A kínai játékos füves idénye a tavalyi Wimbledon-döntős Nick Kyrgios elleni győzelemmel indult Stuttgartban, de azóta nem nyert meccset.

Wu Yibing 005
Wu Yibing első ATP bajnoki címét idén szerezte Dallasban fedett kemény borításon, menetelése során Denis Shapovalovot, Taylor Fritzet és John Isnert is verte. (Fotó: Alex Bogatyrev/Shutterstock.com)

Az angol Grand Slam-torna előtti héten szépíthet, miután Stuttgartban Fucsovics Mártontól, Halléban pedig az utólag döntőt elérő Andrey Rublevtől kapott ki három játszmákban. Ezek a vereségek nem emészthetetlenek és a huszonhárom éves Wu (ATP 59.) Eastbourneban egy olyan játékos ellen kezd, aki még egy meccset sem nyert idén a szálas borításon. Miomir Kecmanovic (ATP 41.) négy meccses vereségsorozatban van, legutóbb még a Roland Garros előtt, a lyoni salakon nyert egy mérkőzést.

'S-Hertogenboschban váltott gyepre, de két szettben bukott el a hosszú kihagyás után visszatérő Milos Raonictól. Londonban is próbálkozott, de ott sem volt sikeresebb, mert nyitómeccsét ugyancsak két felvonásban veszítette el Cameron Norrie ellen. A szintén huszonhárom éves Miomir 2018-ban két szettben verte Yibinget egy Challenger-torna kemény borításán, de a kínai játékos, aki idén Dallasban megszerezte első ATP-bajnoki címét, most visszavághat.

június 26., hétfő

Tipp Mérkőzés nyertese Yibing Wu @ 1.80

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 26. 4:53 UTC.