Kedden, május 26-án újra fogadhatunk az otthoni környezetben megrendezendő darts versenyre.

A 32 napig tartó selejtező során 32 játékos jutott tovább a kiesési szakaszba. Őket négy fős csoportokba helyezték el, és most is minden csoport győztese jut tovább.

Az első négy csoport győztese az első elődöntőbe kerül, melyet szerdán, június 3-án rendeznek, míg az 5-8 csoport győztese a csütörtöki elődöntőn fog szerepelni, június 4-én.

Mindkét elődöntő legjobb 2 játékosa bejut, a június 5-i fináléba.

A csoportmérkőzések során mindenki játszik mindenkivel a csoporton belül, és a legjobb 11 leg szabály alapján alakulnak az eredmények. Minden napra egy csoportgyőztes juthat.

A világbajnoki címvédő, Peter Wright, lesz a főszereplő a nyitónapon, vele egy csoportba került Cristo Reyes, Jelle Klaasen, illetve Ryan Murray.

Glen Durrant szerdán dobhat otthonában, Dave Chisnall a negyedik csoportba került, míg Rob Cross az ötödik csoportot ékesíti. 

PDC Home Tour - Élő közvetítés

A cikkben szereplő eseményeket élőben követhetjük a bet365 irodánál. Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Bet365 Élő közvetítés

PDC Home Tour - Rájátszás

május 26., kedd

Borítókép: Fotó: Shutterstock