A BL-ben a négy között a Milan, most már lehet a bajnokságra koncentrálni.

Fontos meccs vár az AC Milan csapatára vasárnap este, mikor a Lecce gárdáját fogadja az olasz bajnokság 31. fordulójában.

Örömteli pillanatokkal fejeződött be a Rossoneri számára a Bajnokok Ligája negyeddöntős párharca, amelyet az amúgy esélyesebb Napoli csapatának búcsúztatásával ért el. Ez a rész tehát kipipálva, most viszont jöhet az újabb bajnoki, ami szintén nagyon fontos lesz, hiszen az ötödik helyezett Milannal együtt több csapat is a versenyben van a Bajnokok Ligája helyekért.

A vendégek sem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon, mivel a gárdát továbbra is simogatja a kiesés szele. Az aktuális állás szerint két pontra van Vincze Pilu egykori csapata a kiesőzónától, ami csöppet sem nevezhető megnyugtató állapotnak.

Tippek, vélemények?

A vasárnapi program:

április 23., vasárnap

AC Milan - Lecce Stream

A vasárnap esti AC Milan - Lecce találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!