Nagyon elkapta a fonalat Belinda Bencic Ausztráliában és hét mérkőzést nyert miközben csak egyet veszített.

Belinda Bencic - széles 4
Belinda Bencic alig veszített szettet 2023-ban (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

A United Cup-on való szereplése után végig menetelt a második Adelaideben rendezett torna mezőnyén, ahol többek között, az idei ausztrál Grand Slam egyik legesélyesebb játékosát, Caroline Garciát is verte. Belinda (WTA 10.) kitűnő formáját jelzi, hogy az említett francia WTA-világbajnok elleni győzelmén kívül, minden megnyert meccsét szettvesztesség nélkül oldotta meg. Ha mérlegébe beleszámítjuk a tavalyi Billie Jean King Kupa évzáróját, amelyen a nemzeti színekben bajnok lett, akkor még meghökkentőbb eredményt kapunk, ugyanis a legutóbbi tizenhárom meccséből csak egyet veszített és azt is a világelső Iga Swiatek ellen a United Cupon. A huszonöt éves játékosnak jó esélye van javítani eddigi Melbourne-i eredményein, amelyek legkiemelkedőbbje a negyedik forduló (nyolcaddöntő) elérése volt 2016-ban. Eddigi legyőzöttei Viktoriya Tomova és Claire Liu voltak.

A harmadik fordulós ellenfele a mindent letámadó Camila Giorgi lesz, aki ötödjére ért el az Australian Open harmadik fordulójába, azonban még sosem tudott túllépni ezen a szakaszon. A tavalyi US Open után lezárta az idényét és csak 2023-ban kezdett el újra játszani Adelaideban, ahol elveszítette nyitómeccsét. Ennek ellenére, Melbourneben szettvesztesség nélkül le tudta győzni a visszatérő Anastasia Pavlyuchenkovát és Anna Karolina Schmiedlovát. A sikeres folytatás viszont nem valószínű, mivel Bencic élvonalú teniszt játszik. Az egymás elleni mérleg is a svájcinak kedvez 3-2-re úgy, hogy a legutóbbi két mérkőzésüket Belinda nyerte. Érdemes lehet megjegyezni, hogy egyik összecsapásuk sem igényelt döntő játszmát.

Ne feledd, hogy az Australian Openre megtett fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadás bajnokságán és megnövelt nyereményeket is bezsebelhetsz.

január 21., szombat

Tipp Fogadás szettre 0-2 @ 1.60

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023.01.20., 07:25.