Két olyan topligás gárda mérkőzés lesz ez, akiktől többet vártak idén, de az átigazolási időszakban kifosztották a keretüket, amire nem tudtak megfelelően reagálni. Most ennek a következményeit nyögik, idő kell nekik, amíg magukhoz térnek.

okt 5. 21:00

Villarreal: Átmeneti időszak

Nem a legjobb heteit éli át a spanyol csapat, ahol edzőváltás volt, Pacheta vette át az irányítást, miután pocsékul kezdték a bajnokságot. Az új szakvezetővel sem remekelnek, de ez várható volt, hiszen maga a keret gyengült, amit a vezetőség olcsójános módjára próbált megoldani. A Villarreal nem a minőségi pótlásra törekedett, hanem a minél nagyobb bevételekre, ennek pedig meglett az eredménye. Hasonló volt a helyzet, mint tavaly nyáron a Sevillánál, ahol szintén próbáltak minél olcsóbban pótolni a kieső minőségi játékosokat. 

Ha ezeket a problémákat félretesszük, akkor összességében nem olyan vészes a helyzet, hiszen Pacheta 4-4-2-ben küldi pályára az övéit, jól kirajzolódik a Sorloth - Moreno támadósor erőssége (ketten eddig 6 gólt szereztek), Parejo és Capoue jól ismerik egymást, egyikük az irányításért felelős, másik a védekezést, Baenában lehet jövő a balszélen (4 gólpassznál jár), Albiol és Mandi is rutinos tagja a védelemnek, de valahogy a győzelmek mégsem akarnak jönni. Ez a keret így jelen állapotában középszerű. 

Rennes: Kerüljük el a vereséget!

Minek van a labda a Rennes csapatánál, ha nem tudnak vele mit kezdeni? Ez mondjuk így nem feltétlenül igaz, hiszen összességében sok helyzetet dolgoztak ki és gólból is volt elég, viszont a védekezéssel akadnak gondok, illetve a meccsek lezárásával. Eddig ugyanis 5 döntetlent játszottak a francia ligában, sok pontvesztés emiatt volt. Ez a gárda még nincsen kész, viszont ez érhető is, ugyanis a nyáron több kulcsjátékosuk távozott, átigazolási időszak utolsó napjaiban kifosztották őket. 

Bruno Génésiónak időbe fog telni, amíg megtalálja a kezdőt, de legalább már a Nantes ellen végre nyerni tudtak. A Rennes azért lehet kellemetlen ellenfél a spanyolok számára, mert míg Pachetának van egy egzakt kezdője, ahová nem igazán érkezik vérfrissítés a padról, addig Génésio mester pihentethet olyan gólerős játékosokat, mint Salah vagy Kalimuendo. Több mérkőzésen fordult elő, hogy Génésio jól cserélt, majd a frissen érkező játékos gólt szerzett. Ez a plusz nincs meg a Villarrealnál, ezért is gondoljuk azt, hogy a franciák nem fognak idegenben kikapni. 

  • Villarreal - Rennes tipp

    Rennes vagy döntetlen
    Unibet
    1.85

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Amine Gouiri (Fotó: Mikolaj Barbanell/Shutterstock.com)