Vasárnap hajnali meccse előtt Floyd Mayweather megpróbált 400 ezer dollárt felrakni arra, hogy idő előtt kiüti Conor McGregort, de nem engedték fogadni.

Megkérte egy haverját

A mérkőzés előtti napon a veretlen amerikai bokszoló besétált az M Resort kaszinóba, és megpróbált 400 ezer dollárt feltenni arra, hogy 9.5 menetnél kevesebb lesz, vagy kiütéssel nyer. "Nem engedtek fogadni, azt mondták egy meccs résztvevője, vagy szervezője nem fogadhat, mert szabályellenes. Ezért adtam néhány guriga lovét egy haveromnak, és ő tette meg a fogadást helyettem" - mondta Mayweather, akinek barátja végül "csak" 87 ezer dollárt tudott feltenni, mert a kaszinó nem fogadott el nagyobb tétet.

Egymillió dolláros fogadás

Mayweather is nagyon hitt saját győzelmében, de egy amerikai fogadó még nála is jobban bízott benne. Akkora tétet akart feltenni, amit csak két tételben hagytak neki megjátszani. Összesen 1.21 millió dollárt rakott fel Mayweather győzelmére, vagyis 300 millió forintot. Mindezt 1.20-es oddson, amivel 60 millió forint körül keresett. A Sacramento Kings korábbi tulajdonosai, a Maloof testvérek sem aprózták el, ők 880 ezer dollárt raktak az amerikai bunyósra. Elmondásuk szerint a profitot jótékony célokra szeretnék felhasználni.

Fogadás

1.21 milliós dolláros fogadás Mayweatherre (Fotó: Twitter)