Az ünnepek közeledte sem szünetelteti a héten a sporteseményeket. Fogadj és kövesd ezeket élőben az Unibet TV-n.

Bő választékból választhatsz, hiszen tíz különböző sportág versenyei lesznek elérhetőek. Foci, kosárlabda, jégkorong és darts mérkőzések sorozata vár. Többek között az európai focibajnokságok is téli csemegéket tartogatnak a rajongók számára.

Robert Lewandowski - Bayern Munchen 001

Robert Lewandowski (Fotó: daykung / Shutterstock.com)

A Bayern Munchen az FC Köln csapatát látja vendégül és már alig várja az újabb három pont megszerzésének lehetőségét. A Serie A-ban a Napoli csapata Torinó város második legnagyobb csapatának otthonában próbál sikert aratni. Spanyolországban, a Barcelona a hazai szurkolói előtt egy magabiztos és meggyőző szereplést szeretne összehozni a Deportivo csapatával szemben.
A közkedvelt észak-amerikai NHL és NBA is több mint 50 összecsapással kedveskedik a jégkorong és kosárlabda rajongóinak. Azok viszont, akik a pontosság szakembereit szeretnék látni, azok közelgő PDC Darts Világbajnokságot várhatják türelmetlenül.

Kiemelt események

  • 10 különböző sportág eseményei
  • Több mint 50 NHL és NBA mérkőzés
  • PDC Darts Világbajnokság (December 14-17)
  • Bundesliga: Bayern Munchen - FC Köln (foci mérkőzés) - December 13
  • Serie A: Torino - Napoli (foci mérkőzés) - December 16
  • La Liga: Barcelona - Deportivo (foci mérkőzés) - December 17

Fogadj és kövesd élőben ezen sporteseményeket az Unibet TV-n. A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Az élő közvetítés működéséhez szükség van a JavaScript engedélyeztetésére.

Fogadj és nézd élőben!