattintani, ezt követően jöhet a befizetés.

Befizetési lehetőségek

Az Unibetes számlád többféle módon is fel tudod tölteni. Vannak minimum és maximum összeghatárok, amire nagyon figyelni kell, hogy legalább annyit fizessünk be, amennyit a bónuszhoz szükséges. Vannak netes pénztárcák, mint például Skrill és Neteller, ezek esetében rögtön a számlára kerül a befizetni kívánt pénz, csak úgy mint a bankkártyánál. Ez utóbbi lehet Visa, Mastercard vagy épp Revolutos kártya is. Paysafecard is elérhető, ennek viszont már 3%-os díja is van. Klasszikus megoldásként még szerepel a banki átutalás, aminél megadják az adatokat az utaláshoz, de ennél a fizetési módnál 2-3 átfutási idővel kell számolni.

Befizetés után jöhet a játék!

Az átváltás miatt érdemes átgondolni a befizetést, hiszen az átváltás egy rejtett költség, sőt én szeretem inkább felesleges kiadásnak nevezni. Lehet, hogy befizetésnél úgy gondolod, hogy euróból forint lesz, amivel csak jól járhatsz, de kifizetésnél már bukhatsz a dolgon. Ez kiküszöbölhető, ha a befizetési opciód is forint alapú, így annyi pénzt vonnak le, amennyit be is akartál fizetni. A nyeremény felvétele már nem lesz olyan gyors, mint a befizetés, a netes pénztárcák esetén 12 órát jelöl meg az iroda, mire a kiutalás megtörténik, bankkártya esetén 1-3 napot adnak meg, míg a leglassabb a banki átutalás, 3-5 napos átfutási idővel.

Irány a Shadow Order!

Túl voltam az eddig felsorolt adminisztráción, jöhetett végre a játék! Megkönnyítik a dolgunkat, hiszen a játék ikonja rögtön megjelenik a bónusz ajánlatnál, így nem kell a Kaszinó részlegen keresgélni. Az én bónuszom szerint 6500 forintot kellett befizetnem, ezért kaptam a The Shadow Order nyerőgépre 30 ingyen pörgetést. Az ingyen azt jelenti, hogy nem kerül nekem semmibe, viszont a játékkörök során elért nyeremény bónuszként a számlámra kerül. További könnyítést jelentett, hogy amint betöltött a játék, egyből felajánlotta, hogy indulhatnak-e az ingyenes pörgetések, amik automatikusan mentek le. Megnéznéd mi történt? Felvettem az 5 percig tartó ingyenjátékot!

Ingyenes pörgetés a négyzeten

Az alap tét nem volt túl magas, hiszen 30 forinttal ment a játék, ezért sok kicsi sokra megyért szurkoltam. Csak úgy hullottak a szimbólumok, kellett néhány kör, mire leesett miért is kell szorítanom, aztán egy ponton az ingyenes pörgetéseken belül, ingyenes pörgetésekhez jutottam, free spins a négyzeten, mint egy hiba a mátrixban. Ez a rész nagyon kellett, hiszen ez dobta meg a végső nyereményem összegét igazán. Utána még futott pár kör kevés történéssel és említésre sem méltó összegekkel. 30 ingyen pörgetés végén 1 803 forintnyi bónuszhoz jutottam. Beüthetett volna a nagy nyeremény, de nem így történt sajnos. Neked talán sikerül!

Próbáld ki az Unibet nyerőgépeit, akár játékpénzben is!

Betclic Kaszinó: 100%-os bónusz 150,000 forintig

Első befizetésedet 100%-át szerezheted meg akár 150,000 forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org