Rangadót játszik egymással a Liverpool és a Manchester United. A Manchester nagyszerű szezont fut, hatalmas fejlődésen ment át a klub a szezon elejéhez képest. Én szkeptikus voltam, hogy ebből lesz valami, hogy Eriksen és Fernendes megfér egymás mellett, hogy elbírják CR-t, de ten Hag a stáb és a klubvezetés okos döntést, döntéseket, hozott. CR elment, Rashford feltámadt. Casemiróval stabilabb lett a csapat, és Fred is sokkal magabiztosabb mellette. A védelem jó, a védekezés stabil, és valahogy mindig annyit tesznek a meccsekbe, amennyi kell. Hol többet, hol kevesebbet, hol nyílt a focijuk, hol nézhetetlen, de eredményes. Mindenhol áll a United, és tényleg bírja a terhelést.

A Liverpool kiegyenesedett, de szereztek már rutint, hogy kell nagyot hajrázni tavasszal. Hosszú hajrát nyitottak a Vörösök, utolsó 4 bajnoki meccsükből 3-mat is megnyertek. Már ott sincs az, hogy mindenkitől hármat kapnak, aki szembe jön. Annak az időszaknak vége. Van Dijk és Matip már stabilabb, széleken sem annyira egyszerű a védelem mögé kerülni. Négy meccse nem kapott gólt a Liverpool, szóval visszatért a helyes útra. Persze nem is gálázik, de igazából az, hogy a nagyok kiütik az ellenfeleket, ezek a 6-1-ek, vagy efféle KO-k egyre ritkábbak. Nagy terhelés, ami miatt leginkább az eredmény számít, a közönség meg szórakozzon, ahogy akar.

Ezen a rangadón főleg az eredmény van fókuszban. Most nem lehet azt érezni, mint akár hónapokkal, vagy évekkel ez előtt, hogy a meccsükön az a kérdés, mennyit lő a Liverpool a Unitednek. Ez most totál egálos meccs a kezdő sípszónál, és attól tartok, mint egyszeri fociboozi, hogy nem fognak egymásnak esni. A Unitednek egy iksz ha nem is tökéletes lenne, de szerintem simán vállalható ebben a nagy rohanásban. A Liverpool is hozna a Tottenham-Newcastle duón egy pontot.

Amondó vagyok, kevés igazi gólhelyzet, de kevés említésre méltó esemény várható. Első blikkre a 2,5 under volt a tippem, de amikor láttam, hogy még a 3.5 alatt opcióért is kapok 1.52-őt, úgy voltam vele, ez számomra tökéletes.

Liverpool - Manchester United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp